تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/05/13 - 10:39
کد خبر: 322668

سیاست وزارت علوم توجه بیشتر به مناطق کمتر برخوردار است

قائم مقام وزیر علوم گفت: سیاست وزارت علوم توجه بیشتر به مناطق کمتر برخوردار و توسعه و تجهیز این مناطق است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، عبدالرضا باقری در حاشیه بازدید از دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان دانشگاه شهرکرد، ضمن قدردانی از مسئولان دانشگاه شهرکرد و مسئولان شهرستان فارسان اعم از نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، شهردار و شورای اسلامی این شهر در سخنانی گفت: باید مهارت‌های شغلی را به دانشجویان آموزش دهیم تا دیگر نگران اشتغال آنها پس از فارغ‌التحصیلی نباشیم.

باقری تصریح کرد: باید ظرفیت‌های هر منطقه را شناسایی و براساس این ظرفیت‌ها اقدام به اعطای مجوز جهت رشته‌های جدید و جذب اعضای هیئت علمی مورد نیاز کنیم.

وی خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده است در هر منطقه که مردم و مسئولان محلی وارد کار شده و همکاری بیشتری داشته‌اند توسعه آن منطقه سریع‌تر انجام شده است؛ لذا امروزه باتوجه به منابع محدود دولت، لازم است مردم و مسئولان محلی همکاری بیشتری جهت پیشبرد اهداف آموزش عالی کنند.

قائم مقام وزیر علوم افزود: امیدوارم آموزش عالی، هنر را در این شهرستان ارتقا و تبدیل به شغل کند و آن را به یک ارزش افزوده تبدیل کند و از مسئولان شهرستان می‌خواهم یک نمایشگاه دائمی از آثار هنری دانشجویان این دانشکده برپا و در طراحی المان‌های شهری از توانایی دانشجویان دانشکده هنر استفاده کنند.

سعید کریمی رئیس دانشگاه شهرکرد نیز در ادامه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت فعلی و فعالیت‌های دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان اظهار امیدواری کرد با توجه و اهتمام وزارتخانه این دانشکده در مسیر توسعه و پیشرفت بهتری قرار گیرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top