تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/05/08 - 13:07
کد خبر: 322156

سیدمصطفی میرسلیم:

وقتی آمریکا خسارت ایران را بپردازد، در مذاکره باز می‌شود

میرسلیم با اشاره به اظهارات ظریف مبنی بر اینکه آمریکا تحریم ها را لغو کند، در مذاکره باز است گفت: این موضع گیری کاملی نیست و آمریکا با خسارت های تحمیل شده به ایران را هم بپردازد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، سیدمصطفی میرسلیم رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اظهارات اخیر محمدجواد ظریف مبنی بر اینکه در مذاکره به روی آمریکا باز است گفت: جناب ظریف برای مذاکرات زحمات زیادی کشیده که باید از او و هیئت مذاکره کننده تشکر کرد اما این که اگر آمریکا تحریم های خود را لغو کند، در مذاکره باز است موضع گیری کاملی نیست زیرا در اثر تحریم های ظالمانه آمریکا و سستی های اروپایی ها در یک سال و نیم گذشته خسارات متعددی به کشور ما زده شده است.

وی افزود: از جمله خسارت هایی که در یک سال و نیم گذشته به کشور تحمیل شده است، جلوگیری از صادرات نفت در چارچوب سهمیه اپک، خسارت هنگفت متوقف شدن بسیاری از قراردادها با شرکت های خارجی که از خوف تحریم های ثانوی همکاری خود را متوقف کردند و در نتیجه به بسیاری از صنایع کشور ما لطمه خورده است، جلوگیری از ورود کالاهای ضروری که مشکلات متعددی را به لحاظ انسانی داشته است؛ اینها خساراتی است که با محاسبه جرایم متعلق به آنها چند صد میلیارد دلار می رسد؛ البته اگر عدم نفع را نیز به حساب آوریم.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه اگر این خسارات و جرائم را آمریکا و اروپا بپردازند می توانیم به تعامل آینده فکر کنیم، اظهار داشت: حتما این نکات در ذهن جناب ظریف بوده و خواسته به اجمال اظهار نظر کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تنگه هرمز در کنترل کامل ایران است
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top