تاریخ انتشار: شنبه 1398/07/27 - 21:31
کد خبر: 331920

شکست دوباره جانسون!

تلاش دولت انگلیس برای خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا در زمان تعیین شده قبلی، با تصویب متممی در پارلمان این کشور با شکست مواجه شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، پارلمان انگلیس در جلسه ویژه روز شنبه متممی را مورد تصویب قرار داد که برنامه «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا را برهم زد.

به نوشته روزنامه «گاردین»، متمم «لتوین» با ۳۲۲ رأی موافق در برابر ۳۰۶ رأی مخالف مورد تصویب قرار گرفت. بر اساس این متمم اگر اطمینان کافی از اجرای حساب‌شده برگزیت و موارد درج شده در توافق با بروکسل وجود نداشته باشد، دولت مجبور خواهد شد تاریخ اجرای برگزیت را تمدید کند.

دولت جانسون تصمیم داشت تا ۳۱ اکتبر (۹ آبان) کشورش را با توافق یا بدون توافق با بروکسل از اتحادیه اروپا خارج کند اما با تصویب این متمم مجبور خواهد شد زمان اجرای برگزیت را احتمالاً تا آخر ژانویه سال آینده میلادی تمدید کند.

جانسون تهدید کرده بود اگر این اصلاحیه رأی بیاورد، کابینه دولت در رأی‌گیری بعدی که درباره تصویب توافق برگزیت خواهد بود شرکت نخواهد کرد.

او در جلسه پارلمان در واکنش به تصویب این متمم گفت: « با اتحادیه اروپا در مورد اعمال تأخیر [در اجرای برگزیت] مذاکره نخواهم کرد و قانون هم نمی‌تواند مرا مجبور به این کار کند».

جانسون افزود بهترین چیز خروج از اتحادیه اروپا در ۳۱ اکتبر خواهد بود و او اهمیتی نمی‌دهد که تا آن زمان توافقی رخ داده باشد یا خیر. او همچنین وعده داد قانون مربوط به خروج از اتحادیه اروپا را هفته آینده تقدیم پارلمان می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
احتمال غیبت مدافع پرسپولیس مقابل خیبر
پزشکیان: اگر خودتحریمی نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را به زانو درآورد
امتیاز ویژه برای طلایی‌های آسیایی کشتی در انتخابی
نتانیاهو حمله به فرودگاه ریاض را محکوم کرد
رضایی: ترامپ با استخدام اشرار به قاچاق روی آورده است
حمله جدید موشکی به ریاض؛ ترمینال ۴ فرودگاه «ملک خالد» در آتش سوخت
نکونام: فردا میهمان هستیم نه میزبان؛ خبری از رقابت برابر نیست
رقابت ۵ فرنگی‌کار ایرانی در روز اول مسابقات امیدهای جهان
مخبر: ایران قطعا فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه می‌زند
یزد دوشنبه عزای عمومی اعلام شد
۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان
کشمکش وزارت ورزش و شرکت توسعه بر سر تعطیلی باشگاه انقلاب
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه
خدمت به خانواده شهدا نباید در حد وظیفه اداری باقی بماند
ایران جزو ۱۲ کشور برتر دنیا در صنعت فضایی است
هزینه ۵ خارجی پرسپولیس در ازبکستان خبرساز شد
۱۳ میلیون ایرانی پزشک خانواده دارند
فدراسیون پاسخ خداداد عزیزی را داد؛ پیگیر بودیم و هستیم
همتی: فروپاشی اقتصادی با بیانیه سیاسی تحقق نمیابد
وقوع حادثه برای یک نفتکش در سواحل عمان
ارّه خاویر میلی بر ریشه ۳۳ هزار کسب‌وکار آرژانتینی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top