تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/05/09 - 22:18
کد خبر: 322347

واکنش کاربران توییتر به حذف ۴ صفر از پول ملی؛

به‌جای حذف صفر، ۴ تا مفسد اقتصادی را اعدام کنید!

به‌جای حذف صفر، ۴ تا مفسد اقتصادی را اعدام کنید!

حذف صفر از پول ملی کشور چند سالی است که مطرح شده است. در مورخه ۱۱ دی ماه ۱۳۹۷ همزمان با رونمایی از ایران چک‌های جدید این موضوع بار مورد توجه قرار گرفت. در نهایت امروز هیئت دولت حذف چهار صفر از پول ملی را تصویب کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دولت درحالی امروز به کلیات لایحه پیشنهادی بانک مرکزی برای حذف ۴ صفر رأی مثبت داد که این لایحه از چند ماه قبل در دولت درحال بررسی بوده و به‌زودی جزئیات آن در دولت بررسی و تصویب خواهد شد و پس از آن با تصویب نهایی مجلس اجرایی می‌شود.

بانک مرکزی، طرح اصلاح نظام پولی کشور در قالب حذف چهار صفر از واحد پولی کنونی و تعریف واحد پولی جدید و بازنگری در اقطاع اسکناس و مسکوک را از سال قبل به دولت برده بود و امروز سرانجام کلیات این طرح به‌تصویب رسید.

دولت باید لایحه حذف 4 صفر از پول ملی را در نهایت به مجلس شورای اسلامی ارائه دهد و بعد از تصویب در بهارستان، نسبت به اجرای آن و اعمال در اسکناس‌های جدید اقدام کند.

طبق طرح پیشنهادی بانک مرکزی که در دولت به‌تصویب رسیده، واحد پولی ملی جدید تحت عنوان "تومان" تعریف می‌شود که هر "تومان" معادل ده‌هزار (10000) ریال فعلی و یکصد (100) "ریال جدید" خواهد بود.

به‌عقیده برخی از کارشناسان اقتصادی، افزایش ظاهری قدرت پول ملی، آسان‌سازی مبادلات، محاسبات و خرید و فروشهای مردم از اثرات قابل تحقق حذف صفرها است، اما برای حذف صفرها ارتقای شاخصهای اقتصادی همچون افزایش تولید، نرخ سرمایه‌گذاری، آزادسازیهای اقتصادی، رفع انحصارات، حضور بانکهای خارجی در کشور، حضور بی‌قیدوشرط سرمایه گذاران خارجی و غیره نیز باید انجام شود.

پس از انتشار این خبر کاربران فضای مجازی نسبت به این لایحه دولت واکنش‌های متفاوتی داشتند که در ادامه مشاهد می‌کنید؛

به جای حذف صفر، ۴ تا مفسد اقتصادی رو اعدام کنید!به جای حذف صفر، ۴ تا مفسد اقتصادی رو اعدام کنید!به جای حذف صفر، ۴ تا مفسد اقتصادی رو اعدام کنید!به جای حذف صفر، ۴ تا مفسد اقتصادی رو اعدام کنید!به جای حذف صفر، ۴ تا مفسد اقتصادی رو اعدام کنید!به جای حذف صفر، ۴ تا مفسد اقتصادی رو اعدام کنید!به جای حذف صفر، ۴ تا مفسد اقتصادی رو اعدام کنید!به جای حذف صفر، ۴ تا مفسد اقتصادی رو اعدام کنید!به جای حذف صفر، ۴ تا مفسد اقتصادی رو اعدام کنید!به جای حذف صفر، ۴ تا مفسد اقتصادی رو اعدام کنید!

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وداع با پیکر آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
مراسم افتتاحیه بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت +عکس
یحیی سریع: ۹۱۷ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی، پاسخ خواهیم داد
واکسن آنفلوانزا در روزهای آینده وارد داروخانه‌ها می‌شود
سیروس ابراهیم‌زاده درگذشت
بحرینی: اقدامات آمریکا و اسرائیل مصداق «جنایت علیه بشریت» است
سازمان ملل خواستار ازسرگیری تعامل میان آمریکا و ایران شد!
حضور سه لژیونر در تمرین تیم ملی
تجلیل از پیشکسوتان صدا/ خانزادی هیچگاه صدافروش و هنربند نبود
اطلاعیه وزارت بهداشت درباره تأمین واکسن آنفلوانزا
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر مقاومت
مأمور انتظامی در حمله مسلحانه در ایرانشهر به شهادت رسید
لطف‌الله نسبی: امیدوارم با قرعه خوبی رو به رو شویم
غفاری: اندونزی تیم بسیار خوبی داشت/ امیدوارم مدال کسب کنیم
علی قارداشی: صعود به عنوان صدرنشین حاصل عملکرد خوب تیم ملی بود
حادثه امنیتی برای کشتی حامل گاز مایع در تنگه هرمز
حادثه‌ای دیگر در تنگه هرمز
ونس: ترامپ گفت که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top