تاریخ انتشار: جمعه 1398/07/19 - 10:07
کد خبر: 331175

مدیرکل دفتر برنامه ریزی وزارت علوم:

وعده سازمان برنامه برای تحقق بودجه مهارت‌افزایی دانشگاه‌ها

مدیرکل دفتر برنامه ریزی وزارت علوم از وعده سازمان برنامه و بودجه برای تحقق ۳۰ تا ۴۰ درصد از بودجه درخواستی برای طرح اشتغال پذیری و مهارت افزایی خبرداد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدرضا آهنچیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای طرح اشتغال پذیری و مهارت افزایی دانشجویان گفت: طرح اشتغال پذیری و مهارت افزایی دانشجویان از سیاست های آموزشی وزارت علوم در دانشگاههای کشور است.

وی ادامه داد: این طرح از مهر سال گذشته در حال اجرا است و انتظار دانشگاه ها در این خصوص در حال حاضر مباحث بوجه ای است که با سازمان برنامه بودجه نیز دراین زمینه رایزنی هایی را انجام داده ایم.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: قرار شده از ۱۴۰ میلیارد تومان اعتباری که برای این طرح از سازمان برنامه و بودجه درخواست داشته‌ایم، ۳۰ تا ۴۰ درصد آن محقق شود.

وی یادآورشد: گزارش هایی که ما از دانشگاه ها دریافت کرده ایم نشان می دهد که دانشگاه ها اقدامات خوبی بدون اینکه بودجه مذکور را وصول کرده باشند، انجام داده اند.

آهنچیان به بازنگری برنامه های درسی، جهت دادن برنامه ها به سمت برنامه های عملی، استفاده حداکثری از پتانسیل سازمان های موازی مانند دانشگاه فنی و حرفه ای و سازمان آموزش های فنی و حرفه ای، ارتباط با نهادها، ارتباط با سازمان تحقیقات کشاورزی برای رشته های کشاورزی اشاره کرد و گفت: این ها مجموعه ای از برنامه هایی است که توسط دانشگاه ها دراین زمینه انجام شده است.  

وی ادامه داد: همچنین مصوبه ای دراین زمینه داشتیم که منجر به تفاهم نامه ای با امضای دو وزیر علوم و جهاد کشاورزی شد که براساس آن دانشجویان توانستند در جهاد کشاورزی به کارروزی مشغول شوند.

آهنچیان افزود: اگر حمایت سازمان برنامه باشد انتظارات ما از دانشگاه ها بالاتررفته و نتایج بهتری خواهیم داشت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
حال علامه امینی وقتی از مسیر مشایه به نزدیک کربلا می‌رسید، منقلب می‌شد
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top