تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/08/08 - 22:05
کد خبر: 333240

راه حل بارسلونا برای خرید ستاره اینتر چیست؟

بارسلونا قصد دارد در ازای فروش آرتورو ویدال، یکی از ستاره های اینتر را جذب کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ورزش سه، آنتونیو کونته در هفته های اخیر بارها از لزوم اضافه شدن چند بازیکن به ترکیب تیمش خبر داده و پپ ماروتا نیز اخیرا خبر از تقویت ترکیب اینتر در فصل زمستان داده است. یکی از بازیکنان مورد نظر کونته، آرتورو ویدال، هافبک شیلیایی بارسلوناست که در نوکمپ موقعیت چندان خوبی ندارد.

آرتورو ویدال در فصل جاری چندان جایی در ترکیب اصلی ارنستو والورده نداشته و در هفته های اخیر نیز نارضایتی خود را از این اتفاق اعلام کرده است. ویدال از سال 2011 تا 2014 زیر نظر کونته در یوونتوس بازی کرده و خاطرات خوبی از کار کردن با سرمربی فعلی اینتر دارد.

اما بارسلونا قصد دارد در صورت انتقال آرتورو ویدال به سن سیرو، زمینه خرید یکی از بین لائوتارو مارتینز، استفانو سنسی یا میلان اشکرینار از اینتر را فراهم کند. البته شانس انتقال لائوتارو مارتینز به بارسا بیشتر از دیگران است، زیرا آبی اناری ها با توجه به علاقه لیونل مسی به سبک بازی این مهاجم، مدتی ست شرایط خرید لائوتارو مارتینز را زیر نظر دارند و از وی به عنوان جانشینی ایده آل برای لوییس سوارز، مهاجم باتجربه و 34 ساله بارسلونا نام برده می شود؛ البته اینتر نیز تمایلی به از دست دادن هیچکدام از این سه مهره جوان و ارزشمند خود ندارد.

آرتورو ویدال در دوران حضور در سری آ و ترکیب یوونتوس 124 بازی برای بیانکونری انجام داد و 35 گل برای این تیم به ثمر رساند. وی در تابستان سال 2018 و از بایرن مونیخ به بارسا پیوست و در اولین فصل حضورش در اسپانیا فاتح لالیگا شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top