تاریخ انتشار: شنبه 1398/05/12 - 09:39
کد خبر: 322519

طراحی برنامه‌های جدید عفاف و حجاب در دانشگاه تهران

معاون فرهنگی دانشگاه تهران با بیان اینکه ماه هاست روی آیین نامه عفاف و حجاب کار شده است، گفت: برای سال جدید تحصیلی طرح هایی در راستای این آیین نامه ارائه می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، مجید سرسنگی با اشاره به تصویب آیین نامه جدید حجاب گفت: ما همواره حجاب و عفاف را از یکدیگر جدا می کنیم؛ چرا که شاید دختر خانمی حجابش کامل نباشد؛ ولی این بدان معنا نیست که عفت ندارد. 

معاون فرهنگی دانشگاه تهران با بیان اینکه در راستای اجرایی کردن این آیین نامه، بحث، از منظر پوشش دانشگاهی مطرح شده است، افزود: معتقدیم همانطور که یک فرد در دانشگاه باید موارد مختلفی از جمله ادبیات زبانی و رفتار شایسته را رعایت کند، باید به موضوع پوشش مناسب نیز بعنوانِ یکی از تکالیف، توجه داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه رعایت پوشش، فقط مختص به ایران نیست، ادامه داد: خواهش من از افرادی که در این باره نقد غیرمنصفانه داشته و برای آن حاشیه سازی می کنند، نیم نگاهی به سایت دانشگاه های بزرگ و معتبر دنیا،  قوانین و ضوابط آنها داشته باشند.

سرسنگی اظهار داشت: همه جای دنیا روال این است که وقتی وارد محلی می شوید باید قواعد و کدهای پوششی آن محل را رعایت کنید. کما اینکه مهمانداران هواپیما، لباس خاص و یونیفورم مهمانداری به تن می کنند. در دانشگاه نیز همینطور است؛ وقتی فردی قدم به فضای دانشگاه می گذارد، اجازه ندارد پوششی همسان با لباسی که در یک مهمانی و یا محیط‌های دیگرِ خارج از دانشگاه به تن دارد، داشته باشد.

وی با بیان اینکه دانشگاه بواسطه هویتی که دارد باید در همه زمینه ها خصوصاً رفتار، گفتار و پوشش برای جامعه الگو باشد، گفت: به همین دلیل بحث حجاب از اردیبهشت ماه و ماه مبارک رمضان به طور جدی، مورد تاکید قرار گرفت و تردیدی نیست که این یک خواسته عمومی بوده و موضوعی نیست که صرفاً قرار باشد بنا بر سلیقه یک مدیر انجام شود.

سرسنگی ادامه داد: نباید از یاد ببریم که ما در کشوری مبتنی بر نظام جمهوری اسلامی زندگی می کنیم؛ بنابراین در وهله اول یکایک ما ایرانیان مادامی که در ایران زندگی می کنیم، موظف به پاسداشت قوانین و ارزش‌های این کشور هستیم و در ثانی بواسطه حضور در محیط فرهنگی دانشگاه، مسئولیت و وظیفه ما نسبت به محترم  شمردن قوانین، دوچندان می شود.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران با بیان اینکه ماه هاست روی آیین نامه عفاف و حجاب کار شده است، گفت: امیدوار هستیم برای سال جدید تحصیلی بتوانیم طرح هایی را در راستای این آیین نامه که مورد تاکید وزارت علوم نیز هست، ارائه کنیم.

وی ادامه داد: خوشبختانه دانشجویان ما، افرادی معتقد، متدین و پایبند به نظام و انقلاب هستند و تجربه و سابقه ۳۰ ساله بنده در دانشگاه، حاکی از این است که عده قلیلی هستند که شاید آن معیارهای مورد نظرِ دانشگاه را در حوزه پوشش رعایت نمی کنند.

وی افزود: ضرورت پاسداشت از ارزشهای دینی و ملی ایجاب می کند که به این معضل به چشم یک آسیب فرهنگی نگاه کنیم و در راه برطرف ساختن آن، بیش از آنکه بخواهیم مسئله را انضباطی تلقی و برخورد کنیم، باید با آنها صحبت کرده و کار تبلیغی و ترویجی انجام دهیم.

سرسنگی در پایان گفت: لذا ما اقدامات و فعالیت‌های فرهنگی خود را برای حل این مشکل انجام خواهیم داد و نهایتاً اگر عده معدودی همچنان عناد داشته باشند و بخواهند فضای دانشگاه را غیر دانشگاهی کنند، طبیعتاً بنا به انتظار جامعه دانشگاهی، با آن ها برخورد خواهد شد و قطعاً اجازه نخواهیم داد، بواسطه وجود چند نفر، فضای فرهنگی دانشگاه، از بیرون، فضای نامناسبی به چشم آید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کارت شرکت در آزمون کاردانی ویژه مهارتی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
واکنش سازمان لیگ به درخواست استقلال برای قهرمانی
ظرفیت پذیرش دستیار پزشکی دوره پنجاه و سوم اصلاح شد
ائتلاف با آمریکا کافی نیست
تنیس صفر، بی‌بندوباری ۳
کم بارشی تهران جبران نشد
اجرای «روز بدون خودرو» در دستگاه‌های دولتی دنبال خواهد شد
ضوابط جدید واردات خودروهای کارکرده ابلاغ شد+ فهرست تعرفه‌
بحران سوخت در جهان ناشی از تجاوز آمریکا علیه ایران
مذاکره ابزاری برای پیشبرد اهداف کشور است
حمله کنید، شرکت‌های نفتی و گازی آمریکایی را می‌زنیم
انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق
توئیت علی خضریان از موافقت عجیب قالیباف با قانون مقابله با نفوذ
بورس در نیمه معاملات شتاب گرفت؛ شاخص در یک قدمی ۷ میلیون واحدی
خیز نفت برای شکستن قیمت ۱۰۰ دلار
پزشکیان: دستگاه‌های اجرایی به توسعه دورکاری توجه کنند
اژه‌ای: آمریکا مظهر بدعهدی و قانون‌شکنی در عرصه جهانی است
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون «سامفا»/ زمان برگزاری آزمون تغییر کرد
۱۷ شهید و زخمی در حملات رژیم صهیونیستی به لبنان
رضایی: اعلام منطقه ممنوعه در تنگه هرمز؛ کشتی‌های متخلف تحریم می‌شوند
بقائی: هیچ دولت مستقلی تسلیم فشار و ارعاب آمریکا نمی‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top