تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/10/08 - 01:35
کد خبر: 340012

دلیل سفر ناگهانی وزیر علوم به قم چیست؟

با گذشت پنج روز از اخذ کارت زرد منصور غلامی از مجلس، امروز منابع آگاه از سفر بی سر و صدای وزیر علوم با همراهی رئیس دانشگاه قم به حوزه علمیه این استان خبر دادند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در جلسه علنی صبح دوشنبه دوم دی‌ماه ۹۸ منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کارت زرد جدیدی را از نمایندگان دریافت کرد. اما این بار کارت زرد او به دلیل این بود که پاسخ قانع کننده‌‌ای برای سوال پروانه سلحشوری نماینده تهران و ۴ نماینده دیگر در خصوص علت تبعیض وزارت علوم درباره جذب خانم‌ها در این وزارتخانه به عنوان عضو هیئت علمی و همینطور عدم استفاده از توانایی بانوان برای ریاست دانشگاه‌های مختص بانوان نداشت؛ البته وی پیش از این هم از پارلمان کارت زرد گرفته بود.

از ۱۹۶ نماینده حاضر در صحن پارلمان فقط ۷۷ نماینده پاسخ‌های وزیر علوم را قانع‌کننده تشخیص داده و ۸۲ نماینده این پاسخ‌ها را قانع‌کننده ندانستند ضمن اینکه ۳ رأی نیز ممتنع بود.

با گذشت پنج روز از اخذ کارت زرد منصور غلامی از مجلس، امروز منابع آگاه از سفر بی سرو صدای وزیر علوم با همراهی رئیس دانشگاه قم به حوزه علمیه این استان خبر دادند.

علیرضا عبداللهی نژاد، مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره سفر منصور غلامی، وزیر علوم به قم گفت: وزیرعلوم به دعوت آیت‌الله اعرافی رییس حوزه علمیه قم به این استان سفر کرده تا ضمن افتتاح نمایشگاه پژوهشی، در این مراسم سخنرانی داشته باشد.

مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به این سوال که چرا از رسانه‌ها برای پوشش‌دهی این مراسم دعوت نشده است، افزود: وزارت علوم بانی و برگزارکننده این مراسم نبود و تمامی تدارکات از سوی حوزه علمیه قم انجام گرفته است از این رو وزارت علوم مسئول دعوت از رسانه‌ها برای پوشش دهی برنامه‌ نبوده است.

این درحالی است که اخبار منتشر شده از سفر بدون هیئت رسانه‌ای همراه وزیر علوم حاکی از آن است که غلامی قصد دارد بدون حاشیه و جنجال رسانه‌ای مراسمی را سپری کند، چرا که چند روز قبل با حضور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی نتوانست پاسخ‌های قانع‌کننده‌ای را به سوالات ملی نمایندگان درباره استفاده از توانایی بانوان در بخش‌های مدیریتی دانشگاهی و وزارتی ارائه کند و دو کارت زرد نیز دریافت کرد.

به همین منظور سیده زهرا حسینی دبیر جنبش عدالتخواه دانشگاه حضرت معصومه (س) در توئیتی نوشت: خبر دار شدیم وزیر علوم بی خبر و بدون هیچ پوشش رسانه‌ای رفتن قم. زنگ زدیم روابط عمومی که چرا این سفر؟ گفتن به دعوت رئیس حوزه علمیه برای افتتاح نمایشگاه دستاورد‌های دانشگاه‌های قم بدون حضور حتی یک نفر از وزارت افتتاح شد.

دبیر جنبش عدالتخواه دانشگاه تک جنسیتی (دخترانه) حضرت معصومه (س) همچنین در توئیتی دیگر، اشاره کرد: صبح امروز وزیر علوم به همراه معاونین خود به قم سفر کرده و همراه با دکتر دیرباز رئیس دانشگاه قم به حوزه علمیه این شهر رفته است. نمایندگان مجلس موفق می‌شوند؟ امکان عزل رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) بخاطر دریافت کارت زرد وزیر از مجلس به دلیل انتصاب آقایان به ریاست دانشگاه‌های دخترانه

شنیده‌ها از برخی منابع آگاه و همچنین تعدادی از دانشجویان حکایت دارد که سفر امروز وزیر علوم بدون هیئت رسانه‌ای و خبری به قم آن هم ۵ روز پس از دریافت کارت زرد خود پیرامون مسائل حوزه بانوان تنها می‌تواند یک دلیل داشته باشد، آن هم عزل یکی از روسای دانشگاه‌های تک جنسیتی! بنابراین شاید در روز‌های آینده باید منتظر عزل یکی از روسای دانشگاه‌های قم باشیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توان قطع اینترنت استارلینک را داریم
ردپای مشکلات مالی داروخانه‌ها در بروز کمبود دارو
قدردانی بیت آیت‌الله شبیری زنجانی از رهبر انقلاب و مردم ایران
بار سنگین نگهداری از سالمندان بر دوش خانواده‌ها
پیگیری حقوقی و دیپلماتیک برای رفع محدودیت پروازهای خارجی ایران
دولت برای سخت‌ترین سناریوها در مرزهای زمینی آماده شده است
حملات جنگنده‌های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن
از هر اقدام انقلابی علیه بن سلمان در داخل عربستان حمایت می‌کنیم
نه قول قهرمانی می دهم نه حضور در نیمه نهایی؛ باشگاه باید بازیکن بسازد
موافقت کامل تاج با برنامه‌های آماده‌سازی قلعه‌نویی
سکوت در برابر ترور، مرزبندی با خشونت را تضعیف می‌کند
چهار سرمربی در آستانه اخراج
پزشکیان در راه اجلاس اوپک گازی مسکو
سه ایرلاین بزرگ دیگر پرواز به عربستان را لغو کردند
رونمایی از بزرگ‌ترین دیوارنگاره دانشگاهی کشور در دانشگاه شهید رجایی
بازداشت ۲ قاچاقچی تروریست با ۱۰۹ قبضه سلاح توسط وزارت اطلاعات
۴ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بین دریافت کنندگان جوایز بخش ایران انجمن IEEE
مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون دانشگاه‌ها تمدید شد
قهرمان بازی‌های آسیایی: محدودیت موبایل سخت بود، اما جواب داد
نایب قهرمان آسیا: روزگاری میوه می‌فروختم، امروز مدال آسیایی دارم
هرگونه تخطی از رهنمودهای ولی فقیه یعنی آسیب زدن به جامعه / انتقام خون رهبر شهید بر همه واجب است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top