تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/08/06 - 12:48
کد خبر: 332961

بدافزار جاسوسی سایبری از دیپلمات‌ها کشف شد

تیم امنیتی کسپرسکی از کشف بدافزاری که ارتباطات وب رمزگذاری شده را به خطر می اندازد خبر داده که این بدافزار برای جاسوسی سایبری از دیپلمات‌ها به کار گرفته شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، بدافزار جدیدی کشف شده که ارتباطات وب رمزگذاری شده (ترافیک HTTPS) را به روشی چشمگیر به خطر می‌اندازد. تجزیه و تحلیل این بدافزار تأیید می کند که اپراتورها یک سری کنترل خاص روی کانال شبکه‌ هدف دارند و می‌توانند نصب کننده‌های قانونی را با موارد آلوده در حال اجرا جایگزین کنند.

این نسل جدید از بدافزار کشف شده که Reductor نام دارد اجازه می‌دهد مهاجم ترافیک پروتکل HTTPS را توسط آسیب پذیری موجود در فرآیند تولید اعداد تصادفی یک مرورگر که برای اطمینان از اتصال خصوصی بین مشتری و سرور استفاده می‌شود، دستکاری کند.

Reductor پس از یک مسیر .pdb در برخی از نمونه‌ها به جا مانده است. علاوه بر کارکردهای معمول تابع RAT، مانند بارگذاری، بارگیری و اجرای فایل ها، نویسندگان Reductor تلاش زیادی را برای دستکاری در صدور گواهینامه‌های دیجیتال و علامت گذاری برون مرزی ترافیک TLS با شناسه‌های مرتبط با میزبان انجام می‌دهند.

تیم جهانی تحقیقاتی و تجزیه و تحلیل (GReAT) در کسپرسکی، این بدافزار را کشف کرده‌اند.

طبق گفته‌ آنها هنگامی‌که کسی از طریق این بدافزار آلوده شود، از Reductor برای جاسوسی از فعالیت مرورگر قربانی، استفاده می‌شود.

محققان گفتند که از Reductor برای جاسوسی سایبری از دیپلمات ها که عضوی از جمهوری های پس از اتحاد جماهیر شوروی هستند و به عنوان کشورهای مستقل مشترک المنافع شناخته می‌شوند، استفاده می‌شود.

این محققان گفتند Reductor ارتباط نزدیکی با تروجان COMpfun دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top