تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/09/27 - 09:21
کد خبر: 338734

منصور غلامی: فوت دانشجویان اهواز در دست بررسی است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: فوت دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز اکنون در دست بررسی است و از همکاران درخواست شده درباره سوابق تحصیلی این دانشجویان تحقیق کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، منصور غلامی درباره ورود وزارت علوم به پرونده فوت دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار داشت: این اتفاقات، خبرهای ناگواری است که رخ می دهد و بخش های مربوطه حساس تر می شوند.

وی افزود: از همکاران درخواست شده سوابق تحصیلی این دانشجویان را در حیطه مسائل شخصی خاص در دانشگاه یا مجموعه دوستان شان بررسی کنند تا مشخص شود از موضوعی نگرانی یا ناراحتی داشته اند یا خیر.

وی درباره فوت یکی از دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز تاکید کرد: علت فوت هنوز مشخص نشده است چرا که دانشجو ساعت ۱۱ شب شخصاً خوابگاه را ترک کرده و دیگر بازنگشته است و بررسی مسائل جنایی آن وظیفه پلیس است.

وزیر علوم با بیان اینکه مراکز مشاوره دانشجویی از گذشته در دانشگاه ها فعال شده است، گفت: رویکردی که در سال های اخیر در پیش گرفته ایم پایش محیط های دانشجویی بود و نه صرفاً مراجعه البته قبلا اعلام می شد هر دانشجویی که به مراکز مشاوره مراجعه کرد مورد مشاوره و راهنمایی قرار گیرد.

غلامی ادامه داد: در سال های اخیر، رویکرد مراکز مشاوره پایشی مدنظر قرار گرفته است به این نحو که از طریق مسوولان، استادان، خانواده و دوستان این دانشجو در جریان مشکلات یا نگرانی های خاص او قرار بگیرند تا در موارد خاص به او کمک کنند.

وی با اشاره به اثرات مراکز مشاوره بر حل مشکلات دانشجویان، خاطرنشان کرد: گزارش ها حاکی از آن است که گروه های مشاوره توانسته اند موارد زیادی از این مسائل را حل کنند اما گاهی اوقات هم افراد یا خودشان رغبتی برای حل کردن مسائل شان نشان نمی دهند یا بروز و ظهور نداشته که به آن حساس شده و پیگیری کنند.

این مقام مسئول وزارت علوم اظهار داشت: ریشه و علل این مسائل را برای بازنگری در روش های پیش روی مان بررسی می کنیم.

حدود ۲ هفته پیش ۲ دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز اقدام به خودکشی کردند که مسوولان دانشگاه توضیحاتی در خصوص این خودکشی ها ارائه دادند.

همچنین یک تیم روان‌کاو بلافاصله از سوی وزارت علوم به خوابگاه‌های دانشگاه شهید چمران اعزام شدند تا موضوع را بررسی کنند.

عصر روز دوشنبه نیز خبری مخابره شد که یک دانشجوی پسر رشته داروسازی در کلاس درس دانشگاه علوم پزشکی اهواز بدون علائم تنفسی و قلبی پیدا و به بیمارستان گلستان اهواز منتقل شد.
با وجود انجام عملیات CPR (احیای قلبی، ریوی) این دانشجو فوت شده بود.

همچنین یک دانشجوی دختر رشته پزشکی از این دانشگاه در خواب فوت کرده بود.

به گفته فرهاد ابول نژادیان رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، علت فوت این دانشجویان در دست بررسی است و کمیته بحران با حضور جمعی از پزشکان در این دانشگاه تشکیل شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حضرت مریم(س) فقط الگوی زنان نیست
احساس تنهایی می‌تواند عمرتان را ۶ سال کوتاه‌تر کند
مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم
برای برافراشته ماندن پرچم ایران می‌جنگیم
پیمان مکه از آغاز تعهدات دفاع مشترک برای حمایت از عربستان خبر داد
برگزیدگان بخش‌های فیلم کوتاه و بین‌الملل جشنواره کودک معرفی شدند
ادعای دوباره ترامپ درباره گفتگو با ایران
ونس: سندی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای‌دبی وجود ندارد
هوش مصنوعی مهارت‌های سینما را بازتعریف می‌کند
یک شهید و چند زخمی در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به غزه
قالیباف: قفقاز نباید به محل رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های خارجی تبدیل شود
صادق: طی دو هفته ضوابط احداث پناهگاه بازنگری می‌شود
سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری‌ بزرگتری برای آنها در پی دارد
هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های صهیونیست از لندن
آیین گرامیداشت پرچم مقدس ایران در دانشگاه شریف +عکس
رویترز: ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸۲ رسید
یمن: حریم هوایی سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است
توجیه جدید ترامپ درباره قیمت بالای بنزین در آمریکا
وزیر آموزش و پرورش فردا به لامرد سفر می‌کند
مراسم رونمایی از مجموعه کتاب «هزار و یک پرسش از مقاومت» +عکس
گزارش‌هایی از وقوع ۲ حادثه دریایی در تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top