تاریخ انتشار: شنبه 1398/08/11 - 09:44
کد خبر: 333443

صحبت‌های توخل درباره باخت پی اس چی

بعد از شکست 2-1 پاری سن ژرمن مقابل دیژون، توماس توخل سرمربی PSG گفت تیمش در این بازی لیاقت شانس آوردن را نداشته و به بازیکنانش نسبت به بدتر شدن شرایط تیم هشدار داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ورزش سه، پاری سن ژرمن دیشب در هفته دوازدهم لیگ فرانسه، لوشامپیونا، در یک بازی خارج از خانه به مصاف دیژون رفت و در مقابل این تیم با نتیجه 2-1 شکست خورد. توماس توخل سرمربی PSG در پایان بازی از این شکست غیرمنتظره ناراحت بود و گفت تیمش در این دیدار بر روند بازی کنترل نداشته و لیاقت شانس را نداشته است.

شاگردان توخل در این دیدار کمتر از حد انتظار ظاهر شده و سومین شکست فصل خود را بدست آوردند. PSG ابتدا با گل امپاپه در دقیقه 19 از حریف پیش افتاد ولی سپس در آخرین لحظات نیمه اول و اولین لحظات نیمه دوم دو گل دریافت کرد تا دیژون به پیروزی رسیده و اولین پیروزی خود در فصل جاری را دشت کند.

توخل از بی‌کیفیت بازی کردن تیمش در نیمه اول بسیار عصبانی بود و گفت گل امباپه که بر خلاف جریان بازی به ثمر رسید بر ضد PSG عمل کرده است. او در این باره گفت:" در فوتبال هر اتفاقی ممکن است. این اولین بار نیست که تیم آخر جدول تیم اول جدول را شکست می‌دهد و آخرین بار هم نخواهد بود. من معتقدم ما بازی را در نیمه اول باختیم چون در آن نیمه در مقایسه با 17 شوت نیمه دوم فقط سه شوت داشتیم. من از نظر سرعت، ذهنیت و موفقیت در دوئل‌ها انتظار خیلی بیشتری از بچه‌ها داشتم. ما در نیمه دوم بهتر بازی کردیم ولی دو گل خوردیم و گذاشتیم حریف شوتهای زیادی بزند. این طبیعی نیست".

سرمربی PSG در ادامه گفت:" ما در نیمه اول خیلی منفعل بودیم. گل زدن بدون خلق موقعیت بدترین اتفاقی بود که می‌توانست برای ما بیفتد. ما هرگز کنترل بازی را در دست نداشتیم و با دقت، سرعت و ذهنیتی که برای پیروزی لازم بود بازی نکردیم".

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top