تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/09/10 - 21:28
کد خبر: 336792

فوت ۵۶ نفر از آغاز موج شیوع آنفلوآنزا تاکنون

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه از آغاز شیوع موج آنفلوآنزا در کشور تاکنون ۵۶ نفر جان خود را از دست داده‌اند گفت: ابتلا به هر نوع بیماری تنفسی به معنای ابتلا به آنفلوانزا نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت درخصوص اخبار متناقض منتشر شده درباره آمار افراد فوت شده به دلیل ابتلا به بیماری آنفلوآنزا توضیح داد: از ابتدای آغاز موج شیوع آنفلوآنزا تاکنون ۵۶ نفر به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

رئیسی افزود: طی یک هفته اخیر یعنی از دوم تا هشتم آذر ماه ۲۷۳ نفر به دلیل آنفلوآنزا در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند و متاسفانه ۱۹ نفر جان خود را از دست داده‌اند و ۳۷ نفر نیز پیش از این تاریخ فوت شده بودند.

وی با بیان اینکه تمام افراد فوت شده دارای بیماری زمینه‌ای یا مسن بوده‌اند گفت: ابتلا به هرگونه بیماری ریوی و تنفسی به معنای ابتلا به آنفلوآنزا نیست و تشخیص این بیماری نیازمند انجام آزمایش‌های تشخیصی است.

رئیسی تصریح کرد: همانطور که قبلا از سوی وزارت بهداشت اعلام شده نیازی نیست تمام افراد جامعه اقدام به تزریق واکسن کنند و استفاده از واکسن تنها برای افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت، بیماری ریوی و زنان باردار توصیه می‌شود.

معاون وزیر بهداشت گفت: آمار تایید شده و آخرین وضعیت مبتلایان به این بیماری به صورت هفتگی از سوی وزارت بهداشت اعلام می‌شود و هموطنان به برخی آمارهای غلط منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی توجه نکنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جدول لیگ برتر پس تساوی استقلال در اهواز
کارشناس داوری: گل استقلال و اخراج آسانی صحیح بود
چه بر سر وعده ۵ هزار دلاری ترامپ آمد؟
یک سناتور جمهوری‌خواه خواستار پایان جنگ با ایران شد
اختلال اینترنت؛ از پهنای باند تا حملات DDoS
حریق یک نفتکش متخلف دیگر در شرق تنگه هرمز
فیلم | نقاشی عجیب یکی از شهدای مدرسه میناب چند ساعت قبل از شهادت
درخواست نبویان از دبیرشعام برای کنارگذاشتن اعضای سابق مذاکرات اسلام‌آباد
شما هم جنگ را باختید، هم انتخابات را.
برد تراکتور زیر باران ورزشگاه یادگار امام تبریز
مهلت ثبت‌نام آزمون انتخاب حسابدار رسمی سال ۱۴۰۵ تا چهارشنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۵ تمدید شد.
زمان بازی‌های معوقه و هفته‌های سیزدهم تا هفدهم لیگ برتر اعلام شد
شمار شهدای جنگ غزه به ۷۴ هزار و ۶۴۰ نفر رسید
بیرون کردن دانشجویان معترض از دانشگاه بروکسل توسط پلیس بلژیک
احضار مدیر سابق صداوسیما به دادستانی تهران
دانشجویان و معلمان فرانسه سه‌شنبه اعتصاب می‌کنند
منصور انوری؛ نویسنده‌ای که تاریخ را به داستان سپرد
اینفلوئنسرها چگونه به مرجع فرهنگی نسل جدید تبدیل شدند؟
بازدارندگی؛ تضمین عینی امنیت/پایان عصر وعده‌های آمریکا
مسیر مهاجرت به کانادا با موسسه کانادا مهر در اصفهان
ضرورت تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و نقش وزارت علوم در پیشرفت کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top