تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/05/08 - 22:49
کد خبر: 322244

واکنش کاربران توییتر به برگزاری دادگاه «سلاطین گوشت»؛

آقایون دزد، پیش قاضی و معلّق‌بازی؟!

آقایون دزد، پیش قاضی و معلّق‌بازی؟!

قاضی صلواتی درپی اظهارات عجیب متهمان پرونده واردات گوشت های برزیلی خطاب به آنان گفت: چرا شما دلتان برای مردم نمی‌سوخت وقتی پیرزنی به خاطر دو کیلوگوشت با کارت ملی در دست در صف‌های طولانی می‌ایستاد، بعد می‌گویید ۱۱۴ تن عددی نیست.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دیروز دوشنبه 7 مرداد نخستین جلسه محاکمه متهمان پرونده واردات گوشت‌های برزیلی با ارز 4200 تومانی در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به پرونده اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی صلواتی به صورت علنی  برگزار شد.

قاضی صلواتی این متهمان را به اخلال در نظام توزیع مایحتاج عمومی و خروج از خارج از شبکه، تفهیم اتهام کرد و از حسینی نماینده دادستان خواست تا کیفرخواست آنها را قرائت کند.

نماینده دادستان با اشاره به اینکه کیفرخواست این پرونده در 4 بخش صادر شده، گفت: سه نفر از این متهمان از کارمندان جهاد کشاورزی استان تهران هستند و در زمانی که گوشت با ارز 4200 تومان وارد می‌شده این افراد با صدور حواله‌های صوری گوشت‌های وارداتی را در بازار آزاد به فروش رسانده‌اند.

در ابتدای جلسه علیرضا خلیلی متهم ردیف اول اظهار کرد: ما در این دادگاه فعلاً در جایگاه متهم هستیم و هنوز اتهامی اثبات نشده است و ریختن آبروی یک انسان به منزله ریختن خون انسان است بنابراین عکس گرفتن از کسانی که هنوز اتهامشان اثبات نشده است و نشر آن در رسانه‌ها کار درستی نیست.

قاضی صلواتی در پاسخ به اظهارات عجیب این متهم، گفت: عکس گرفتن کار درستی است زیرا این دادگاه براساس استجازه از رهبر معظم انقلاب اسلامی تشکیل شده است و شما نیز سعی کنید ابتدا با وکلای خود مشورت داشته باشید و سپس اظهارنظر کنید.

خلیلی در ادامه گفت: بنده هر گونه حواله را که پیوست کرده‌ام جهت بررسی قانون و اقدام با ضوابط بوده و عملیات تحویل کالا هیچ‌گونه ارتباطی با شرکت مهام تدبیر ندارد و مسئولیت آن با نماینده کوشاستاره بوده، در حالی که اسمی از این شرکت نیست.

متهم خلیلی افزود: ۶۰ صنف است که لیست دارند این افراد آن موقع که من مجوز زدم پروانه کسب و کار نداشتند. آن موقع که من نامه مجمع را زدم شرکتی نبود مهام تدبیر هم تاسیس نشده بود.

قاضی صلواتی گفت: تعاونی مصرف کارگران، کارخانجات صنعتی کرج یا خبازی‌های شهر ری ،با این‌ها شما موافقت کرده‌اید؟

متهم در ادامه گفت: نه هیچ حواله‌ای به آن‌ها داده نشده پشتیبانی امور دام به آن‌ها نامه داده است.

قاضی صلواتی در ادامه اظهار داشت: این کارخانه‌ها کجا هستند که شما به آن‌ها حواله صادر کردید، چرا شما دلتان برای مردم نمی‌سوخت وقتی پیرزنی به خاطر دو کیلوگوشت با کارت ملی در دست در صف‌های طولانی می‌ایستاد. بعد می‌گویید 114 تن عددی نیست. شما 27 تن گوشت به اسم میادین میوه و تره بار دریافت کردید و فقط سه تن را به میادین تحویل دادید و 24 تن دیگر را در بازار آزاد فروختید.

واکنش برخی کاربران فضای مجازی پس از برگزاری دادگاه سلطان گوشت را مشاهده می‌کنید؛

پیش قاضی و معلّق‌بازی، آقایون دزد؟!پیش قاضی و معلّق‌بازی، آقایون دزد؟!پیش قاضی و معلّق‌بازی، آقایون دزد؟!پیش قاضی و معلّق‌بازی، آقایون دزد؟!پیش قاضی و معلّق‌بازی، آقایون دزد؟!پیش قاضی و معلّق‌بازی، آقایون دزد؟!پیش قاضی و معلّق‌بازی، آقایون دزد؟!پیش قاضی و معلّق‌بازی، آقایون دزد؟!پیش قاضی و معلّق‌بازی، آقایون دزد؟!پیش قاضی و معلّق‌بازی، آقایون دزد؟!

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فاصله ۴۵ درصدی قیمت خودرو از کارخانه تا خیابان!
بررسی تغییر تاریخ برگزاری امتحانات نهایی
تاکید کانادا و ایرلند بر آتش‌بس لبنان در توافق احتمالی ایران و آمریکا
استقبال استارمر از توافق احتمالی ایران و آمریکا
عملیات‌های متوالی حزب‌الله علیه ارتش صهیونیستی در مناطق مرزی
آیت‌الله سیدحسن خمینی: در شرایط موجود، از مسیر دعوا و سخنان تند به جایی نمی‌رسیم
چگونه به کودکان قانون مداری را یاد بدهیم؟
عادی‌سازی خیانت در شبکه نمایش خانگی؛ روایت مردانی که وفاداری را فراموش کرده‌اند
سناریوی جدید برای کنکور/ حذف تأثیر قطعی معدل با «آزمون جامع»؟
دانشگاه تهران دو دانشجوی هتاک را اخراج کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری اعلام شد
پدرم تجسم عملی افکار شهید مطهری در عرصه سیاست و اجتماع بود
حمایت معاونت علمی از ایجاد شرکت‌ پیشران دانش‌بنیان حوزه دارو
راه های انتقال «هانتاویروس» را بشناسیم
دو عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر استاد نمونه کشوری شدند
زمان حضور اوسمار در تهران مشخص شد
اعزام ۱۰۰ نخبه پزشکی معرفی‌شده سال ۱۴۰۴ به خدمت
پیش‌بینی یک رسانه انگلیسی از نتیجه دیدار تیم‌های ملی ایران و نیوزیلند
نامه فدراسیون به AFC رسید/ نماینده سوم را به شما اطلاع می‌دهیم
بقایی: تفاهم‌نامه اسلام آباد بر خاتمه جنگ تمرکز دارد
سرمربی سابق پرسپولیس لژیونر مربیان شد
بررسی تغییر تاریخ برگزاری امتحانات نهایی
سناریوی جدید برای کنکور/ حذف تأثیر قطعی معدل با «آزمون جامع»؟
دانشگاه تهران دو دانشجوی هتاک را اخراج کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری اعلام شد
دو عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر استاد نمونه کشوری شدند
چرا ۸۰ درصد مقالات دانشجویان هرگز چاپ نمی‌شوند؟ بررسی ۱۰ اشتباه رایج پژوهشگران ایرانی
بررسی طرح جدید کنکور با محوریت امتحان جامع ادامه دارد
تمهیدات سازمان سنجش برای تسریع در فرآیند اعلام نتایج آزمون‌ها
مقاله و نوآوری جایگزین آزمون جامع دکتری
دانشگاه شریف جان می‌گیرد
سقف افزایش شهریه دانشگاه‌های غیردولتی بر اساس نرخ تورم تعیین می شود
معاون جهاددانشگاهی: باید از ظرفیت جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها برای توسعه منطقه استفاده شود
افزایش ۴۰ تا ۴۵ درصدی حقوق اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد
تشریح جزئیات جدید اعمال سوابق تحصیلی در کنکور سراسری ۱۴۰۵
زمان دریافت کارت آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی اعلام شد
تسهیلات ویژه برای دانشجویان پردیس خودگردان تربیت مدرس اعلام شد
آغاز دوازدهمین دوره قرارگاه تدریس جهادی «وَتر» به یاد شهدای میناب
تایید حکم اخراج دانشجوی هتاک دانشگاه شریف / اقدام قابل تقدیر شورای انضباطی تجدیدنظر دانشگاه صنعتی شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top