تاریخ انتشار: جمعه 1398/10/27 - 09:56
کد خبر: 342533

دیدار استقلال و الکویت به تعویق افتاد

طبق ادعای یکی از مسئولان باشگاه الکویت کویت، دیدار این تیم با استقلال ایران در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا به تعویق افتاده است و AFC احتمالا این بازی را پنجم بهمن برگزار می‌کند.

به گزارش خبرنگار«خبرنامه دانشجویان ایران»؛ طبق ادعای یکی از مسئولان باشگاه الکویت کویت، دیدار این تیم با استقلال ایران در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا به تعویق افتاده است و AFC احتمالا این بازی را پنجم بهمن برگزار می‌کند.

طبق برنامه کنفدراسیون فوتبال آسیا استقلال ایران و الکویت کویت باید روز سه شنبه هفته پیش رو در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه آزادی به مصاف هم بروند اما کویتی‌ها درخواست انتقال بازی به یک زمین بی طرف را طی روزهای گذشته به AFC داده بودند.

سایت عربی زبان «کوره» به نقل از یکی از مسئولان رسمی باشگاه الکویت در این خصوص ادعا کرده است که کنفدراسیون فوتبال آسیا این دیدار را تا بررسی نهایی شرایط میزبانی ایران به تعویق انداخته است.

این سایت نوشت: «کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم گرفت تا بازی بین الکویت و استقلال را تا ۲۵ ژانویه (۵ بهمن) به جای تاریخ قبلی یعنی ۲۱ ژانویه (اول بهمن) به تعویق اندازد.»

کوره در ادامه نقل قول یکی از مسئولان باشگاه الکویت را آورده است: «یک منبع رسمی در الکویت گفت که تصمیم به تعویق بازی به خاطر درخواست تیم الکویت برای انتقال بازی به یک زمین بی طرف صرت گرفته است به خاطر شرایطی که در ایران وجود دارد. قرار است AFC کمیته‌ای را برای بررسی شرایط تهران به این شهر اعزام کند و تصمیم بگیرد که بازی در ایران برگزار شود یا یک کشور دیگر.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
مهلت پذیرش دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه علامه طباطبائی تمدید شد
دوره آموزشی «در مسیر حسین» با محوریت اندیشه‌های رهبر شهید آغاز شد
خطر برای امنیت غذایی دنیا
از خدشه به حاکمیت انحصاری ایران و عمان بر تنگه هرمز تا عدم خروج آمریکا از منطقه
اینترنت دیگر در شرایط بحران قطع نخواهد شد
انگلیس چگونه کرواسی را شکست داد؟
سرمربی کنگو پس از متوقف کردن پرتغال: به بازیکنانم افتخار می‌کنم
پیروزی انگلیس در بازی بزرگ با درخشش ستاره‌ها
مسیر تشییع پیکر امام شهید در تهران
ترامپ یکبار دیگر توهمات و آرزوهای خود را تکرار کرد
قالیباف: ایران به همکاری برد برد با چین متعهد است
عراقچی: مسئولیت حسن اجرای مفاد تفاهم بر عهده آمریکا است
ایتالیا سفارت خود را در تهران دو روز دیگر بازگشایی می‌کند
حملات وحشیانه اسرائیل به جنوب لبنان با استفاده از بمب‌های فسفری
یاران رونالدو در تله کنگو گرفتار شدند
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
مارتینس: عملکردمان مقابل کنگو را دوست نداشتیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top