تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/10/10 - 10:36
کد خبر: 340365

هشتگردی‌ها از امروز مترو سوار می‌شوند

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از راه اندازی متروی شهر جدید هشتگرد تا مقصد متروی گلشهر و سپس صادقیه در روز سه شنبه (امروز) با حضور رئیس جمهور خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ حبیب‌الله طاهرخانی اظهار داشت: شهر جدید هشتگرد از اواخر دهه ۶۰ مکان‌یابی و عملیاتی شد که برآورد ما بر اساس طرح جامع و طرح توسعه شهری، این شهر جدید ظرفیت جذب ۶۰۰ هزار نفر جمعیت را دارد اما در حال حاضر حدود ۸۰ هزار جمعیت در این منطقه اسکان یافتند.

وی افزود: یکی از دلایل اصلی عقب‌ماندگی این شهر از جذب جمعیت، موضوع حمل و نقل آن است. فقدان یک حمل و نقل سریع و ارزان بین هشتگرد -کرج - تهران باعث توقف جمعیت‌پذیری این شهر جدید شد که در همین راستا یکی از اولویت‌های اصلی در دولت یازدهم و دوازدهم ایجاد دسترسی مترو بین هشتگرد، کرج و تهران بوده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه  (سه شنبه ۱۰ دی ماه) با حضور رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی و مقامات استان البرز، متروی شهر جدید هشتگرد افتتاح می‌شود، گفت: برای شهر جدید بهارستان نیز احداث متروی این شهر به کلانشهر مادر (اصفهان) را در دستور کار قرار داده‌ایم. ساخت متروی شهر جدید گلبهار به مشهد نیز در دست اجرا قرار دارد و پروژه متروی پردیس-تهران را هم آغاز کرده‌ایم.

طاهرخانی با تاکید بر اینکه در سطح جهانی، توسعه شهرهای پیرامونی کلانشهرها با گسترش حمل و نقل ریلی در جریان است، یادآور شد: ما در کشور متأسفانه با تأخیر وارد این سیاست شده ایم و یکی از دلایلی که تاکنون نتوانسته‌ایم شهرهای پیرامونی کلانشهرها را توسعه دهیم، تأخیر در احداث متروی بین شهرهای جدید و شهرهای مادر بوده است.

وی زمان آغاز عملیات اجرایی متروی شهر جدید هشتگرد را از سال ۹۰ عنوان و اظهار کرد: این مترو از گلشهر کرج با طول نزدیک به ۲۶ کیلومتر تا ورودی شهر جدید هشتگرد احداث شده است. طول زمان سفر پیش‌بینی شده از ایستگاه شهر جدید هشتگرد تا ایستگاه متروی صادقیه چیزی حدود ۴۰ دقیقه است.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید تاکید کرد: با توسعه خطوط ریلی به ویژه اتصال شهرهای حومه‌ای به شهرهای مادر از طریق مترو گام‌های مهمی برای کاهش آلودگی هوا برداشته‌ایم و به طور قطع با افتتاح متروی هشتگرد شاهد کاهش سفرهای خودرویی به تهران از شهرهای حومه خواهیم بود.

وی افزود: طول مسیر از ایستگاه صادقیه تا هشتگرد ۶۷ کیلومتر است که از صادقیه تا گلشهر کرج احداث شده و نزدیک به ۲۶ کیلومتر به این مسیر اضافه شده که مجموعاً این پروژه با ۶۷ کیلومتر فردا به افتتاح می‌رسد.

طاهرخانی درباره ارزش پروژه متروی هشتگرد اظهار داشت: کل اعتبارات اجرایی این طرح با قیمت‌های امروز هزار میلیارد تومان بوده است که بخش عمده‌ای از منابع آن از طریق دولت تأمین شده است. ضمن اینکه با انتقال سفرهای خودرویی به ریل در مسیر هشتگرد- کرج – تهران شاهد کاهش تصادفات جاده‌ای خواهیم بود.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی تأکید کرد: سرعت قطار متروی هشتگرد- تهران ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت است و تلاش داریم مدت زمان سفر را به حداقل برسانیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ترامپ: به دنبال تغییر حکومت در ایران نیستم
عرضه رایگان سوخت CNG در ۱۱ جایگاه قم برای زائران مراسم تشییع رهبر
مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در تهران +عکس
مشارکت الزیدی در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید ایران در نجف
صادق: تحلیلگران اجتماعی از درک شعور مردم ایران ناکام مانده‌اند
اینفوگرافیک: مسیر های تردد زائران مراسم بدرقه رهبر شهید در جمکران
تمایل باقری برای همکاری با تارتار
خبرگزاری فرانسه: ایران تاب آوری و استقامت خود را به نمایش گذاشت
حماسه تشییع رهبر شهید، نقطه عطف بعثت مردم است / عهد خود را با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای تجدید می‌کنیم
هشدار یمن: باب‌المندب به روی کشتی‌های سعودی بسته می‌شود
مراسم تشییع آقای شهید ایران
فیلم | حضور پرشور مردم در تشییع پیکر مطهر آقای شهید ایران
فیلم | لحظاتی از متوقف شدن خودروی حامل پیکر آقای شهید ایران در سیل انبوه مردم عزادار
فیلم | تصاویر هوایی از حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر امام شهید
فیلم | مردم در تشییع آقای شهید ایران به شیطان بزرگ سنگ زدند و عکسش را پاره کردند
فیلم | تابوت کوچک در آغوش عزاداران بی‌شمار
فیلم | گلباران پیکر رهبر شهید انقلاب توسط دانشجویان دانشگاه شریف
خداحافظی رسمی کی‌روش از تیم ملی غنا
رایزنی وزرای خارجه قطر و فرانسه درباره تفاهم‌نامه ایران آمریکا
قالیباف: در قبال امنیت و سرنوشت تمامی اضلاع جبهه مقاومت مسئولیت داریم
چند ساعت پس از جدایی تارتار؛ رحمتی سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر شد!
ضوابط برگزاری امتحانات مجازی و ترم تابستان دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
آمادگی کامل برای میزبانی از سوگواران مراسم تشییع
از جهاد علمی تا خودکفایی پایدار؛ نگاه عملیاتی به فرمایشات رهبر شهید
موکب مدافعان سلامت علوم پزشکی تهران، میزبان دانشگاهیان در مراسم تشییع رهبر شهید
خدمت‌رسانی شبکه امداد سیار دانشگاه آزاد در موکب‌ها و میان جمعیت
جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان اعلام شد
گلباران پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب توسط دانشجویان
بازدید دکتر حبیبی از روند آماده‌سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای میزبانی از زائران دانشجو
تعطیلی سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در روز چهارشنبه
پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی آماده خدمت‌رسانی به عزاداران رهبر شهید
روایتی از ۴ دهه ارتباط دانشگاه صنعتی شریف با رهبر قائد انقلاب
بسیج همه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت زائران امام شهید
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top