تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/08/07 - 00:04
کد خبر: 333046

ترامپ یک قدم به استیضاح نزدیک‌تر شد

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با اعلام رأی‌گیری در هفته جاری بر سر تحقیقات استیضاح ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را یک قدم به استیضاح نزدیک‌تر کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «نانسی پلوسی»، رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا شامگاه دوشنبه (به وقت تهران) از قصد این مجلس برای رأی به تحقیقات استیضاح «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا خبر داد. 

پایگاه «هیل»، نزدیک به کنگره آمریکا گزارش داده قانونگذاران دموکرات با برگزاری این رأی به مرحله علنی تحقیقات استیضاح از ترامپ نزدیک‌تر می‌شوند. 

«جیم مک‌گاورن»، رئیس کمیته قواعد مجلس نمایندگان آمریکا دوشنبه گفت هفته جاری قطعنامه‌ای به منظور «اطمینان از شفافیت» و «فراهم کردن مسیری روشن» در تحقیقات استیضاح معرفی خواهد کرد.

متن قطعنامه هنوز منتشر نشده، اما مک‌گاورن قرار است آن را روز سه‌شنبه معرفی کند. 

نانسی پلوسی در نامه‌ای به نمایندگان گفته که در هفته جاری بر سر این قطعنامه رأی‌گیری خواهد شد. دستیار یکی از اعضای دموکرات مجلس نمایندگان گفت که این قطعنامه روز پنجشنبه به رأی‌ کامل گذاشته خواهد شد. 

این نخستین رأی‌گیری رسمی در خصوص روند استیضاح ترامپ، از زمان اعلام آغاز تحقیقات استیضاح توسط نانسی پلوسی در ماه گذشته است. 

دموکرات‌ها گفته‌اند که برای آغاز تحقیقات استیضاح ازترامپ نیاز به رأی‌گیری عمومی در صحن مجلس نمایندگان ندارند. کاخ سفید و نمایندگان جمهوری‌خواه، از طرف دیگر، هر گونه همکاری با این تحقیقات را به برگزاری رأی عمومی مشروط کرده‌اند. 

این خبر، گزارش ساعاتی قبل شبکه خبری بلومبرگ مبنی بر اینکه کشتن «ابوبکر البغدادی»، سرکرده گروه تروریستی داعش از تب استیضاح ترامپ در مجلس نمایندگان نکاسته را تأیید می‌کند. 

بلومبرگ نوشته شواهد تاریخی نشان می‌دهند مرگ البغدادی ممکن است حمایت‌های عمومی از ترامپ را افزایش دهد، اما چنین حمایت‌هایی احتمالی عمر کوتاهی دارند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سازماندهی اطلاعات نزدیک به ۴۰ هزار پایان‌نامه ایرانیان خارج از کشور در ایرانداک
دریادار سیاری: دشمن مجبور است با ناکامی و آبروریزی منطقه را ترک کند
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرید
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ماموریت «تدوین راهبردهای ملی مهاجرت» به دانشگاه علامه طباطبائی واگذار شد
«آیین‌نامه جدید مقطع دکتری عمومی پزشکی» ابلاغ شد
حرکت جهاد دانشگاهی در مسیر تقویت پیوند دانشگاه، دانشجو و جامعه
آغاز زمان حذف و اضافه دانشگاه آزاد از شنبه
پزشکیان: جلسات افزایش مبلغ کالابرگ در حال برگزاری است/انتقاد از دولت در حرف، آسان است
صنعا: بیش از ۳۱۸ کشتی از باب‌المندب عبور کردند
هشدار صنعا درباره تعطیلی فرودگاه‌های عربستان
نفتکش‌ها از محله شهران خارج می‌شوند/ پل اختصاصی انبار نفت شهران در مسیر بهره برداری
جزئیات خرید ارز واردات با اوراق گام/ الزام پرداخت نقدی برداشته شد
حضور دانشگاه‌های ایران در ۳۳ رشته از ۵۷ رشته رتبه‌بندی شانگهای ۲۰۲۶
امکان ثبت نام مجدد در آزمون دکتری وزارت بهداشت
دعوت وزیر بهداشت از مجریان برای کمک به سلامت مردم
پزشکیان: به‌هیچ‌وجه به دشمن حسن ظن نداریم/پیمان ببندیم، مردانه بر آن خواهیم ایستاد
راهنمای جامع خرید اینورتر LS؛ معرفی پرفروش‌ترین سری‌های درایو صنعتی ال اس
استاندارد سازی اقلام سازمانی با تمرکز بر هدایای تبلیغاتی الکترونیکی
دانلود کتاب نماد شناسی هری بی جوزف pdf
کیت فوتبال قسطی؛ انتخاب اجباری هواداران فوتبال
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top