تاریخ انتشار: شنبه 1398/09/23 - 13:46
کد خبر: 338317

درخواست آمریکایی‌ها از مسعود سلیمانی چه بود؟

مسعود سلیمانی در گردهمایی دانشجویان انقلابی گفت: آمریکایی‌ها بارها به من گفتند بهترین امکانات را در اختیارم می­‌گذارند و می­‌توانم در بهترین دانشگاه­‌های آمریکا تدریس کنم؛ تنها به این شرط که دور ایران را خط بکشم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بسیج دانشجویی، مسعود سلیمانی عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس در همایش دانشجویان انقلابی اصفهان درباره بازداشت در آمریکا، اظهار کرد: تجربه‌های سخت و خوبی در این مدت کسب کرده‌­ام؛ خوبی این تجربه آن بود که آمریکایی‌ها چهره واقعی خود را نشان دادند و حتی در زمان دستگیری در فرودگاه به من گفتند کاری می­‌کنیم که تحقیق و تدریس از یادت برود.

این دانشمند ایرانی افزود: معنای این حرف آن است که آن­‌ها با درس خواندن و پیشرفت شما دانشجویان مشکل دارند و پیشرفت و تولید علمی ما به عنوان یک کشور مسلمان مستقل، برای آمریکایی‌­ها بسیار سنگین است و تا وقتی که به آن‌­ها وابسته باشید کاری به شما ندارند و حتی تشویقتان هم می­‌کنند؛ اما به محض آن که حس کنند ممکن است به جای خوبی برسید رفتارشان عوض می­‌شود.

وی عنوان کرد: بارها به من گفتند که تنها با یک امضا، بهترین امکانات را در اختیارم می­‌گذارند و می­‌توانم در بهترین دانشگاه­‌های آمریکا تدریس کنم؛ تنها به این شرط که دور ایران را خط بکشم؛ اما من قبول نکردم و همواره گفته‌­ام که می­‌خواهم به مردم کشور خودم خدمت کنم.

سلیمانی با اشاره به اقرار آمریکایی‌ها به گروگان‌گیری او گفت: هیچ دلیل محکمی برای زندانی کردن من در پرونده‌ام وجود نداشت و تنها یک جلسه دادگاه برای رسیدگی به جرم من تشکیل شد که دادستان در آن گفت که ما سعی داشته ایم تحریم‌ها را دور بزنیم.

این دانشمند برجسته ایرانی ادامه داد: وقتی وکیل من در این جلسه با خواندن مدارک، مقالات و کارنامه علمی من، سعی در دفاع از من داشت، همه افراد حاضر در جلسه از شنیدن این میزان افتخارات علمی بسیار خشمگین شدند؛ این نشان می‌دهد که تاثیر هر کار علمی که شما دانشجویان انجام دهید، از 100 بار مرگ بر آمریکا گفتن هم بیشتر است.

وی بیان کرد: به شما جوانان توصیه می‌­کنم که همگی دست در دست هم دهید و به جای دعواهای حزبی، با کار، تولید و علم پشت سر رهبر معظم انقلاب، این کشور را به بهترین جای ممکن برسانید.

سلیمانی خاطرنشان کرد: در این چند ماهی که در زندان های آمریکا بودم قرآن، بهترین هدیه خداوند به من بود سیاهپوستان زیادی در زندان­های آمریکا بودند که مسلمان می‌­شدند و عشق و علاقه زیادی به قرآن داشتند و حتی از من می‌­خواستند که آیات قرآن را به زبان انگلیسی برای آن­ها بنویسم تا بتوانند آن را حفظ کنند توصیه دیگر من به شما دانشجویان این است که قرآن را در زندگی خود فراموش نکنید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مجید مظفری از بیکاری هنرمندان گلایه کرد
اصغر فرهادی: فیلم بعدی‌ام فارسی زبان است اما در ایران ساخته نخواهد شد
دیدار سرلشکر رضایی با خانواده شهید لاریجانی
آئین اهدای گواهینامه درجه یک هنری به مجید مظفری +عکس
واکنش حماس به حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه ابوظهور سوریه
ایران چگونه به ناو هواپیمابر هسته‌ای «آبراهام لینکلن» آسیب زد؟
توضیحاتی مطهری در مورد قرارداد رامین رضائیان
ذوالنوری: پروازها تا یک سال و نیم دیگر در فرودگاه قم محقق می‌شود
واکنش نماینده مجلس به ادعای ترامپ در تصاحب تنگه هرمز
پنتاگون: همکاری‌های دانشگاهی آمریکا با ایران، روسیه و چین بازبینی شوند
نکونام: برد ما را کمرنگ نکنید
آمریکا رئیس دیوان کیفری بین‌المللی را تحریم کرد
نویدکیا: فکر نمی‌کردم تراکتور محتاط بازی کند
حادثه دریایی نزدیک بندر المخا در یمن
مهدی تارتار: بازیکنان پرسپولیس کار را سخت کرده‌اند
رضایی: به نظم پسا آمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید!
قالیباف: با تشدید فشار نمی‌توانید از ایران امتیاز بگیرید
نکونام در اصفهان نوید دبل داد
مراسم ختم زنده‌یاد «ایرج خواجه امیری» +عکس
زلزله ۴.۷ ریشتری خراسان رضوی را لرزاند
فرانسه: دو دیپلمات ایران در روزهای آینده اخراج می‌شوند
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top