تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/07/28 - 16:40
کد خبر: 332046

فرار اینتر از دست گربه سیاه

اینتر در حالی که 1-4 از ساسوئولو پیش بود، دو گل دریافت کرد و دقایق پایانی را با ترس و دلهره سپری کرد. نراتزوری با کسب این پیروزی به یک امتیازی یوونتوس رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ورزش سه، از ساعت 14.30 در ورزشگاه ساسوئولو این تیم میزبانی از اینترمیلان را برعهده داشت. گربه سیاه چند فصل اخیر نراتزوری امسال وضعیت خوبی در جدول ندارد و پیش از بازی در رده 15 قرار داشت.

اینتر هم که پس از شش برد متوالی، دو هفته پیش مغلوب یوونتوس شد، با هدف کسب سه امتیاز و کاهش فاصله با یووه به یک امتیاز وارد زمین شد.

اینتر خیلی زود و دقیقه دوم به گل رسید. بروزوویچ با پاس خوب خود لائوتارو را در سمت چپ محوطه جریمه صاحب توپ کرد و او هم با یک ضربه فنی دقیق توپ را دور از دستان گلر به کنج دروازه فرستاد تا نراتزوری 0-1 پیش بیفتد.

میزبان دقیقه 16 کار را برابر کرد. براردی از زاویه بسته و درون محوطه جریمه با یک شوت دقیق توانست گل تساوی بخش را به ثمر برساند تا ورزشگاه غرق در شادی شود.

ده دقیقه بعد اینتر توسط لائوتارو به گل دوم رسید ولی داور به دلیل خطای لوکاکو گل را مردود اعلام کرد. حملات اینتر دقیقه 38 جواب داد و لوکاکو توانست گل دوم اینتر را به ثمر برساند. او درون محوطه جریمه و پشت به دروازه صاحب توپ شد و با یک چرخش خوب و ضربه ای دقیق توانست گلزنی کند.

دقیقه 45 اینتر برتری خود را پررنگ تر کرد. به دلیل خطای مدافعان روی لائوتارو، اینتر صاحب یک ضربه پنالتی شد و لوکاکو در جهت خلاف دروازه بان آن را به گل دوم خود و سوم تیمش بدل کرد تا نیمه اول با برتری 1-3 اینتر تمام شود.

اینتر نیمه دوم را هم بهتر آغاز کرد و نشان می داد که به دنبال زدن گل های بیشتر است.

دقیقه 55 لائوتارو از 20 متری شوتی روانه دروازه کرد اما با واکنش خوب کنسیلی گلر ساسوئولو برگشت داده شد و روی ریباند هم این کنسیلی بود که در مقابل ضربه کاندروا موفق ظاهر شد.

دو دقیقه بعد سانتر کاندروا روی تیر دو به بیراگی رسید و در حالی که هیچ مدافعی او را مهار نکرده بود، با یک ضربه سر ضعیف، موقعیت خود را از دست داد.

دقیقه 69 اینتر بازهم صاحب ضربه پنالتی شد. بارلا بود که با خطای آشکار مدافع ساسوئولو درون محوطه جریمه سرنگون شد تا داور بلافاصله نقطه پنالتی را نشان دهد. لائوتارو پشت توپ ایستاد و آن را به وسط دروازه فرستاد تا مثل لوکاکو دبل کند.

ساسوئولو که یکپارچه حمله بود، دقیقه 73 توانست فاصله را به دو گل کاهش دهد. جوریچیچ درون محوطه جریمه صاحب توپ شد و با یک بغل پای راست توانست گل دوم میزبان را به ثمر برساند.

میزبان که همچنان خیمه سنگینی روی دروازه اینتر زده بود، دقیقه 81 به گل سوم رسید. بوگا با جا گذاشتن بازیکنان مقابلش به راحتی و بدون مزاحم وارد محوطه جریمه شد و با یک ضربه دقیق توپ را دور از دستان هندانوویچ به قعر دروازه فرستاد تا حاشیه امنیت اینتر کاملا از بین برود.

حملات دامنه دار ساسوئولو در دقایق پایانی به نتیجه نرسید و اینتر به زحمت توانست از این بازی با دست پر خارج شود.
 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مخبر: دشمن برای مرتبه سوم میز مذاکره را به آتش کشید
جهانگیر: دشمن تصور می‌کرد ظرف سه روز ایران را تجزیه می‌کند
آماده‌باش نیروهای عملیاتی هلال‌احمر در سراسر کشور
محسن رضایی: هر شرارت جدید پاسخ کوبنده‌تری دارد
پیام متفاوت عراقچی در پی حملات موشکی انتقامی ایران
مقاومت عراق به آمریکا: هرگونه مداخله، پایگاه‌های شما را به آتش می‌کشد
ترامپ: نتانیاهو نباید جواب بدهد؛ به میز مذاکره بازگردید!
ارتش صهیونیستی باید حملات خود به جنوب لبنان و ضاحیه را متوقف کند
سپاه پاسداران: پایگاه هوایی رامات دیوید هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت
بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان
ترامپ: شلیک موشک‌ها کافی است؛ به میز مذاکره بازگردید!
آغاز حملات موشکی ایران/ مناطق مرکزی اسرائیل بمباران شدند
بهادری جهرمی: در برابر خباثت‌های دشمن پاسخ ضروری است/ «بعدی شما هستید»
عباس عبدی سه ماه از فعالیت رسانه‌ای منع شد
پایگاه‌ها و دارایی‌های آمریکا و رژیم اهداف مشروع هستند
زنان؛ پیشرانان اصلی اقتصاد خلاق در ایران هستند
نشستن و چای خوردن پزشکیان مشکلی از بخش خصوصی حل نمی‌کند
انهدام تیم تروریستی در سراوان 
ثابتی: کابوس اسرائیل جنگ همزمان با چند محور مقاومت است
انتقاد از عدم اشاره به خونخواهی امام شهید در پیش‌نویس توافق
این جام جهانی تجربه متفاوتی است
مدارک مورد پذیرش آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ اعلام شد
رشد ۵.۵ درصدی داوطلبان دکتری دانشگاه خوارزمی
فراخوان دومین دوره تربیت مجاهد فرهنگی نهاد رهبری برای جذب نیرو در دانشگاه‌ها اعلام شد
جذب دانشجوی دکتری در دانشگاه شریف باکمک‌هزینه تحصیلی ۴۰۰ میلیون تومانی
تخصص ما کشف تقلب و تخلف است/ آماده‌ایم در جنگ اقتصادی به نهادهای نظارتی کمک کنیم
توضیحات معاون دانشجویی دانشگاه شریف در خصوص احکام انضباطی دانشجویان
چرا مهارت ‌های پیش ‌نیاز خواندن و نوشتن، پایه‌ی موفقیت تحصیلی کودکان هستند؟
آغاز امتحانات نهایی از ۱۳ تیرماه به صورت «حضوری»
فرزندان مجروحان جنگ اخیر با تأیید بنیاد شهید می‌توانند در مدارس شاهد ثبت‌نام کنند
دستاورد مشترک پژوهشگران دانشگاه تهران و دانشگاه کانادا در ارتقای امنیت سامانه‌های هوش مصنوعی
آغاز ثبت‌نام چهلمین دوره جشنواره بین‌المللی خوارزمی
نخستین یادواره شهادت شهدای اقتدار علمی برگزار می‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top