تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/05/21 - 15:24
کد خبر: 561544

دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی

دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی

بحران مالی دانشگاه‌های انگلیس حالا پای سرمایه‌گذاران خصوصی را بیش از گذشته به این بخش باز کرده است. در تازه‌ترین تحول، گروه Galileo Global Education، بزرگ‌ترین مجموعه آموزش عالی انتفاعی اروپا، اعلام کرده دانشگاه‌های انگلیسی که با مشکلات مالی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، می‌توانند به گزینه‌هایی برای خرید و سرمایه‌گذاری این شرکت تبدیل شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فایننشال تایمز، کمیل سنهاجی، مدیرعامل گالیله، انگلیس را «بازاری جذاب» برای سرمایه‌گذاری بلندمدت در آموزش عالی توصیف کرده و گفته این شرکت درباره چند خرید احتمالی در حال مذاکره است. او البته از اعلام نام دانشگاه‌های موردنظر خودداری کرده و تاکید داشته که هنوز هیچ معامله‌ای وارد مرحله پیشرفته نشده، اما علاقه گالیله به بازار انگلیس «صرفاً نظری» نیست.

گالیله طی ۱۵ سال گذشته به یکی از بازیگران بزرگ آموزش عالی خصوصی جهان تبدیل شده است. این شرکت که تحت مالکیت خانواده بتانکور و صندوق بازنشستگی کانادایی CPPIB قرار دارد، اکنون ۱۳۰ پردیس در ۲۰ کشور دارد و حدود ۳۰۰ هزار دانشجو در مجموعه‌های آن تحصیل می‌کنند.

ورود چنین سرمایه‌گذاری به انگلیس در شرایطی اتفاق می‌افتد که دانشگاه‌های این کشور با فشارهای مالی بی‌سابقه‌ای روبه‌رو هستند. شهریه‌ها همگام با افزایش هزینه‌های دانشگاه‌ها رشد نکرده، در حالی که محدودیت‌های دولتی بر جذب دانشجویان خارجی، یکی از منابع مهم درآمد دانشگاه‌ها، فشار بیشتری بر آنها وارد کرده است. اکنون بیش از ۴۰ درصد دانشگاه‌ها در انگلستان پیش‌بینی می‌کنند با کسری بودجه مواجه شوند.

یکی از پیامدهای همین بحران، گسترش مدل «فرانشیز آموزشی» بوده است؛ مدلی که در آن شرکت‌های انتفاعی در ازای دریافت بخشی از شهریه، دوره‌های دانشگاهی را ارائه می‌کنند و دانشگاه‌های سنتی مدرک آنها را اعتبارسنجی می‌کنند. بر اساس تحلیل فایننشال تایمز، اکنون از هر ۱۰ دانشجوی تمام‌وقت مقطع کارشناسی در انگلستان، یک نفر از طریق چنین شرکت‌هایی آموزش می‌بیند. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هر آنچه که برای تمیز و سالم نگه داشتن فرش خود باید بدانید
طلاق در دوران عقد چگونه است؟ شرایط مهریه و حقوق زن
سرمایه گذاری هوشمندانه در بخش کشاورزی
فرش ها را با قالیشویی برای فصل آلرژی آماده کنید
پارچه سیلک برای شلوار مناسب است؟ بررسی ایستایی، ضخامت و قیمت
برای باشگاه چه لباسی بپوشیم؟
بازار بازی و اپلیکیشن موبایل ایران در آستانه یک تغییر جدی؛ چه اتفاقی در حال رخ‌دادن است؟
مسکن ملی به کجا رسید؟
انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان توسط سپاه
امیر دریادار سیاری: جنگ امروز، جنگ اراده‌هاست
پرواز پهپاد اسرائیلی بر فراز ضاحیه؛ ۳۶ شهید و زخمی در حملات به لبنان
دستاورد مدیریت جهادی رهبر شهید انقلاب، بعثت مردم در میدان است
قیمت طلا، سکه و اونس امروز ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد
بورس در مدار صعود؛ شاخص کل ۹۷ هزار واحد رشد کرد
بررسی همکاری دانشگاه شریف و دانشگاه الزهراء عراق در حوزه هوش مصنوعی
برخورداری دانشجویان شاهد و ایثارگر از خدمات رفاهی در «سنوات اضافی»
ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علوم قضائی ۱۸ شهریور انجام می‌شود
فردا کالابرگ گروه اول ایرانیان ساکن در کشور شارژ می‌شود
فردا کالابرگ گروه اول ایرانیان ساکن در کشور شارژ می‌شود
تفنگدار سابق آمریکایی: به ایران آمدم تا از طرف مردم آمریکا از مردم ایران عذرخواهی کنم
تفاوت بختیاری‌زاده با تارتار در دربی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top