تاریخ انتشار: شنبه 1398/07/13 - 14:42
کد خبر: 330574

لیست ویلموتس برای بازی با کامبوج و بحرین

سرمربی تیم ملی با کشیدن قلم قرمز روی نام چهره‌های سرشناس اردوهای قبلی ترجیح داد از بازیکنان جدید و آماده برای بازی با کامبوج و بحرین بهره ببرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ورزش سه، با بسته شدن پرونده هفته ششم رقابت‌های لیگ برتر همان طور که انتظار می‌رفت فهرست جدید تیم ملی برای دو بازی با کامبوج در تهران و بحرین در منامه از سوی مارک ویلموتس اعلام شد که در فهرست جدید سورپرایزهای بسیار زیادی از سوی کادر فنی دیده می شود.

مارک ویلموتس در حالی نام 23 بازیکن را برای بازی با کامبوج و بحرین در ادامه بازی‌های مقدماتی جام جهانی 2022 و مقدماتی جام ملت‌های آسیا 2023 اعلام کرد که در این فهرست روی نام چند بازیکن ناآماده و کم‌انگیزه قلم قرمز کشیده شد از جمله لژیونرهای مطرح و ستاره‌های داخلی از دو تیم استقلال و پرسپولیس.

خط خورده‌های سرشناس
در نگاه اول می‌توان به غیب نفراتی همچون علیرضا جهانبخش از برایتون، سعید عزت‌الهی از یوپن و کاپیتان‌های اول و دوم استقلال در کنار مهدی ترابی از پرسپولیس به عنوان سرشناس‌ترین بازیکنان خط خورده به نسبت اردوی ماه قبل اشاره کرد. ویلموتس و دستیارانش با آنالیز کاملی که از وضعیت بازیکنان داشتند این بار قلم قرمز خود را روی این بازیکنان که یا مصدوم بودند یا اگر هم سالم بودند عملکرد چندان قابل دفاعی نداشتند، ترجیح داد این فرصت را به نفرات آماده‌تری بدهد تا در دو بازی پیش رو خود را نشان بدهند. در این بین باید به الهیار صیادمنش هم اشاره کرد که در اردوی قبلی حضور داشت اما این بار نیست.

تازه واردها
مهرداد محمدی از آوس پرتغال، پیام نیازمند، مرتضی منصوری و محمد محبی از سپاهان صدرنشین لیگ برتر، مهدی طارمی از ریو آوه با گذراندن دوران مصدومیت از جمله نفرات سرشناس تازه دعوت شده به اردوی تیم ملی هستند که نشان می‌دهد ویلموتس همان‌طور که وعده داده بود با زیر نظر گرفتن عملکرد بازیکنان در لیگ برتر درهای تیم ملی را به سوی نفرات آماده باز کرده است.

جامانده‌های بزرگ
بدون شک با عملکردی که فرشید اسماعیلی در ترکیب استقلال در این هفته‌ها از خود نشان داده انتظار می‌رفت تا شماره 8 آبی‌ها یکی از کسانی باشد که شانس پوشیدن پیراهن تیم ملی را خواهد داشت اما ویلموتس ترجیح داد از جمع هافبک‌های استقلال باز هم به علی کریمی اکتفا کند، بازیکنی که روزهای خوبی را برای طرفداران این تیم رقم نزده، به خصوص در دربی 90 پایتخت که هم پنالتی از دست داد هم اخراج شد. او در مصاف با گل‌گهر هم یک پنالتی عجیب به رقیب هدیه داد.

23 بازیکن برای کامبوج و بحرین
با تمام این تفاسیر و با سورپرایزهای بزرگی که ویلموتس در فهرست جدید داشت فهرست 23 نفره اعلام شده برای دو بازی با کامبوج و بحرین در تهران و منامه به این شرح است؛

دروازه بان‌ها
علیرضا بیرانوند(پرسپولیس) محمد رشید مظاهری(تراکتور) پیام نیازمند(سپاهان)

مدافعان
سید مجید حسینی(ترابزون اسپور) حسین کنعانی‌زادگان(پرسپولیس) مرتضی منصوری(سپاهان) میلاد محمدی(خنت بلژیک) محمد نادری(پرسپولیس) رامین رضاییان(الشحانیه) مرتضی پورعلی گنجی(العربی) سیاوش یزدانی(استقلال)

هافبک ها
امید ابراهیمی (یوپن) احسان حاج‌صفی(تراکتور) علی کریمی(استقلال) احمد نوراللهی(پرسپولیس) مسعود شجاعی(تراکتور)

مهاجمان
وحید امیری(پرسپولیس) کریم انصاری‌فرد(السیلیه) اشکان دژاگه(تراکتور) مهرداد محمدی(آوس پرتغال) محمد محبی(سپاهان) سردار آزمون(زنیت روسیه) مهدی طارمی(ریوآوه پرتغال)

نفرات دعوت شده باید تا عصر امروز خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی و در اردوی آماده‌سازی در کمپ تیم‌های ملی حاضر شوند تا از فردا تمرینات خود برای رویارویی با کامبوج در روز 18 مهرماه را آغاز کنند.
 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
 مردم پشت هرآنکه بر "علی الاصول باشد" هستند
بررسی اقتصادی راه‌اندازی خط تولید آنژیوکت؛ فرصت سرمایه‌گذاری در بازار تجهیزات پزشکی مصرفی
نکاتی برای تمیز کردن عمیق فرش در خانه
۵ ترفند حرفه‌ای برای ثابت ماندن کرم‌پودر
رسانه روس مطرح کرد؛ بی‌توجهی رهبر کره شمالی به تقلاهای ترامپ
علی آبادی: نیروگاه‌های بادی از سال آینده به شبکه برق اضافه می‌شوند
سولانا در برابر اتریوم؛ نبرد سرعت و کارمزد
ادعای ارتش آمریکا درباره حمله به یک قایق در کارائیب
علی اصغر آب نیکی؛ توسعه زیرساخت های ارتباطی
تمیز کردن لکه انواع دسر از روی فرش
چرا فرش ها خیلی سریع دوباره کثیف می‌شوند؟
تعریف خانواده در روایات: چهل حدیث درمورد خانواده از امام رضا
برچسب ایمنی شیشه؛ راهکاری ساده و استاندارد برای افزایش ایمنی سطوح شیشه‌ای در ساختمان
مرحله دوم فروش «خانه‌ریز» از پنجم شهریور آغاز می‌شود؛ واگذاری خانه‌ریز با قیمت کارشناسی جدید
۷ اشتباه رایج کسب‌وکارهای نوپا که فروش آنلاین را نابود می‌کند
ارسال توافق هسته‌ای ریاض-واشنگتن به کنگره
جزئیات رسانه‌های آمریکایی درباره طرح ترور پسر نتانیاهو
کمبودی در تأمین نهاده‌های کشاورزی نداریم
سناتور آمریکایی: جنگ علیه ایران بی‌نتیجه و غیر قانونی است
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
کاهش ۸۵ درصدی تردد کشتی‌های باری در تنگه هرمز طی ۶ ماه گذشته
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
پذیرش پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری ۱۴۰۵ دانشگاه الزهرا(س) اعلام شد
برنامه ویژه وزارت علوم برای بهبود تغذیه دانشجویان در سال تحصیلی جدید
هوش مصنوعی و افت عملکرد دانش‌آموزان در امتحانات
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top