تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/06/11 - 16:10
کد خبر: 326471

برترین دانشگاه‌ها در نیمه‌دوم ۹۷ در ثبت پایان‌نامه

دانشگاه‌های برگزیده ۶ ماهه دوم سال ۱۳۹۷ در ثبت و همانندجویی پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و پیشنهاده‌ها اعلام شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، براساس اعلام پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، از اول مهرماه تا ۲۹ اسفندماه ۹۷ تعداد ۳۵۹ دانشگاه با سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله و پیشنهاده همکاری داشتند و ۳۵ هزار و ۶۲۶ پارسا (پایان‌نامه و رساله) و ۱۹ هزار و ۹۴۵ پیشنهاده (پروپوزال) در سامانه SABT.IRANDOC.AC.IR در دسترس همگان گذاشته شده است.

به‌منظور تحقق شاخص‌های چشم‌اندازی نقشه جامع علمی کشور مرتبط با آمایش آموزش‌عالی و راهبردهای کلان نقشه جامع علمی کشور همچنین سیاست‌های اجرایی مصوب آن و توزیع عادلانه منابع، ایجاد فرصت‌های برابر، توزیع مأموریت آموزش نیروی انسانی متخصص مورد نیاز، استفاده از مزیت‌های منطقه‌ای، کاهش تمرکز و جلوگیری از تجمع امکانات٬ مشارکت دانشگاه‌ها در تصمیم‌گیری و موضوعات ملی و فرا استانی، نظام آموزش‌عالی کشور از نظر آمایش سرزمینی به ۱۰ کلان منطقه تقسیم شده است.

در این فهرست دانشگاه های تربیت مدرس، پیام نور تهران، علامه طباطبایی، گیلان، مازندران، صنعتی نوشیروانی بابل، تبریز، ارومیه، زنجان، بین المللی امام خمینی(ره) قزوین، رازی کرمانشاه، ایلام، کردستان، یزد، صنعتی اصفهان، شیراز و جامعه المصطفی قم قرار دارند.

دانشگاه های کاشان، صنعتی شیراز، یاسوج، سیستان و بلوچستان، زابل، شهید باهنر کرمان، فردوسی مشهد، سمنان، صنعتی شاهرود، کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، شهید چمران اهواز و علوم و فنون دریایی خرمشهر از دیگر دانشگاه های در این فهرست هستند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
کشتی حامل تجهیزات نظامی سعودی در باب‌المندب هدف قرار گرفت
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
انفجار شدید در جنوب لبنان؛ اسرائیل بار دیگر آتش‌بس را نقض کرد
سخنگوی ارتش یمن: مواضع و انبارهای تسلیحاتی عربستان را هدف قرار دادیم
رفع منع حضور خداداد عزیزی در بازی نخست تراکتور
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار میزبان نخبگان جهان
آغاز رسمی جذب محققان «پسادکتری فناوری»
برج فناوری؛ زیرساختی برای اتصال اکوسیستم واکسن ایران به جهان
هشدار لیبی در خصوص توقف فعالیت پالایشگاه زاویه
نگاهی به نگاره «شهید» محمود فرشچیان
خودکشی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در آمریکا
گفتگوی تلفنی وزرای دفاع ایران و مالزی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top