تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/09/05 - 15:03
کد خبر: 336181

رضایی: کسری بودجه را با شفافیت برای مردم اعلام کنید

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی ضمن ابراز نگرانی از اوضاع معیشتی و اوضاع اقتصادی کشور درآمد حاصل از اضافه شدن نرخ بنزین را متناسب با هزینه خسارات روانی حوادث اخیر ندانست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، مسعود رضایی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور اظهار کرد: سند مشترک ما قانون اساسی است. این قانون، مادر است و همه جایگاه‌ها را تعریف کرده است. در این کشور هم اخلاق دینی و هم آموزه‌های فرهنگی داریم.

وی با بیان این که هزاران سال پیش در این سرزمین گفته شده که خداوند کشور را از سه چیز دور کند؛ دروغ، خشکسالی و جنگ ، مدعی رواج دروغگویی از سوی برخی مسوولان شد.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با مقایسه آمار کارآفرینان از سال 84 تاکنون بیان این که " الفبای اقتصاد این است که محصول کار، مقدار ضرب در قیمت است" خاطرنشان کرد که نتیجه کار تولید است و تولید ایجاد اشتغال می‌کند و باعث رفاه عمومی می‌شود. به آفریننده تولید نیز کارآفرین گفته می‌شود.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی هم‌چنین با ارائه آماری از سال ۹۱ تا ۹۷ نسبت به رشد تولید اقتصادی در این سال‌ها و وضعیت زندگی مردم ابراز نگرانی کرد.

رضایی افزایش آمار نقدینگی از سال ۵۷ تا ۹۷  را ۸۰۰۰ برابر عنوان کرد و پرسید: آیا ارزش تولید واقعی به همین نسبت تغییر کرده است؟

این عضو کمیسیون اجتماعی خطاب به رئیس جمهور خواستار شفافیت اعلام کسری بودجه و در بخشی از سخنانش مدعی شد: مگر آقای نوبخت نمی‌گوید که پول درآمد بنزین را به حساب مردم ریخته است؟ من یک نفر را ندیدم که بگوید پولی به حسابم واریز شده است.

رضایی در پایان نطق خود با اشاره به خسارت وارد شده به شهر شیراز از مردم این شهر عذرخواهی کرد و گفت: باید پرسید چه کسی این فضا را به وجود آورد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است
نخست وزیر پیشین قطر: برای برقراری روابطی روشن با ایران تلاش می کنیم
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
تقویت اقتصاد به استفاده از ظرفیت پتروشیمی گره خورده است
چند کشتی در سواحل امارات پیام ترک محل را دریافت کردند
جلسه استماع برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع ۲۰ و ۲۲ مهر برگزار می‌شود
ادای احترام دوچرخه‌سواران ترکیه‌ای به شهدای میناب در تبریز +عکس
یمن: عربستان مسئول سلب امنیت و ثبات در باب‌ المندب است
هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض
پیگیری‌ها برای آغاز اعزام‌های عمره ادامه دارد
غربالگری سرطان پستان در کشور به ۲۳.۵ درصد رسید
رجب‌زاده سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شد
پنتاگون آمار نظامیان کشته شده آمریکایی در تجاوز به ایران را افزایش داد
۷ مصدوم در پی طوفان شن در جاده قم گرمسار
چرا ایران خود را برنده جنگ با آمریکا می‌داند؟
انفجاری مهیب در فرودگاه ملک خالد در ریاض
حمایت وزارت بهداشت از خانواده‌ نظام سلامت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top