تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/08/06 - 21:54
کد خبر: 333029

عزم حجت‌‌الاسلام رئیسی در احیای قانون

نماینده رئیس قوه قضائیه در تعیین اعضای هیأت منصفه سراسر کشور گفت: امسال رسیدگی به جرایم سیاسی در هیأت منصفه مطبوعات عملیاتی می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، قاضی سراج نماینده رئیس قوه قضائیه در تعیین اعضای هیأت منصفه سراسر کشور گفت: آیت‌الله رئیسی بر اعمال اصل ۱۶۸ قانون اساسی که هم شامل مطبوعات و هم جرایم سیاسی می‌شود، تاکید داشتند لذا رسیدگی به جرایم سیاسی امسال در هیأت منصفه عملیاتی می‌شود.

وی در جلسه تقدیر از اعضای دوره پیشین هیأت منصفه مطبوعات و در تعیین اعضای هیأت منصفه سراسر کشور ضمن ابلاغ پیام سلام و تقدیر آیت‌الله رئیسی به حاضرین در جلسه گفت: الحمدالله در این دو سال مشکلی نداشتیم و هیأت منصفه در این مدت ۱۸۰ جلسه برگزار کرد.

نماینده رئیس قوه قضائیه در تعیین اعضای هیأت منصفه سراسر کشور با بیان اینکه ۱۱ هزار و ۹۰۰ نشریه مکتوب و دیجیتالی داریم، گفت: در دوره پیشین ۸۰ محکومیت و ۸۰ برائت داشتیم و در سایر موارد نیز تجدید وقت صورت گرفته است. همچنین اکثر قریب به اتفاق محکومیت‌ها جزای مالی بوده است در عین حال سعی می‌کنیم با گفت‌وگو در هیأت نظارت آمار را از این تعداد پایین‌تر بیاوریم.

سراج افزود: بنای ما این بوده است که یک نفر از هیأت نظارت در هیأت منصفه باشد و مطالبی که در هیأت نظارت مطرح می‌شود به اطلاع هیأت منصفه برسد خصوصا در مورد پرونده‌هایی که از هیأت نظارت به منصفه می‌آیند چرا که رابطه تنگاتنگ بین این دو هیأت اهمیت بسیاری دارد و این ارتباط باید ادامه یابد.

نماینده رئیس قوه قضائیه در تعیین اعضای هیأت منصفه سراسر کشور تصریح کرد: رئیس قوه قضائیه بر اعمال اصل ۱۶۸ قانون اساسی که شامل مطبوعات و جرایم سیاسی می‌شود تاکید دارد، لذا رسیدگی به جرایم سیاسی در هیأت منصفه امسال عملیاتی می‌شود و باید آمادگی بیشتری در این زمینه وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: اکثر قاطع هیأت منصفه ابقا شده است و ما فقط ۵ تغییر در این حوزه داشتیم که جا دارد از آن ۵ نفر هم صمیمانه تشکر کنم، این ۵ نفر هیچ مشکلی نداشتند و همه وقت خود را در هیأت منصفه صرف کردند، اما ما بنا داریم در هر دوره ۴ تا ۵ نفر را تغییر دهیم تا در حوزه‌های بعدی افراد آموزش دیده بیشتری داشته باشیم. قطعا در دوره‌های بعدی از وجود این عزیزان استفاده خواهیم کرد.

سراج ضمن تشکر و قدردانی از زحمات آقای رحیمیان که زحمت ریاست دو ساله هیأت منصفه را برعهده داشت، گفت: نفر اول قوه قضائیه شخصا اصل ۱۶۸ قانون اساسی را مورد تاکید قرار داد و آن را مطرح کرد، لذا اعتقاد رئیس قوه قضائیه به هیأت منصفه بسیار بالاست و اختیارات هیأت منصفه را توسعه داده‌اند.

پس از پایان اظهارات سراج نماینده رئیس قوه قضائیه در تعیین اعضای هیأت منصفه سراسر کشور، برخی از اعضای حاضر در جلسه نقطه‌نظرات و مطالب خود را مطرح کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خداحافظی رسمی کی‌روش از تیم ملی غنا
رایزنی وزرای خارجه قطر و فرانسه درباره تفاهم‌نامه ایران آمریکا
قالیباف: در قبال امنیت و سرنوشت تمامی اضلاع جبهه مقاومت مسئولیت داریم
چند ساعت پس از جدایی تارتار؛ رحمتی سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر شد!
قالیباف: شرط مذاکره قوی، آمادگی کامل برای جنگ است
علت خشم محافل صهیونیستی از سرمربی تیم ملی فوتبال مصر چه بود؟
آغاز مراسم تشییع آقای شهید از ساعت ۶
عارف: فردا جهان شاهد حماسه‌ای از جنس عقلانیت انقلابی خواهد بود
برگزاری تشییع رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) به صورت زمینی
پاسخ باشگاه استقلال به سازمان لیگ در مورد سقف بودجه و بازیکن خارجی
دریادار ایرانی: دشمن خود را برای نبرد با رزمندگان مسلمان آماده کند
تیم کشتی آزاد جوانان ایران نایب‌ قهرمان آسیا شد
بازیکن ۲۹ ساله اولین خرید تارتار شد
آغاز فروش بلیت قطارهای فوق‌العاده تهران مشهد
پیروزی تیم ملی بسکتبال ایران مقابل سوریه درپنجره سوم انتخابی جام جهانی
هشدار نارنجی هواشناسی برای ۹ استان
گزارش تصویری| روز دوم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلی امام خمینی (ره)
نتانیاهو: من و ترامپ دیدگاه مشترکی داریم
تصمیم حدادی برخلاف خواست هواداران پرسپولیس/ موضع‌گیری مقابل تارتار
آماده‌باش ناوگان درمانی در مراسم تشییع رهبر شهید
حملات رژیم صهیونیستی به لبنان/ پرواز پهپاد اسرائیلی بر فراز بیروت
بازدید دکتر حبیبی از روند آماده‌سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای میزبانی از زائران دانشجو
تعطیلی سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در روز چهارشنبه
پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی آماده خدمت‌رسانی به عزاداران رهبر شهید
روایتی از ۴ دهه ارتباط دانشگاه صنعتی شریف با رهبر قائد انقلاب
بسیج همه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت زائران امام شهید
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top