تاریخ انتشار: جمعه 1398/06/29 - 11:46
کد خبر: 328857

آیین‌نامه شواری فرهنگ عمومی کشور اصلاح می‌شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: قصد داریم تجدید نظری در آئین نامه شورای فرهنگ عمومی کشور و استان ها انجام دهیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سیدعباس صالحی گفت: نگاه در حوزه فرهنگی گاه از بالا به پائین و گاهی نیز از پائین به بالاست ولی ما سعی داریم براساس تفکر دینی و عقلانی تلفیقی از این دو مدل را دنبال کرده و پیگیر باشیم. این مدل همان آتش‌ به اختیاری است که مقام معظم رهبری به شکل عقلانی و منطقی بر آن تاکید دارند که البته منظور از آتش به اختیار غیرقانونی عمل کردن نیست بلکه مسئولیت را با تشخیص درست و به موقع انجام دادن است که در مکتب اسلام نیز به آن تاکید شده است.
عضو کابینه دولت دوزادهم یکی از وظایف شوراهای فرهنگ عمومی استان‌ها را صیانت از داشته‌ها و تاکید بر رفتار معقول و منطقی در حوزه تصمیم‌گیری دانست و گفت: البته ما سعی داریم تا آئین‌نامه شوراهای فرهنگ عمومی کشور و استان‌ها را مورد بازخوانی و تجدیدنظر قرار دهیم تا در یک کار گروهی بتوانیم اهداف و برنامه‌ها را پیگیری کنیم.ما باید در شورای فرهنگ عمومی استان‌ها به کار گروهی اعتقاد داشته باشیم که البته بعد از گذشت دو دهه برخی بازنگری‌ها و اصلاح در قوانین و مقررات و آئین‌نامه‌ها نیاز است که سعی داریم به صورت کشوری و استانی این خلاءها و ضعف‌ها را رفع کنیم.
وی از نامه‌نگاری چهار وزیر و مسئولان شورای فرهنگ عمومی با مقام معظم رهبری در باب تقویت حوزه نظارت بر ظرفیت‌های فرهنگ عمومی مناطق کشور و اصلاح و بازنگری در آئین‌نامه‌های قوانین خبر داد و بیان کرد: البته در این زمینه برخی از استان‌ها به صورت پایلوت در بخش فرهنگی و مدل‌سازی روش‌های جدید مدنظر قرار گرفته که امیدواریم در همه ابعاد بتوانیم از نتایج به دست آمده بهترین بهره را بگیریم.
صالحی به ۴۰ سال عملکرد نظام اسلامی و گذر از مشکلات مختلف اشاره کرد و گفت: دشمنان با تدارک جنگ ۲۸۸۸ روزه و همچنین ترور شخصیت‌های کشورمان به تعداد ۱۷ هزار نفر و التهاب در حوزه‌های مختلف سعی کرده تا مانع پیشرفت کشور شود که در همه این اتفاقات و حوادث فرهنگ دینی، اعتقادی و باورهای ایمانی ملت ایران اجازه نداده تا دشمنان به اهداف خود دست پیدا کنند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور به پایش‌های اجتماعی و فرهنگی در طول سال و بررسی نقاط ضعف و قوت در این حوزه اشاره و اظهار کرد: دشمنان ما به صراحت اعلام کردند که بعد از حوادث تلخ دیماه ۹۶ ملت ایران در یک تابستان داغ سالگرد پیروزی انقلاب را نخواهد دید، در حالی که بعد از گذشت یک سال از آن ایام جمهوری اسلامی ایران همچنان با قدرت به مسیر خود ادامه می‌دهد.
صالحی خاطرنشان کرد: حتی دوستان و دشمنان ما به تنگناها و مصایب بر سر راه جمهوری اسلامی ایران اذعان داشتند، اما به یقین این تئوریسین‌ها از بن‌مایه‌های فرهنگی این ملت غافل بودند و باور نداشتند که این ملت به رغم مشکلات اقتصادی و معیشتی توان مقابله با تهدید آنها را دارد.
وی ادامه داد: فشار حداکثری دشمن و جنگ تمام عیار اقتصادی آنها در حد شعار نبود بلکه به صراحت به دنبال ناکامی جمهوری اسلامی ایران بودند، اما به یقین باید گفت؛ اعتقادات معنوی و فرهنگ دینی این ملت کاری را کرد که تلاش دشمنان ناکام ماند.
صالحی تصریح کرد: در جامعه ما هنوز عمق اعتقادات و عرق فرهنگی و دینی را در بین افراد و ملت شاهد هستیم که در روزهای گذشته نمونه‌هایی از آن را در عشق و ارادت به امام حسین(ع)
شاهد بودیم، هر چند که برخی از بداخلاقی‌ها و بی‌حجابی‌ها را نیز در حوزه فرهنگی و اجتماعی شاهد هستیم.
وی با اشاره به نتایج پیمایش‌های علمی در کشور در حوزه فرهنگی بیان کرد: مردم ما هنوز به محافل و مجالس مذهبی اعتقاد راسخ دارند و در کنار آن یکپارچگی حرکت اقوام ایرانی و اعتمادی که ملت ما به فرهنگ ملی و ارزش‌های انقلابی دارد سرمایه‌ای بزرگ محسوب می‌شوند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: هر چند ما در برخی از حوزه‌ها نیز از صداقت و راستگوئی گرفته تا اخلاق و تعهد حرفه‌ای با نقص‌ها و ضعف‌هایی روبرو هستیم اما در مجموع این داشته‌های فرهنگی ما اسباب پایداری نظام اسلامی را رقم زده که باید قدر آن را بدانیم.
صالحی در پایان بیان کرد: مردم ما باید یقین داشته باشند که دارایی اصلی ما موشک نیست بلکه هویت ارزشی و اعتقادی است که آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابزار هنر و حوزه‌های علمیه باید به تقویت این دارایی و سرمایه‌های اصیل کمک کنند.

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ابررایانه چینی از رقبای آمریکایی جلو زد
فعالیت ۱۰۰ هزار هیئت مذهبی در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب
سوگواری مجازی کاربران و چهره‌های مشهور در فضای مجازی به مناسبت روز عاشورا
عاشورا و پیوست فرهنگی ایران؛ از سوگ شیعی تا سرمایه انسجام ملی
کل خیر فی الحسین؛ بزرگترین خسارت جدایی از حسین (ع) است
برافراشته‌شدن پرچم خونخواهی رهبر شهید در «کشوردوست»
ایران ایستاده در میان فاجعه ۵ تیم آسیایی
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
بازی یکطرفه برزیل مقابل اسکاتلند
اظهارات متناقض آمریکایی‌ها، تداوم بدگمانی ایرانیان را درپی دارد
هنوز از علت حادثه مدرسه میناب اطلاعی ندارم!
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top