تاریخ انتشار: شنبه 1398/08/18 - 20:32
کد خبر: 334305

ژن خوب چرا آمد، چه کرد و چرا رفت؟

حمیدرضا عارف نه در رسانه‌ها و در نه در اخبار رسمی کمیته ملی المپیک هرگز درباره عملکرد خود صحبتی نکرده و مشخص نیست در این مدت در منصب ورزشی خود در کمیته ملی المپیک چه کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روزنامه فرهیختگان، حدود یک سال پیش بود که کمیسیونی به نام «صلح و ورزش» در کمیته ملی المپیک تشکیل شد. کمیسیونی که ریاست آن به حمیدرضا عارف، فرزند محمدرضا عارف واگذار شد. حکم صالحی‌امیری، رئیس کمیته ملی المپیک درحالی به خالق کلمه «ژن خوب» داده شد که گفته می‌شد این ماجرا، سیاسی بوده است. صالحی‌امیری مدت‌ها با وعده انتشار یک بیانیه درباره علت حضور فرزند محمدرضا عارف در کمیته ملی المپیک، رسانه‌ها را عقب راند و هجمه‌ها را کمتر کرد. بیانیه‌ای که هرگز صادر نشد و حمیدرضا عارف در سکوت خبری کار خود را ادامه داد. بارها تلاش شد در گفت‌وگوهای متعدد از عارف درباره پست ورزشی‌اش سوال شود، اما او هر بار با ترفندی از پاسخ دادن فرار کرد. عملکرد او همچون واکنش‌های پدرش به اتفاقات مهم سیاسی، سرشار از هیچ است.

حمیدرضا عارف نه در رسانه‌ها و در نه در اخبار رسمی کمیته ملی المپیک هرگز درباره عملکرد خود صحبتی نکرده و مشخص نیست در این مدت در منصب ورزشی خود در کمیته ملی المپیک چه کرده است. صالحی‌امیری هم هرگز در این‌باره حرفی نزده و مشخص نیست چرا چنین کمیسیونی تشکیل شده است. براساس آنچه در سایت کمیته ملی المپیک ذکر شده، علی دایی هم عضو این کمیسیون است، اما او هم مانند سایر اعضای کمیسیون صلح و ورزش، درباره ماهیت وجودی این کمیسیون صحبتی نکرده است. نکته عجیب اما بودجه‌ای است که کمیته بین‌المللی المپیک برای کمیسیون صلح و ورزش در نظر گرفته و مشخص نیست این بودجه در اختیار عارف قرار گرفته یا خیر.

اهداف‌شان چه بود؟

طبق اخباری که خبرنگار «فرهیختگان» کسب کرده، دو سه ماه پیش حمیدرضا عارف تصمیم به استعفا از ریاست کمیسیونی گرفت که خودش طراح آن بود و استعفای او هم مورد قبول قرار گرفت که در این مدت به آن اشاره‌ای نشد. به‌تازگی نیز سایت کمیته ملی المپیک اعلام کرد محسن رضوانی جایگزین حمیدرضا عارف شده است. (هرچند در قسمت معرفی اعضای کمیسیون در سایت کمیته همچنان نام عارف به‌عنوان رئیس درج شده است) رئیس پیشین فدراسیون شنا درحالی به جای عارف، پست گرفته که هنوز به‌طور دقیق مشخص نیست این کمیسیون چرا تشکیل شده، چه اهدافی دارد و چه آینده‌ای خواهد داشت؟ با مرور اخبار هم فقط به چند جلسه و یک گلریزان به نفع سیل‌زدگان به‌عنوان فعالیت‌های این کمیسیون برخوردیم.

بی‌اطلاعی رئیس جدید

رضوانی درخصوص اینکه دقیقا این کمیسیون چه فعالیتی داشته یا خواهد داشت، به «فرهیختگان» می‌گوید: «هدف اصلی کمیسیون صلح و ورزش کمک به افراد ضعیف جامعه، همکاری با سازمان ملل و نهادهای عمومی و بین‌المللی است.» از او پرسیدیم این کمیسیون در گذشته چه اقداماتی انجام داده؟ رضوانی در این‌باره گفت: «این هفته با کاوه صدیق، دبیر کمیسیون جلسه‌ای خواهم داشت تا در جریان جزئیات قرار بگیرم.» از رضوانی پرسیدیم آیا بودجه‌ای دریافت شده؟ که او دوباره جلسه هفته آینده را یادآوری کرد و گفت: «در این‌باره می‌پرسم. در آینده هم باید تلاش کنیم بودجه بیشتری دریافت کنیم. »

شما می‌دانید آقای صالحی‌امیری؟

رضا صالحی‌امیری، رئیس کمیته ملی المپیک که علاقه وافری به تمجید دارد، کاش یک‌بار برای همیشه درباره ماهیت وجودی این کمیسیون توضیحاتی را ارائه دهد. اتفاقی که شاید کمک کند رئیس فعلی و پیشین کمیسیون صلح و ورزش هم در جریان شرح فعالیت‌های آن قرار بگیرند، چون در تماس اخیری که با رضوانی داشتیم، متوجه شدیم او هم اطلاعات زیادی از کمیسیونی که رئیس آن شده، ندارد! عارف زمانی که انتخاب شد در مواجهه با انتقادها گفته بود باید از تخصص و توانمندی افراد استفاده کرد و کاری به آقازاده بودن یا نبودنش نداشت. با این حال مشخص نیست خروجی این تخصص در کمیسیون مذکور چه بوده که منجر به استعفای عارف شده است. رئیس کمیته اخیرا اعلام کرده اگر به عقب برگردد، حکم فرزند عارف را صادر نمی‌کند! صالحی‌امیری هنوز بیانیه‌اش درباره علت صدور حکم برای عارف را منتشر نکرده و حداقل کاش بگوید ژن خوب در این مدت چه کرد و چرا رفت؟ اینکه «دید فشار» هست، چندان کافی به نظر نمی‌رسد!

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
به جای مردم‌رانی، مردم‌داری کنید
رئیس دانشگاه شهید بهشتی مردم را دعوت کرد در تشییع رهبر شهید شرکت کنند
پیروزی حقوقی استاد حامی فلسطین در دانشگاه کالیفرنیا
دانشمندی که دو بار آماج ترور قرار گرفت
ادای احترام شخصیت‌های جهان به پیکر آقای شهید ایران
بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی جهت دعوت مردم برای شرکت در آیین بدرقه قائد عظیم‌الشأن، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای قدس الله نفسه الزکیه
حمایت قاطع جمعی از نمایندگان مجلس از بیانیه ده‌ماده‌ای راهبردی جمعی از اعضای مجلس خبرگان رهبری
سفر لاکچری ۴۰ میلیاردی به کره جنوبی برای ثبت قلعه الموت
تهران؛ تکرار یک حماسه تاریخی / ایران در قاب میلیونی
تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
بازگشت دراماتیک بلژیک به جام/ جادوی شیاطین سرخ مقابل سنگال تکمیل شد
اطلاعیه آستان قدس رضوی ویژه مراسم بدرقه رهبر شهید
چین خواستار لغو هرچه زودتر تحریم‌ها علیه ایران شد
میزبانی دانشگاه خواجه نصیر از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید
رایزنی امیر قطر با ویتکاف و کوشنر درباره مذاکرات ایران و آمریکا
کادر فنی نباید روی ۳ امتیاز حساب می‌کرد/ بازیکنان با وجودشان جنگیدند
پایان همکاری پرسپولیس با اوسمار/ اسکوچیچ در یک قدمی نیمکت سرخپوشان
آماده‌باش دانشگاه فرهنگیان در مراسم تشییع رهبر شهید
آماده‌باش آتش‌نشانی تهران در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top