تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/09/05 - 03:02
کد خبر: 336102

سرنوشت وام ۲.۵ میلیون تومانی دوگانه‌سوز کردن خودرو

اردیبهشت ماه بود که مسوولان از تخصیص وام ۲.۵ میلیون تومانی برای دوگانه‌سوز کردن خودروها خبر دادند که ظاهرا چندان مورد استقبال قرار نگرفت؛ اما اکنون باتوجه به اصلاح قیمت بنزین و رشد تقاضا برای این فرآورده نفتی، به‌نظر می‌رسد که این وام خواهان زیادی داشته باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، در حالی که ایران بزرگ‌ترین ذخایر گاز جهان را به‌خود اختصاص داده اما سهم گاز در سبد انرژی آن تنها ۱۳ درصد است که طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قرار بود در برنامه اولیه این سهم ۷۶ درصد باشد که تاکنون محقق نشده است. آخرین طرح دولت برای توسعه جایگاه گاز در سبد انرژی تخصیص وام ۲.۵ میلیون تومانی به افراد متقاضی برای دوگانه‌سوز کردن خودروها بود که در آن زمان زیاد مورد توجه قرار نگرفت. اما باتوجه به‌ این‌که از ۲۴ آبان ماه تاکنون که خبر سهمیه‌بندی بنزین منتشر شد، ۳۰ هزار تقاضا برای دوگانه‌سوز کردن خودروها ثبت شده، به نظر می‌رسد که باید چراغ سبز برای این طرح روشن شود.

در آن زمان اعلام شد که یک میلیون و ۱۵۰ هزار نفر ثبت‌نام کرده‌ و قرار بود که به سه میلیون نفر وام تعلق گیرد و اولویت نیز با پرمصرف‌ها یعنی خودرو وانت و بعد از آن خودروهای فعال در اسنپ و تپسی بود. اما اکنون که تقاضا برای دوگانه‌سوز کردن خودروها افزایش یافته، این سوال وجود دارد که بازهم برنامه برای اختصاص این وام وجود خواهد داشت؟

حمید قاسمی ده‌چشمه - معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی - در این‌باره به ایسنا گفت: برای اجرای این طرح در حال مذاکره با پست‌بانک، بانک‌ ملت و بانک تجارت هستیم.

وی با بیان این‌که ۲ میلیون نفری که در گذشته ثبت‌نام کرده‌بودند و متقاضی وام بودند، برای طی کردن مراحل حضور پیدا نکردند، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم این طرح را مجددا اجرایی کنیم.

در حال حاضر در کشور ۲۴۰۰ جایگاه سی ان جی وجود دارد که در این جایگاه‌ها بیش از ۲۴۷۸ کمپرسور نصب شده و در ۹۱  جایگاه نیز در سطح کشور کمپرسور در حال اقدام است. همچنین میانگین مصرف سی‌ان‌جی پس سهمیه‌بندی بنزین نزدیک به ۲۲ میلیون متر مکعب در روز تخمین زده می‌شود که نسبت به گذشته دو میلیون متر مکعب افزایش داشته است.

متقاضیان برای گازسوز کردن خودروها می‌توانند به سامانه جامع اطلاعات خودروهای دوگانه‌سوز (NGVI.IR) مراجعه کنند و از طریق زبانه تبدیل خودروها، برای ثبت‌نام تبدیل خودروی خود اقدام کنند. در مدت یک هفته از طرف این اتحادیه پیامکی برای متقاضیان ارسال می‌شود و این افراد می‌توانند از طریق مراجعه به سامانه، نزدیک‌ترین مرکز مجاز به محل سکونت خود را برای تبدیل انتخاب و مراجعه کنند.

بر اساس مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، از بامداد جمعه گذشته (۲۴ آبان) بنزین برای تمام وسایل نقلیه بنزین سوز سهمیه‌بندی شده است. بر این اساس قیمت بنزین معمولی سهمیه‌ای هر لیتر ۱۵۰۰ تومان و قیمت بنزین معمولی غیرسهمیه‌ای به ازای هر لیتر ۳۰۰۰ تومان عرضه می شود، همچنین قیمت بنزین سوپر هر لیتر ۳۵۰۰ تومان است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است
نخست وزیر پیشین قطر: برای برقراری روابطی روشن با ایران تلاش می کنیم
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
تقویت اقتصاد به استفاده از ظرفیت پتروشیمی گره خورده است
چند کشتی در سواحل امارات پیام ترک محل را دریافت کردند
جلسه استماع برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع ۲۰ و ۲۲ مهر برگزار می‌شود
ادای احترام دوچرخه‌سواران ترکیه‌ای به شهدای میناب در تبریز +عکس
یمن: عربستان مسئول سلب امنیت و ثبات در باب‌ المندب است
هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض
پیگیری‌ها برای آغاز اعزام‌های عمره ادامه دارد
غربالگری سرطان پستان در کشور به ۲۳.۵ درصد رسید
رجب‌زاده سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شد
پنتاگون آمار نظامیان کشته شده آمریکایی در تجاوز به ایران را افزایش داد
۷ مصدوم در پی طوفان شن در جاده قم گرمسار
چرا ایران خود را برنده جنگ با آمریکا می‌داند؟
انفجاری مهیب در فرودگاه ملک خالد در ریاض
حمایت وزارت بهداشت از خانواده‌ نظام سلامت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top