تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/09/17 - 19:39
کد خبر: 337733

واکنش یک فعال دانشجویی به عملکرد شورای تامین فارس در آشوب‌ها

نماینده تشکل دانشجویی آرمان دانشگاه شیراز خطاب به استاندار فارس گفت: عملکرد شما به عنوان رئیس شورای تامین استان در اعتراض‌ها و آشوب‌های اخیر به شدت ناکارآمد و تاسف‌بار بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به مناسبت روز دانشجو جلسه‌ نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه شیراز با عنایت الله رحیمی، استاندار فارس برگزار شد و نمایندگان تشکل‌های دانشجویی صحبت‌ها و دغدغه‌های خود را به سمع و نظر استاندار فارس رساندند.

سیاوش علی نژاد، نماینده تشکل دانشجویی آرمان دانشگاه شیراز در این جلسه خطاب به استاندار فارس گفت: مطالبه مردم از شما مبارزه با فساد است، اما متاسفانه شاهدیم که مبارزه با فساد در دستگاه اجرایی از جمله استانداری فارس اینگونه است که فقط قوه قضاییه باید دستبند بزند و ببرد!

علی نژاد در ادامه به تخلفات شهرداری صدرا پرداخت و بیان کرد: در مورد عوامل متخلف شهرداری صدرا شما با اینکه وظیفه نظارتی داشتید، اما هیچ اقدامی نکردید تا اینکه فساد به اوج رسید و متخلفان بازداشت شدند.

نماینده تشکل دانشجویی آرمان دانشگاه شیراز در حضور استاندار بیان داشت: متاسفانه برخی از مدیران مشغول در استانداری در گذشته به علت تخلف برکنار شده‌اند، اما مجددا در مجموعه استانداری به کار گماشته شده‌اند.

وی با گلایه تصریح کرد: شما یک معاونت دارید تحت عنوان «بازرسی و رسیدگی به شکایات مردمی»، این معاونت خود نیازمند یک اداره بازرسی است. به موارد شائبه برانگیز آن رسیدگی شود!

علی‌نژاد اظهار کرد: درک می‌کنیم که ممکن است افرادی همچون نمایندگان مجلسی که اتفاقا بعضا پرستیژ مبارزه با فساد در عرصه‌هایی مثل خودرورسازی دارند، برای به کار گرفته شدن افراد مسئله دار به شما فشار وارد کنند، اما مطالبه ما از شما عدم پذیرش این فشارهاست.

وی در انتقادی در خصوص مبارزه با گرانی اظهار داشت: نهایت کار شما برای مبارزه با گرانی یک سامانه ۱۲۴ است که آن هم کارایی خاصی ندارد و کسی پاسخگو نیست.

علی نژاد با اشاره به شعار سال و میزان تحقق آن در استان فارس بیان کرد: مطالبه مقام معظم رهبری از مسئولان و مردم رونق تولید است، اما کارنامه شما در این زمینه هم اصلا قابل قبول نیست. شهرک صنعتی شیراز تقریبا نیمه تعطیل است . یک بار نه برای تشریفات و بریدن روبان بلکه برای پایش واقعی به آنجا بروید تا این وضعیت را مشاهده کنید.

نماینده تشکل دانشجویی آرمان دانشگاه شیراز در سخنانی به اعتراض‌ها و آشوب‌های استان فارس پرداخت و اظهار داشت: عملکرد شما به عنوان رییس شورای تامین استان در اعتراض‌ها و آشوب اخیر به شدت ناکارآمد و تاسف‌بار بود. مردم حق اعتراض دارند. مردم مستضعف می‌خواهند به عملکرد دولتی که شما در آن قرار دارید اعتراض کنند، اما این ناکارآمدی در ممانعت از به آشوب کشیده شدن اعتراضات این حق را از آنان سلب کرده است. پس مردم مستضعف اعتراض خود را به کجا باید ببرند؟!

وی پایان خطاب به رحیمی، استاندار فارس با صراحت عنوان کرد: با صراحت و صداقت عرض می‌کنم، شما نماینده یک دولت ناکارآمد، ضعیف و بدتر از همه دروغگو در این استان هستید، اگر که می‌توانید رویه متفاوتی را در پیش بگیرید، اما اگر نمی‌توانید حضور شما نه تنها بی فایده بلکه مسبب ضرر است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انهدام باقیمانده تیم تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان توسط سپاه
انهدام پهپاد MQ۹ در آسمان هرمزگان توسط سپاه
قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست
بدهی آمریکا تا سال ۲۰۲۸ از ۱۲۰ درصد تولید ناخالص داخلی عبور می‌کند
بازگشت زائران در دو روز اوج/ آماده‌باش ۱۳۰۰ اتوبوس
امام‌جمعه موقت جاسک: معطلی مردم در صف‌های بنزین مصداق حق‌الناس است
امام جمعه ایرانشهر: هزینه تسلیم بیشتر از مقاومت است
بی‌نیاز: با ایستادگی و مقاومت برابر دشمن، وعده نصرت الهی محقق خواهد شد
در اقدامی کم سابقه طی ۱۶ سال گذشته ۳ مجرم در آمریکا اعدام شدند
تقوی: جواب همه جنایتکاران را از سنگر علم باید بدهیم / ما از تنگه هرمز به هیچ وجه نمی‌گذریم
وارد آمدن خسارت‌ شدید به پهپادهای آمریکا در جنگ با ایران
رایزنی ولیعهد عربستان و فرمانده سنتکام درباره تحولات منطقه
نگرانی صهیونیست‌ها از بازسازی سریع توان موشکی ایران
حملات موشکی و پهپادی به مواضع مزدوران عربستان در غرب یمن
رسانه‌های صهیونیستی: جنگ ایران شکستی راهبردی برای آمریکا و اسرائیل بود
مردم، آزمایشگاه تصمیمات اقتصادی دولت نیستند
عربستان ائتلاف دفاعی دریایی جدید تشکیل داد
نشریه امریکایی از بن‌بست در برنامه فروش جنگنده‌های F-۳۵ به ترکیه خبرداد
آمریکا: ارتش اوکراین با کمبود شدید نیروی انسانی مواجه است
مسئول سابق موساد: شکست دادن نظامی ایران غیر ممکن است
تداوم حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
شنبه آخرین مهلت ثبت‌نام در ۵ آزمون علوم پزشکی/ برگزاری آزمون ۲۹ مرداد
آغاز نام‌نویسی بیست‌ودومین فراخوان جذب هیئت علمی پزشکی از فردا
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top