تاریخ انتشار: شنبه 1398/06/23 - 12:20
کد خبر: 328022

حق‌التدریسی‌های پیش‌دبستانی و آموزشیاران استخدام می‌شوند

وزیر آموزش و پرورش گفت: مربیان پیش دبستانی، معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی طی تشریفاتی با برگزاری آزمون و انجام یک دوره آموزشی یک ساله به میزان سهمیه ‌ای که سازمان امور اداری و استخدامی اعلام کند، به استخدام وزارت آموزش و پرورش درمی آیند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، محسن حاجی میرزایی روز شنبه در حاشیه مراسم معارفه و تکریم وزیر آموزش و پرورش درباره آیین نامه اجرایی که در هفته دولت درباره تعیین تکلیف مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی و حق التدریسی ابلاغ شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کسانی که از سال ۷۹ تا ۹۱ به عنوان مربی پیش دبستانی یا معلم حق التدریس یا آموزشیار نهضت سوادآموزی به شکل های مختلفی با آموزش و پرورش همکاری کرده اند، پس از طی این مراحل و از طریق آزمون و دوره آموزشی در آموزش و پرورش استخدام می شوند.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه گفت: برای بازگشایی مدارس تمام تلاش های آموزش و پرورش و همکاران ما در این وزارت خانه انجام شده است و تلاش می شود بازگشایی مدارس بدون هیچ مشکلی انجام شود.

وی با بیان اینکه تعداد معلمان را افزایش می دهیم، اظهار داشت: تلاش می شود کلاس های درس از ابتدی مهر با حضور معلمان تشکیل شود. تمام تلاش وزارت آموزش و پرورش حضور به موقع ۱۴ میلیون دانش آموز در کلاس درس است.

حاجی میرزایی با اشاره به تعداد کلاس های درس و معلمان در مدارس تصریح کرد: امسال ۵۵۰ هزار کلاس درس در سراسر کشور وجود دارد و با بیش از ۹۰۰ هزار معلم و کارمند  ارائه خدمات آموزشی را در همه مناطق کشور به عهده دارند.

مراسم معارفه و تکریم وزیر آموزش و پرورش امروز با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد. در این مراسم محسن حاجی میرزایی به عنوان وزیر آموزش و پرورش معارفه و از سیدمحمد بطحایی وزیر پیشین و سیدجواد حسینی سرپرست وزارت آموزش و پرورش تقدیر شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top