تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/10/10 - 20:51
کد خبر: 340450

دریافت هزینه بابت رمز پویا غیرقانونی است

یک مقام مسئول در نظام بانکی گفت: بابت پیامک‌های رمز دوم پویا نباید هیچ مبلغی از مشتریان نظام بانکی کسر شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ یک مقام مسئول در نظام بانکی گفت: بابت پیامک‌های رمز دوم پویا نباید هیچ مبلغی از مشتریان نظام بانکی کسر شود.

مسعود خاتونی با تأکید بر اینکه بابت پیامک‌های رمز دوم پویا نباید هیچ مبلغی از مشتریان نظام بانکی کسر شود، گفت: بنا بر ابلاغیه‌های مکرر بانک مرکزی، نه بانک‌ها و نه اپراتورها، حق اخذ مبلغ از مشتریان را ندارند.

وی افزود: سه روش نصب اپلیکیشن، ussd و پیامک از جمله روش‌هایی هستند که مشتریان نظام بانکی باید از طریق آنها اقدام به دریافت رمز پویا کنند که در هر سه حالت، هیچ گونه مبلغی نباید از مشتری نظام بانکی کسر شود.

این مقام مسئول گفت: حتی اپراتورها هم حق کسر مبلغ مرتبط با ارسال و دریافت پیامک‌های حاوی رمزهای یکبار مصرف را از مشتریان نظام بانکی ندارند و این اقدام در صورت وقوع مطابق با بخشنامه‌های بانک مرکزی غیرقانونی خواهد بود.

وی تصریح کرد: تمام هزینه پیامک‌ها باید از سوی بانک پرداخت شود و پیامکی هم که بانک برای مشتری ارسال می‌کند، هیچ گونه بار مالی به دوش دارندگان کارت‌های بانکی نخواهد داشت.

وی گفت: اگر یک مشتری بابت درخواست رمز یک بار مصرف با کسر مبلغ از شارژ سیم کارت خود مواجه شده است، حتماً به دلیل بروز یک مشکل در سیستم‌های بانک مربوطه است که بانک‌ها باید به سرعت تنظیمات لازم را در سیستم‌های خود انجام دهند.

به گفته این مقام مسئول، بانک‌ها به صورت رایگان باید رمز یکبار مصرف را در اختیار مشتریان قرار دهند و حق دریافت هیچ گونه هزینه‌ای را ندارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سفر به سلامت پرزیدنت!
«پنجره ۵۰ روزه» فرصت ایران برای پایان جنگ / ایران معطل تفاهم نماند
استیضاح «احمد میدری» هم به نفع مردم است هم به نفع خود او!
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top