تاریخ انتشار: پنجشنبه 1398/08/09 - 09:35
کد خبر: 333272

ادعای ابوظبی درباره خروج نیروهای اماراتی از جنوب یمن

فرماندهی نیروهای مسلح امارات ادعا کرد که همه نیروهای این کشور از عدن، پایتخت موقت دولت مستعفی منصور هادی در جنوب یمن به کشورشان بازگشته‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فرماندهی کل نیروهای مسلح امارات عربی متحده ادعا کرد که نیروهای وظیفه آن در استان عدن (جنوب یمن) پس از انجام وظایف نظامی خود برای آزادسازی عدن و واگذاری آن به نیروهای سعودی و یمنی به کشورشان (امارات) بازگشته‌اند.

به گزارش وبگاه خبری روسیا الیوم، فرماندهی کل نیروهای مسلح امارات در بیانیه‌ای گفت: «واگذاری عدن به نیروهای سعودی و یمنی [دولت منصور هادی] با مسئولیت پذیری و مطابق با یک استراتژی نظامی منظم و برای اطمینان از حفظ دستاوردهای حاصل‌شده  و به شکلی کاملا موفقیت آمیز انجام شد.»

در این بیانیه اشغال شهر عدن توسط نیروهای امارات عربی متحده «آزادسازی شهر عدن» خوانده شد و آمده است: «عملیات نظامی توسط نیروهای ائتلاف عربی به فرماندهی عربستان سعودی از شهر عدن کلید خورد که به تعبیر فرماندهی نیروهای مسلح امارات منجر به آزادسازی بسیاری از مناطق یمنی از کنترل حوثی‌ها شد».

فرماندهی نیروهای مسلح امارات مدعی شد که هدف نیروهای این کشور در عدن نه اشغالگری بلکه  تلاش برای توانمندسازی نیروهای یمنی و آموزش‌  و تسلیح آن‌ها بوده است و بعد از پایان این «مأموریت»، آنها به امارات برگشته‌اند.

در این بیانیه همچنین ادعا شده که نیروهای امارات عربی متحده با همکاری «نیروهای برادر و دوست»، جنگ خود را علیه گروه‌های تروریستی در استان‌های جنوبی یمن و مناطق دیگر ادامه خواهند داد.

فرماندهی کل نیروهای مسلح امارات ادامه مداخله نظامی و اشغالگری این کشور در یمن را این گونه توجیه کرد که نیروهای اماراتی به عنوان بخشی از ائتلاف عربی به رهبری عربستان سعودی، همچنان به نفع یمن از برادران یمنی حمایت خواهند کرد.

از سوی دیگر یک مقام نظامی دولت مستعفی «منصور هادی» در یمن  درباره عقب‌نشینی نیروهای امارات عربی متحده از استان‌های جنوبی یمن ابراز تردید کرد.

به نوشته وبگاه خبری «مأرب پرس»، این منبع گفت: «اماراتی‌ها با عقب‌نشینی صوری از عدن درصدد تغییر وضعیت مجدد خود در یمن و ایفای نقش جدیدی از طریق شبه نظامیان طرفدارشان هستند و طی چهار سال گذشته که بر استان عدن و برخی استان‌های جنوبی تسلط داشتند، از آن‌ها حمایت مالی و نظامی کرده‌اند».

این مقام نظامی دولت منصور هادی افزود: «نیروهای امارات عربی متحده درباره خروج از عدن و دیگر استان‌ها نظیر سقطری و حضرموت، ترفند بزرگی برای مغالطه و گمراه کردن افکار عمومی بین‌المللی بکار گرفته‌اند. امارات عربی متحده به طور صوری در حال عقب نشینی است تا به افکار عمومی جهان اعلام کند که از یمن خارج شده است و متعاقباً خود را از عواقب آن فراری دهد.»

وی  گفت علیرغم این عقب نشینی صوری نیروهای اماراتی، ابوظبی همچنان به استخدام شبه نظامیان وابسته از طریق به اصطلاح شورای انتقالی جنوبی و ارسال سلاح‌های مدرن از جمله موشک‌های حرارتی به آنها ادامه می‌دهد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم استعفای معلمان کذب است
فراهم شدن فرصت دوباره برای بازماندگان آزمون گواهینامه تخصصی پزشکی ۱۴۰۵
پیام تبریک وزیر آموزش و پرورش به تیم المپیاد نجوم
فرمول رتبه‌های تک‌رقمی کنکور چیست؟
آیین‌نامه حمایت از بازگشت نخبگان خارج از کشور تصویب شد
درهم کوبیدن آرامکو با موشک و پهپاد؛ ضربات دردناک در راه است
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری تمدید شد
قیمت کالاهای اساسی افزایش پیدا نکرده است
فیدان در نشست کمیته راهبردی توافق مکه شرکت می‌کند
ایران با تکیه بر سرمایه انسانی متعهد مسیر پیشرفت را ادامه می‌دهد
استقلال متعلق به مردم است
راهنمای انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ و آزمون دانشجو-معلم منتشر شد
انتشار گزارش عفونت‌های حاد تنفسی در کشور
شرط التزام به ولایت فقیه از آیین‌نامه جذب اساتید حذف شد!
«خاطرات سفیر»؛ روایت یک دانشجو از آن سوی دانشگاه
پایتخت در انتظار بارش‌های ناگهانی
از سرگیری پروازهای نجف از فرودگاه مشهد
نابرابری چگونه به کلاس درس می‌رسد؟
هفته ملی کودک؛ کودکان فقط تماشاگر نیستند
خرید ماشین چری تیگو
مزایا و معایب آریزو ۵ توربو
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top