تاریخ انتشار: جمعه 1398/10/20 - 11:33
کد خبر: 341652

دیدار وزیر ورزش با اینفانتینو

وزیر ورزش و جوانان: رئیس فیفا خیلی ابراز تأسف کرد که مشکل بیماری برای آقای تاج به وجود آمده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مسعود سلطانی‌فر در خصوص دیدار با رئیس فیفا اظهار کرد: در جریان مراسم افتتاحیه المپیک زمستانی جوانان، امروز با جیانی اینفانتینو ریاست محترم فیفا دیداری داشتیم که در خصوص مسائلی که در فدراسیون فوتبال ایران به‌دنبال بیماری جناب آقای تاج به وجود آمده برای او توضیحاتی دادم.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: رئیس فیفا خیلی ابراز تأسف کرد که مشکل بیماری برای آقای تاج به وجود آمده است. من به او گفتم خوشبختانه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال بااقتدار سرپرست موقت فدراسیون را انتخاب کرده و بناست در چارچوب اساسنامه فدراسیون فوتبال ما در کوتاه‌ترین زمان بتوانیم زمینه برگزاری انتخابات را فراهم کنیم و رئیس بعدی انتخاب شود که بتوانیم برنامه‌های فدراسیون و این ورزش را در کشورمان دنبال کنیم.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به دیدارهای پیش رو با رئیس IOC گفت: خیلی فرصت مناسبی است تا به‌هرحال با توجه به مباحثی که در ارتباط با برخی از رشته‌ها به وجود آمده ما بتوانیم بحث‌های خوبی را داشته باشیم و ان‌شاءالله به‌گونه‌ای کار را جلو ببریم که منجر شود به حضور قدرتمندمان در المپیک ٢٠٢٠ شود.

وی افزود: به‌دنبال تماس‌هایی که مسئولان کمیته ملی المپیک با کمیته بین‌المللی المپیک داشتند از ماه‌ها قبل از طرف کمیته بین‌المللی المپیک، مقامات مختلف از بنده دعوت کردند که سفری داشته باشم و در خصوص مسائل فی‌مابین و همچنین مسائل مربوط به چگونگی برگزاری و حضور کاروان ورزشی ایران در المپیک ٢٠٢٠ توکیو باهم مذاکره، بحث و تبادل‌نظر کنیم که خوشبختانه در این ایّام این هماهنگی انجام شد.

سلطانی‌فر افزود: به‌هرحال ما در این سفر با توجه به مسائل مختلفی که در ورزش کشور در تعامل با IOC و فدراسیون‌های ورزشی با آن مواجه هستیم تلاش می‌کنیم در جلسات مختلف ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ورزش کشور را بیان کنیم و همچنین بتوانیم از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مجموعه IOC و فدراسیون‌های بین‌المللی استفاده کنیم.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به همراهی مجموعه عوامل دست‌اندرکار نمایندگی‌های ایران از جمله سفارت ایران در بن و همچنین دفتر نمایندگی ایران در مقر اروپایی سازمان ملل متحد در ژنو گفت: این همراهی‌ها خیلی توانسته در این سفر به ما کمک کند و امیدوار هستیم که مجموعه ملاقات و مذاکرات ما و مباحثی که در طول این سفر کوتاه سه روزه داریم در روند ورزش کشور توسعه ورزش کشور و حل شدن برخی مشکلات بتواند مؤثر باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وداع با پیکر آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
مراسم افتتاحیه بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت +عکس
یحیی سریع: ۹۱۷ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی، پاسخ خواهیم داد
واکسن آنفلوانزا در روزهای آینده وارد داروخانه‌ها می‌شود
سیروس ابراهیم‌زاده درگذشت
بحرینی: اقدامات آمریکا و اسرائیل مصداق «جنایت علیه بشریت» است
سازمان ملل خواستار ازسرگیری تعامل میان آمریکا و ایران شد!
حضور سه لژیونر در تمرین تیم ملی
تجلیل از پیشکسوتان صدا/ خانزادی هیچگاه صدافروش و هنربند نبود
اطلاعیه وزارت بهداشت درباره تأمین واکسن آنفلوانزا
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر مقاومت
مأمور انتظامی در حمله مسلحانه در ایرانشهر به شهادت رسید
لطف‌الله نسبی: امیدوارم با قرعه خوبی رو به رو شویم
غفاری: اندونزی تیم بسیار خوبی داشت/ امیدوارم مدال کسب کنیم
علی قارداشی: صعود به عنوان صدرنشین حاصل عملکرد خوب تیم ملی بود
حادثه امنیتی برای کشتی حامل گاز مایع در تنگه هرمز
حادثه‌ای دیگر در تنگه هرمز
ونس: ترامپ گفت که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top