تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/09/10 - 09:11
کد خبر: 336693

گلایه کارگردان «مدیترانه» درباره مشکلات مالی سینما

هادی حاجتمند کارگردان سینما ضمن اشاره به دلایل کم‌کاری خود پس از ساخت فیلم «مدیترانه» و تلاش برای اکران این فیلم، عنوان کرد که در سینمای ایران پول‌ها فقط به یک عده از نورچشمی‌ها می‌رسد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل ازمهر، هادی حاجتمند کارگردان سینما درباره جدیدترین فعالیت‌های خود گفت: در حال حاضر مشغول کاری نیستم چراکه گویا پولی برای امثال من نیست تا فیلم بسازیم. از سوی دیگر قیمت‌ها و برآوردها با یکدیگر همخوانی ندارد؛ دستمزدها افزایش پیدا کرده است و برای مثال وقتی تهیه‌کنندگان می‌شنوند که فقط برای نگارش یک فیلمنامه باید ۲۰۰ میلیون تومان خرج کنیم، می‌ترسند و پا پس می‌کشند! البته من به سینماگرانی که نورچشمی هستند و از هر طرف مورد دفاع قرار می‌گیرند، کاری ندارم. منظور من سینمای بدنه است که می‌خواهد روی پای خودش بایستد و پول خودش را دربیاورد اما معمولا این وسط همین نوع از سینماگران قربانی می‌شودند. بنابراین یا باید فیلمی بسازی که سیستم از آن راضی باشد، یا باید یک سرمایه‌دار بزرگ هوایت را داشته باشد.

این کارگردان با بیان اینکه چندی پیش به یکباره پول‌های بزرگی وارد سینما شد، اظهار کرد: اصولا نحوه کار به این صورت است که وقتی با کسی مذاکره می‌کنیم، آنها رقم قرارداد فیلم قبلی خود را عنوان می‌کنند و در نظر دارند بیشتر از آن مبلغ، پول دریافت کنند. یعنی وقتی فیلمی با تهیه‌کننده و اسپانسر پولدار ساخته می‌شود، به عوامل هم پول درشت و خوبی می‌رسد. این افراد طبیعتاً با ما که به‌صورت مستقل کار می‌کنیم و پول معمولی می‌دهیم، کار نمی‌کنند و می‌گویند در پروژه‌های قبلی چندیدن برابر بیشتر از آنچه که شما پیشنهاد داده‌اید، گرفته‌ایم. همین موضوع هم باعث ایجاد تناقض‌های جدی می‌شود. به ویژه در حوزه بازیگران که دستمزدهایشان ناگهان افزایش پیدا کرد. راه حل این موضوع این است که استانداردها مطرح شود، ولی آنقدر در سینمای ما حاشیه مطرح است که این حواشی نمی‌گذارد موارد اصلی دیده شود. حتی این بحث‌ها باعث شده فیلم‌ها در حوزه محتوا، کیفیت و فرم افول و سقوط کنند.

وی افزود: هر چند گفته می‌شود سیستم به صورت تمام قد پشت بچه حزب‌اللهی‌ها ایستاده، اما این اتفاق نمی‌افتد. یعنی از آدم‌هایی مثل من که اعتقادی به انقلاب و دفاع مقدس داریم و از این محتوا دفاع می‌کنیم، هیچ حمایتی نمی‌شود. گویا نهادهایی که باید از این ژانر و این مدل حمایت کنند، ما را نمی‌پسندند. از سوی دیگر همکارانمان هم فکر می‌کنند دست ما در جیب حکومت و وضعمان خوب است؛ در حالی که اینگونه نیست.

حاجتمند در پایان با بیان اینکه بعد از فیلم سینمایی « مدیترانه » روی فیلمنامه حساسیت زیادی پیدا کرده و مصر است که حتما با یک فیلمنامه خوب فیلم بسازد، اظهار کرد: یک سری مسائل ریز درباره «مدیترانه» وجود دارد که مانع از اکران آن شده است؛ برای مثال به ما گفته اند این فیلم ضد دفاع است در حالی که اصلا اینطور نیست چون من هم آدم ضد دفاعی نیستم که فیلم ضددفاعی بسازم. تلاش می‌کنیم ظرف یک ماه آینده بتوانیم «مدیترانه» را اکران کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«پنجره ۵۰ روزه» فرصت ایران برای پایان جنگ / ایران معطل تفاهم نماند
استیضاح «احمد میدری» هم به نفع مردم است هم به نفع خود او!
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top