تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/10/03 - 18:07
کد خبر: 339493

تولید ٥٠٠٠ خودروی یورو ٥ تا پایان سال

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: تولید انبوه محصولات با موتور یورو ٥ با هدف اجرای سیاست‌های دولت و دستیابی به استانداردهای آلایندگی زیست محیطی آغاز شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، عصر امروز (سه‌شنبه) گروه صنعتی ایران خودرو در حضور نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت و معاون سازمان‌ ملی استاندارد ایران، خط تولید محصولات با موتور یورو ۵ را افتتاح کرده و تولید انبوه این محصولات آغاز شد.

فرشاد مقیمی- مدیرعامل ایران خودرو - در مراسم افتتاح خط تولید محصولات با موتور یورو ٥، اظهار کرد: بحث ارتقاء موتور خودروها از دهه ٨٠ مطرح شد. تولید خودروهایی با موتور استاندارد روز دنیا از  جمله وظایف ذاتی ما است، اما  شرایط تحریمی تا حدودی عرصه را بر ما تنگ کرده بود اما باعث شد تا به همت قطعه‌سازان دست بر زانوهای خود گذاشته و تولید خودرو مطابق استانداردهای جهانی را محقق کنیم.

وی با بیان اینکه یکی از موتورهای یورو٥ ما از آذرماه به تولید انبوه رسیده و از ١٥دی ماه موتور TU۵ به تولید انبوه خواهد رسید؛ گفت: تاییدیه و استاندارد موتورهای ملی را نیز گرفته‌ایم و از ماه‌های آینده تولید انبوه آن موتورها را هم در دستور کار قرار خواهیم داد؛ چراکه ما در این زمینه الزامات و محدودیت‌های قانونی داریم که از سال ٩٩ همه خودروها را باید با استاندارد یورو ۵ به بازار عرضه کنیم. البته که ما سعی کردیم زودتر از این تاریخ به دانش آن‌ها دست پیدا کنیم.

این مقام مسئول در رابطه با اینکه سوخت مناسب این خودروها وجود ندارد، گفت: همین امر در یک جلسه مطرح شد که سطح استاندارد یورو ۵ را برای سوخت‌ها نیز از فردا در دستور کار قرار  دهیم تا آن‌ها نیز به این سطح دست پیدا کنند، اما ما به وعده و تکلیف خود و فرمان رهبری که در رأس همه کارها قرار می‌گیرد، عمل کردیم.

مدیرعامل ایران‌خودرو از تولید پنج هزار خودرو با استاندارد یورو ٥ تا پایان سال خبر داد و گفت: در حال حاضر ٥٠٠ خودرو تولید شده و خودروهایی که به متقاضیان تحویل داده شده، در همین سطح استاندارد است. طبیعی است که از روز اول نمی توان با حداکثر ظرفیت کار کرد اما برنامه این است که تا پایان سال ٩٨، برای تمام خودروها و موتورها اخذ تاییدیه استاندارد داشته باشیم و به تولید انبوه  برسانیم.

مقیمی با بیان اینکه در این فرآیند، سرمایه‌گذاری ١٠ میلیون یورویی انجام شده است، اعلام کرد: فرآیند تبدیل موتورها به یورو ۵، باعت افزایش قیمت محصولات نخواهد شد. تمام تلاش ما این است که در ٣٨ نوع محصولی که به بازار عرضه می‌کنیم، تا پایان اسفند ماه به تولید انبوه با موتورهای یورو ۵ برسانیم.

وی در رابطه با رسیدن به این برنامه‌ها با وجود تعهدات ایران‌خودرو، اظهار کرد: در حال حاضر  در آبان و آذر ماه سال جاری بیش از ١٠١ هزار خودرو را توانسته‌ایم تجاری سازی کنیم و به مردم تحویل دهیم.  در بحث تحویل علیرغم اینکه حوزه حمل ١٣٠ درصد رشد پیدا کرده است، برای آنکه بتوانیم حتی یک روز زودتر خودروی مشتریان را تحویل دهیم، طرحی را اجرایی کردیم تا در روزهای تعطیل هم مشتریانی که پیامک دریافت کرده‌اند، می‌توانند به سایت‌ها بسته به محل استقرار خود مراجعه کرده و خودروها را تحویل بگیرند؛ که از ابتدای طرح تاکنون نیز غریب به ۶٠٠ نفر از مشتریان به سایتها مراجعه‌ کرده و خودروها را تحویل گرفته‌اند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top