تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/05/06 - 22:19
کد خبر: 321915

بسیج دانشجویی رازی اعلام کرد

مردم با شنیدن خبر دستگیری دزد خوشحال می‌شوند؛ نه پلیس!

بسیج دانشجویی دانشگاه در پی بازداشت علی سنبلی، مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند و در حمایت از وی، بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بسیج دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه در پی بازداشت علی سنبلی، مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند و در حمایت از وی، بیانیه‌ای صادر کرد.

متن کامل بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اسلام ناب محمدی (ص)، اسلام عدل و قسط است، اسلام عزت و اسلام حمایت از ضعفا و پابرهنگان و محرومان است، اسلام دفاع از حقوق مظلومان و مستضعفان است.

مظلوم‌ترین مردمان این سرزمین در دوره کنونی، کارگرانی هستند که در تنگنا‌های اقتصادی به سر میبرند و از طرفی داغ دار خصوصی سازی‌های لگام گسیخته و غلطی هستند که دلخونشان کرده، در چنین شرایطی به استناد حکم رهبر انقلاب، مبنی بر «لشکر جوانان مومن و انقلابی وارد میدان مطالبه آرمان‌های انقلاب شوند» می‌بایست حجت بر خیلی‌ها تمام می‌شد؛ بسیج و بسیجیان همواره به عنوان پیشرو عرصه مطالبه گری، سالهاست که زره جهاد و مقاومت را به تن کرده اند و به این راه قدم نهاده اند که صدای مردم ستم دیده شوند و حقوق آن‌ها را از حلقوم غارتگران بیت المال بیرون کشند.

در چنین فضایی به جای آنکه موشکافانه به سراغ ویژه خواران و مفت خورانی که از خون این ملت ارتزاق می‌کنند، برویم و این جماعت را از عرض به فرش بیاوریم و به میز عدالت بکشانیم، ما را چه شده است وقتی که هنوز جوهر تاییدیه رهبر انقلاب در خصوص مطالبه گری دانشجویان در رابطه با خصوصی سازی‌های غلط خشک نشده، جهت پیکان را به سوی بسیج و بسیجیان گرفته ایم که همواره با اقداماتشان دل مستضعفان را به نور امید، روشن ساخته اند. چه شد که از یاد بردیم که حضرت امام (ره) در خصوص بسیجیان فرمودند: «اگر مسئولین نظام اسلامی از شما غافل شوند در آتش دوزخ الهی خواهند سوخت» رسالت بسیج و بسیجی به حکم امامین انقلاب و براساس آموزه‌های اسلام ناب محمدی (ص) همین است که همچون مولایمان حضرت سیدالشهدا سلام الله علیها، معروف را اقامه کنیم و نابود کنیم منکر را و هزینه اش را نیز بپردازیم.

صریحا اعلام می‌کنیم که مطالبه پیگیری و برخورد جدی قوه قضائیه با عاملان خصوصی سازی‌های غلط را داریم و در خصوص اخبار اخیر توصیه می‌کنیم که مردم با شنیدن خبر دستگیری دزد است که خوشحال می‌شوند نه پلیس، در ثانی بسیج دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه حمایت قاطع خود را از برادران بسیجی عدالت خواهمان در دانشگاه سهند تبریز اعلام کرده و از خداوند منان حمایت همه ستم دیدگان و مظلومان عالم و کوتاه شدن دست دشمنان سرسخت لجوج دین و مسلمین و همی بشر را طلب می‌کنیم و در اخر به مغرضین و معاندین ایران اسلامی اعلام می‌کنیم که با شنیدن برخورد‌های این چنینی با بسیجیان عدالتخواه، نه تنها در راهمان سست و نا امید نمی‌شویم، بلکه مصمم‌تر و استوا‌تر و امیدوا‌تر از قبل راهمان را ادامه خواهیم داد. چرا که سرنوشت محتوم عالم طبق کلام الله مجید پیروزی حق خواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عملیات حشد شعبی علیه بقایای داعش در الانبار
واکنش چین به لفاظی‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران
صعود طلا به قله سه‌ماهه با افت ارزش دلار و انتظار برای داده‌های تورمی
محموله نفت آمریکایی با حکم دادگاه به نفع بیماران پروانه‌ای به فروش رفت
اعلام آمادگی ارتش برای همکاری همه‌جانبه با دولت جهت تقویت اقتدار ملی و رفع مشکلات مردم
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
توزیع ۲۶۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در استان تهران در چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۵
تقسیم اموال و دارایی‌های متوفی میان وراث مشمول مالیات نیست
آتلانتیک: قدرت مسلط در منطقه ایران است نه آمریکا یا اسرائیل
تسهیلات ویژه برای قهرمانان ورزشی دانشگاهی/ آمادگی برای سال تحصیلی جدید
پذیرش بدون آزمون دانشجوی زن در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی
ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران
حماس: ادامه حملات اسرائیل به غزه نشانگر تداوم نسل‌کُشی است
فساد مرغی
سناتور آمریکایی: باید به جنگ غیرقانونی علیه ایران پایان دهیم
العقابی: اگر جمهوری اسلامی ایران نبود، امنیتی در عراق وجود نداشت
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
تسهیلات ویژه برای قهرمانان ورزشی دانشگاهی/ آمادگی برای سال تحصیلی جدید
پذیرش بدون آزمون دانشجوی زن در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
آغاز کلاسهای نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد
کلید اولیه آزمون‌های سراسری و پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ منتشر شد
دانشگاه شریف زمان و مراحل پذیرش پذیرفته‌شدگان دکتری را اعلام کرد
بازنگری سرفصل دروس علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد کلید خورد
خانه‌نشینی دانشجویان انگلیسی به جای زندگی دانشجویی
اعلام زمان نام‌نویسی متقاضیان تدریس در دانشگاه علمی کاربردی
تعطیلی موقت خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر
دعوت وزارت بهداشت از کانون‌های دانشجویی برای ارائه ایده‌های نو
همکاری جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و شریف در هوش مصنوعی سلامت
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top