تاریخ انتشار: شنبه 1398/08/18 - 16:09
کد خبر: 334275

شکایت باشگاه پرسپولیس از نکونام

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس گفت: باشگاه پرسپولیس با توجه به اظهارات جواد نکونام در شبکه ورزش شکایت خود از ایشان را به کمیته انضباطی ارایه خواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از باشگاه پرسپولیس، حسین قدوسی مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس گفت: آقای نکونام که از سرمایه های فوتبال ایران هستند متاسفانه برخلاف اظهار نظر و اتفاق نظر کارشناسان داوری مبنی بر تصمیم درست داور در اعلام پنالتی به نفع پرسپولیس در دیدار با ماشین سازی و فولاد اعلام این دو پنالتی به نفع پرسپولیس را نادرست خوانده و در ادامه عنوان کردند که باید به یکسری  چیزها  شک کرد.  این ادعای ایشان اتهام و ابهام  وارد کردن به ارکان فوتبال، جامعه داوری و باشگاه پرسپولیس است و باید پاسخگوی آن باشند.

وی افزود: همانطور که مدیریت باشگاه در مصاحبه اخیر خود تاکید کرده به اطلاع می رساند در یکسال گذشته و در پی قهرمانی های متوالی  افرادی به عنوان مدیر ،مربی و بازیکن  اتهاماتی پوچ و واهی را به پرسپولیس وارد کرده و با طرح ادعاهایی چون مهندسی نتایج به نفع پرسپولیس و یا اتهام حمایت از پرسپولیس سعی در توجیه ناکامی های خود و سنگین کردن جو علیه پرسپولیس و تحت فشار قرار دادن متولیان فوتبال  داشته اند. متاسفانه به رغم اینکه این اتهام زنی ها اتهام وارد کردن به برگزار کنندگان مسابقات و ارکان فوتبال کشور هم بوده شاهد هیچ برخوردی نبوده ایم که جای تاسف دارد و خود بیانگر آن است که پرسپولیس تا چه حد از هر حمایتی بی بهره است که سنگین ترین اتهام زنی ها هم با برخوردی همراه نبوده در حالی که مسی به واسطه اتهام مهندسی نتایج به نفع برزیل َسه ماه محروم شد.

باشگاه پرسپولیس که با موجی از اتهام زنی ها مواجه شده و از سویی بسیاری از اتفاقات به ضرر آن رقم خورده نمی تواند نظاره گر این اتهام زنی ها باشد، آن هم در حالی که طبق مستندات نه تنها حمایتی از پرسپولیس در فصول گذشته و فصل جاری نشده بلکه طبق مستندات پرسپولیس از برنامه ریزی مسابقات، اشتباهات داوری، مکانیزم متفاوت بلیط فروشی و احکام سخت گیرانه و سنگین  کمیته انضباطی  در قبال پرسپولیس و در موارد مشابه با ملاطفت و چشم پوشی در قبال برخی تیم ها بشدت متضرر هم شده.

خواسته هواداران هم این است باشگاه  نسبت به اتهاماتی که به پرسپولیس وارد می شود واکنش نشان داده و در صورت نیاز اقدام به َ طرح شکایت و دفاع از حق و حقوق باشگاه نماید چرا که این اتهام زنی ها ادامه دارد و هیچ برخوردی هم با آنها نمی شود و سیاست مدیریت جدید هم این نیست که این همه هجمه علیه پرسپولیس را تماشا کرده و شاهد سنگین شدن جو علیه تیمی باشد که مورد کم لطفی های بسیار زیادی واقع شده و به همین دلیل هم بشدت متضرر شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کویری‌فر: رویکرد رهبری، هم‌زمان انسجام ملی را حفظ کرد و پاسخگویی دولت را با جدیت بیشتری همراه ساخت
پیام مقام معظم رهبری نشان دهنده باور ایشان به مردم سالاری دینی بود
 تأملی بر پیام رهبر معظم انقلاب و ضرورت ثبت دقیق آن در تاریخ
بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی در مورد تفاهم‌نامه و تبعات آن 
نحوه از بین بردن چربی روی فرش
خنک‌سازی هوشمند خانه در تابستان؛ راهنمای کامل از کولر گازی تا روش‌های طبیعی
مرجع تخصصی عیب‌یابی و ترمیم عمل‌کرد یخچال و فریزرهای تکنوسان در کلان‌شهر تهران.
نمایندگی تعمیرات یخچال هیتاچی در تهران: بازگرداندن آرامش به آشپزخانه شما.
کناف چیست؛ بررسی مزایا و معایب کناف + موارد استفاده
ما هم علی‌الاصول مخالفیم
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top