تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/06/26 - 18:13
کد خبر: 328520

جزئیات علت حادثه‌ مرگبار ورزشگاه آزادی

مدیرعامل شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی علت اصلی فوت "عماد صفی‌یاری" کودک 8 ساله که پس از بازی پرسپولیس و صنعت نفت آبادان دچار برق‌گرفتگی شده بود را بی‌احتیاطی پیمانکار دانست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، حسن کریمی درباره‌ حادثه ناگوار بعد از بازی پرسپولیس و صنعت نفت آبادان و فوت پسر هشت ساله و این‌که این آیا موضوع به گیت‌های ورزشگاه آزادی ربط دارد، گفت: این اتفاق هیچ ربطی به گیت‌های ورزشگاه ندارد، بلکه بعد از بازی رقابت‌های لیگ برتر فوتبال به خاطر بی‌نظمی که در پشت گیت‌های ورزشگاه آزادی ایجاد می‌شد و برای کنترل هواداران، کارشناسان، نیروی انتظامی و مسئولین ورزش به این نتیجه رسیدند که قبل از ورود به گیت‌های ورزشگاه آزادی و برای کنترل و بررسی بلیت و کارت ملی تماشاگران داربستی به فاصله 150 متر از گیت‌ها نصب شود تا بتوانند کنترل بهتری برای هواداران داشته باشند.

وی ادامه داد: البته بعد از نصب این داربست‌ها افراد زیادی از بین آنها عبور کرده بود و مشکل خاصی ایجاد نشده بود. در این بازی به دلیل خیس بودن چم زیر داربست فلزی زمانی که "عماد صفی‌یاری" بعد از پایان بازی پرسپولیس و صنعت نفت آبادان قصد عبور از گیت‌های بلیت‌فروشی الکترونیک ورزشگاه را داشته بر اثر تماس صورتش با میله‌های فلزی دچار برق‌گرفتگی می‌شود و متاسفانه جان خود را از دست می‌دهد.

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی خاطر نشان کرد: پیمانکاری که داربست‌های فلزی را نصب کرده بود به خاطر بی‌احتیاطی و برای محکم کردن نرده‌های داربست آنها را با سیم برق وصل محکم کرده که متاسفانه در این حادثه به خاطر خیس بودن چمن این اتفاق رخ می‌دهد بنابراین این مساله ارتباطی به گیت‌های ورزشگاه آزادی ندارد.

وی در پاسخ به این پرسش که چه کسی باید پاسخگوی این حادثه باشد، اظهارکرد: به هر شکل مراجع قضایی پیگیر این مساله است و هر کسی که مقصر است باید پاسخگو باشد. ما وظیفه خود را می‌دانستیم که برای کنترل جمعیت باید راهکار خاصی طراحی می‌کردیم و با نصب این داربست‌ها قصد کنترل هواداران را داشتیم. امیدوارم که مراجع قضایی زودتر در این زمینه به نتیجه برسد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top