تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/07/10 - 00:10
کد خبر: 330253

لودریان: برگزیت بدون توافق همچنان گزینه اصلی است

وزیر خارجه فرانسه روز سه‌شنبه گفت که خروج بدون توافق انگلیس از اتحادیه اروپا در روز 31 اکتبر همچنان گزینه اصلی به شمار می‌آید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه روز سه‌شنبه گفت که فرضیه خروج بدون توافق انگلیس از اتحادیه اروپا در روز 31 اکتبر (9 آبان) همچنان گزینه اصلی است.

لودریان که در برابر پارلمان فرانسه صحبت می‌کرد گفت که انگلیس هنوز پیشنهادهای قابل قبولی درباره چگونگی جلوگیری از خروج هرج و مرج آمیز از اتحادیه اروپا ارائه نداده است.

وزیر خارجه فرانسه اضافه کرد که اتحادیه اروپا همچنان درباره هرگونه پیشنهاد دیگر درباره برگزیت آماده است به شرط آنکه با توافق خروجی که پیشتر با «ترزا می» نخست وزیر سابق انگلیس حاصل شد تطابق داشته باشد.

وی افزود: «در سایه نبود هرگونه پیشنهادی از این نوع، همچنان فرضیه خروج بدون توافق احتمال بیشتری خواهد داشت.»

لودریان اضافه کرد که فرانسه همچنان اعتقاد دارد که توافق برگزیتی که در دوران ترزا می و پس از دو سال درباره آن توافق حاصل شد و پارلمان انگلیس آن را سه بار رد کرد، بهترین راه حل است.

مردم بریتانیا (انگلیس، ایرلند شمالی، اسکاتلند و ولز) سوم تیر ماه سال ۱۳۹۵در یک همه‌پرسی به خروج این کشور از اتحادیه اروپا رأی مثبت دادند. قرار بود فرآیند خروج تا پیش از ابتدای امسال تکمیل شود، اما ناکامی لندن و بروکسل در توافق در مورد وضعیت رابطه سیاسی و اقتصادی پس از اجرای برگزیت، به تعویق در این فرآیند منجر شد.

تحلیلگران بر این باورند در صورتی که انگلیس بدون تصویب توافق از اتحادیه اروپا خارج شود، با شوک اقتصادی و سیاسی شدیدی مواجه خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top