تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/06/24 - 09:59
کد خبر: 328139

کاهش ۱۴ درصدی قیمت بلیت هواپیما

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی از کاهش ۱۴ درصدی قیمت بلیت هواپیما در جدول جدید پروازهای داخلی نسبت به قیمت‌های جدول آذرماه سال گذشته خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، مقصود اسعدی سامانی درباره جدول نرخ پروازهای داخلی که از 21 ماه جاری اجرایی شده است، اظهار کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده قیمت‌های جدید پروازهای داخلی در مقایسه با نرخ‌های آذرماه سال گذشته در 60 مسیر پروازی پرتردد 14 درصد کاهش یافته است.

وی با اشاره به این‌که شرکت‌های هواپیمایی به نرخ‌های جدید پایبند بوده و آنرا رعایت می‌کنند، تصریح کرد: انجمن شرکت‌های هواپیمایی 16 سایت فروش بلیت هواپیما را که نرخ‌های آنها بالاتر از نرخ‌های اعلامی ایرلاین‌ها بوده را سازمان هواپیمایی کشوری معرفی کرده است.

وی با یادآوری این‌که سازمان هواپیمایی نیز این سایت‌ها را برخورد قانونی به قوه قضاییه معرفی کرده است درباره وضعیت ایرلاین‌ها گفت: شرکت‌های هواپیمایی در شرایط سخت به سر می‌برند و فعالیت در این وضعیت برای آنها دشوار است.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان این‌که در این شرایط  تامین قطعه و موتور برای ایرلاین‌ها بسیار سخت شده است، افزود: با آ‌ن‌که مبالغ مربوط به خرید قطعات و موتور توسط شرکت‌های هواپیمایی پرداخت شده، اما امکان ورود آنها به کشور وجود ندارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ثبت ۵۱ حمله هوایی و موشکی در ۲۴ ساعت گذشته
چند کشته و زخمی درحمله تروریستی به مینی بوس در سوریه
صدایی که باید دیده شود
فیلم «سرزمین فرشته‌ها» نماینده ایران در اسکار شد
بازگشت تیم‌ملی فوتبال ایران بدون پاسخگویی
واکنش بازیکنان روسیه به برد مقابل ایران/ فقط یک بازیکن را می‌شناختیم!
هدف قرار گرفتن سه نفتکش در تنگه هرمز طی ۲۴ ساعت گذشته
دیدار سرکنسول ایران در گوانجو با عراقچی
امین میرزازاده: فشار زیادی روی من بود/ مدالم مبارک مردم باشد
توسعه اعضای بدن مصنوعی با قابلیت تجربه حس لامسه
ناکامی دشمن در بی‌ثبات ساختن تهران
حجت‌الاسلام طائب: روایت جنایات دشمن باید به تصویر جهانیان کشیده شود
هرچه تهدیدها بیشتر شود، عزم ملت ایران برای م مقابله افزایش می‌یابد
حضور پزشکیان در مراسم یادبود مرحوم احمد ناطق نوری
نتانیاهو: خلبان پرواز فلای‌دبی قصد داشت هواپیما را سرنگون کند
مارک روته: ناتو فعالیتی علیه ایران ندارد؛ پوتین آماده صلح نیست
هشدار محسن رضایی به امارات: میزبانی از قصاب غزه پیامدهای مثبتی ندارد
شکست تیم ملی فوتبال برابر روسیه/ تاکتیک تیمی نداشتیم
سخت‌ترین تمرینات نظامی بانوان جانفدا در میدان عمل | تصاویر
هم‌افزایی دستگاه‌ها؛ راهکار افزایش رضایتمندی مردم
اعطای تسهیلات برای خرید طلا، ارز و رمزارزها ممنوع است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top