تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/07/08 - 11:35
کد خبر: 330078

ذوالنور: طرح «شفافیت نظام تقنینی» ترفند امیدی‌ها برای فرار از شفافیت

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: فراکسیون امید با ارائه طرح شفافیت آراء نظام تقنینی به دنبال فرار به جلو و گریز از طرح شفافیت آراء نمایندگان است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، حجت الاسلام مجتبی ذوالنور در خصوص تصویب طرح فراکسیون امید پیرامون شفافیت آراء نظام تقنینی گفت: فراکسیون امید برای فرار از طرح شفافیت آراء نمایندگان این طرح را ارائه داده است.

عضو شورای مرکزی نمایندگان ولایی مجلس اظهار داشت: طبق طرح شفافیت آراء نمایندگان که از سوی بنده و اعضای فراکسیون ولایی تدوین شده بود باید حضور، عدم حضور، ماموریت، مرخصی داخلی و خارجی، آراء نمایندگان به صورت شفاف در سامانه ای اعلام شود. اما فراکسیون امید با ارائه این طرح از همه این موارد فرار کرده و پای شورای نگهبان و شورای عالی امنیت ملی را به میان کشیده است.

نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینکه فراکسیون امید با فرار به جلو به دنبال گریز از طرح شفافیت آرای نمایندگان است، گفت: آنها به دنبال ایجاد طرحی برای فرار از شفافیت و تن ندادن به شفافیت هستند.

نماینده مردم قم گفت: وقتی مذاکرات مجلس شفاف است چرا آراء نمایندگان نباید شفاف باشد؟ مذاکرات شورای نگهبان و شورای عالی امنیت ملی قابل افشا نیست؛ به عنوان مثال شورای نگهبان در مورد صلاحیت فردی صحبت می‌کند که مشکل اخلاقی دارد آیا امکان دارد این مذاکرات شفاف شود؟ خیر، زمانی که مذاکرات شفاف نیست، آراء نیز نمی‌تواند به صورت شفاف بیان شود.

ذوالنور تاکید کرد: فراکسیون امید با ارائه این طرح دیگران را شریک در شفافیت کرده تا زیر سایه آنها از شفافیت آراء فرار کنند.

وی با اشاره به بررسی طرح شفافیت آراء نمایندگان در کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس گفت: این طرح مسیر خود را در کمیسیون آیین نامه داخلی طی کرده است و در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top