تاریخ انتشار: جمعه 1398/07/05 - 02:29
کد خبر: 329754

هوک: مصمم به ادامه تحریم‌ها علیه ایران هستیم

مسئول گروه ویژه اقدام ایران در وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد دولت متبوعش برای ادامه تحریم‌ها علیه ایران مصمم است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، «برایان هوک» مسئول گروه ویژه اقدام ایران در وزارت امور خارجه آمریکا روز پنج‌شنبه در یک نشست خبری در نیویورک تأکید کرد دولت ترامپ مصمم است که تحریم‌های خود علیه ایران را ادامه داده و با هرگونه نقض این تحریم‌ها به‌شدت برخورد کند.

برایان هوک با اشاره به تحریم چند شرکت و فرد چینی توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا به دلیل نقض تحریم‌ها علیه ایران گفت: «این یکی از بزرگترین اقدامات تحریمی آمریکا علیه شرکت‌هایی است که تحریم‌های نفتی علیه ایران را نقض می‌کنند. تحریم نفتی ما حکومت ایران را از سالانه ۵۰ میلیارد دلار درآمد نفتی محروم کرده و ما مصمم هستیم که این تحریم‌ها را ادامه داده و متخلفان را تحت تعقیب قرار دهیم.»

وی افزود: «ما به همه توصیه می‌کنیم که دست از تجارت با ایران بردارند. همه باید بدانند که تجارت با ایران چه پیامدهای سنگینی دارد.»

این مقام آمریکایی در واکنش به گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره استفاده ایران از سانتریفیوژهای پیشرفته در تأسیسات هسته‌ای خود گفت: «من هنوز آن گزارش را نخوانده‌ام. اما حرف ما این است که ایران برجام را به‌طور کامل نقض کرده است. البته ما عضو برجام نیستیم و بنابراین کشورهای عضو برجام باید به این مسئله واکنش نشان دهند.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top