تاریخ انتشار: شنبه 1398/07/13 - 23:45
کد خبر: 330630

در نامه‌ای مطرح شد؛

درخواست بسیج دانشجویی برای ورود رئیسی به ماجرای لردگان

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی چهارمحال بختیاری با صدور بیانیه‌ای از ریاست محترم قوه قضائیه خواستار ورود به موضوع انتشار ویروس HIV در روستای چنارمحمودی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بسیج دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری در واکنش به ابتلای برخی از مردم روستای چنارمحمودی به ویروس HIV بیانیه‌ای صادر کرده است؛ متن این بیانیه بدین شرح است: ابتلای برخی از مردم روستای چنار محمودی به یک بیماری سخت،‌ قلب جریان دانشجویی را به درد آورد. آنچه در این جریان مشهود است برخی اظهار نظرهای غیر مسؤولانه و گاه عجولانه و غیر تخصصی است که از جانب برخی متولیان امر در کشور مطرح می‌شود.

این مردم رنج دیده در شرایط اکنون خود بیش از هرچیز نیاز به همدلی و همدردی دارند و از سویی اولویت اول آنها فراهم کردن مقدمات درمان هرچه آسان و رایگان است.

جریان دانشجویی سه مطالبه اصلی دارد:

اول؛ آنکه در شرایطی که مردم این روستا دچار یک بیماری شده‌اند چرا مقدمات درمان سریع از سوی وزارت بهداشت تا کنون به صورت مطلوب در این روستا فراهم نشده است و مردم این روستا برای آزمایشات و برخی اقدامات پزشکی باید دچار مشکلات جدی باشند؟

دوم؛ آنکه در این بحران هیچ ارگانی حق ندارد مردم را محکوم به اتهامات ناشایست بکند، مخصوصا مردمی که در طول سالیان دفاع مقدس با اعزام کاروان پیاده به جبهه‌های حق علیه باطل و شخصیت‌های مهذبی چون «شیخ پیاده» بارها نشان داده‌اند که در غیرت و مردانگی سرآمد روزگار هستند.

سوم؛ آنکه چرا تاکنون هیچ مسؤلی غیر از فرماندار و فرمانده سپاه استان به میان مردم روستای چنار محمودی نرفته‌اند و از نزدیک با آنها سخن نگفته‌اند. مردمی که دچار چنین مشکلی هستند در درجه اول نیاز به حمایت مسؤولین دارند و باید نظامی که حاصل جهاد و شهادت همین مردم است در شرایط سخت در کنار آنها باشد.

شاید همین رفتارهای نادرست سبب شده است تا برخی ضدانقلاب حریص شوند تا از دل این اعتراضات ماهی خود را صید کنند. آنچه امروز رخ داد قطعا خلاف خواسته مردم نجیب روستای چنار محمودی لردگان بود چرا که آنها خود را صاحبان این نظام و انقلاب می‌دانند. ما دانشجویان شواهد قطعی از نفوذ جریان‌ سلطنت‌طلب در این تجمع داریم که قصد به تشویش کشاندن تجمع مسالمت‌آمیز مردم داشتند که با هوشیاری مردم بصیر لردگان اقدامات آنان ناکام ماند.

شورای تبیین مواضع دانشجویان بسیجی استان چهارمحال بختیاری یک خواسته جدی و مهم را از ریاست محترم قوه قضائیه دارد و آن اینکه رئیس محترم قوه با ورود به موقع به این ماجرا دستور پیگیری جدی را صادر کنند.

بی شک ورود مسؤولانه  ریاست محترم قوه به این موضوع باعث دلگرمی مردم شهید پرور شهرستان و دلسوزان نظام و دلسردی جریان فتنه خواهد شد.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری

 
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top