تاریخ انتشار: شنبه 1398/11/05 - 18:00
کد خبر: 343531

فعال اصولگرا: با لیست واحد وارد صحنه انتخابات می‌شویم

فعال اصولگرا گفت: اصولگرایان در این دوره به لحاظ وحدت و انسجام در تمامی دوره ها وضعیت بهتر و مناسب تری دارند و معتقدم می‌توانیم با لیست واحد وارد صحنه انتخابات شویم.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ، با اشاره به حمله به شورای نگهبان توسط یک جریان خاص گفت: متاسفانه این جریان همواره در صدد ایجاد رقابت ناسالم در عرصه انتخابات بوده و پیوسته مسیر ناسالم سازی و تخریب را دنبال می‌کنند.

او ادامه داد: جریان اصلاحات نه تنها به قانون تن نمی‌دهد، بلکه درصدد فریب افکار عمومی و رقیب هراسی جامعه است تا کشور را از یک انتخاب درست و منطقی باز دارد، درحالی که این نوع موضع‌گیری‌ها نه تنها مغایر با مردم سالاری و دموکراسی بوده بلکه نشان دهنده این است که هدف وسیله جریان اصلاحات را توجیه می‌کند و برای رسیدن و ماندن در قدرت از هر روشی حاضرند استفاده کنند.

ترقی گفت: معتقدم که اصلاحات به جای اینکه از راه تخریب و ایجاد تفرقه سوری در بین اصولگرایان به اهداف خود در دست یابی به قدرت برسند بهتر است که اولا پاسخگوی عملکرد گذشته خود بوده و کارآمدی خود را اثبات کنند، نه اینکه با ایجاد تفرقه و تشتت رسانه ای و مطبوعاتی در جامعه و رقیب هراسی بخواهند زمینه ادامه مشکلات کشور و نارظایتی عامه مردم را فراهم کنند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درباره وضعیت اصولگرایان نیز اظهار کرد: در مجموع به نظر می رسد که اصولگرایان در این دوره به لحاظ وحدت و انسجام در تمامی دوره ها وضعیت بهتر و مناسب تری دارند و هماهنگی و هم افزایی بین نیروهای انقلاب روز به روز درحال گسترش است و من  معتقدم که انشالله می‌توانیم با لیست واحد وارد صحنه رقابت انتخاباتی شویم.

فعال اصولگرا خاطر نشان کرد: البته  اگر لیست واحد هم ارائه ندهیم وحدت حداکثری را تحقق بخشیدیم و ممکن است که یک اقلیتی هم حاضر به وحدت نباشند و یا تحلیلشان درباره شرایط موجود کشور این باشد که رقابت درونی هم برای افزایش حضور مردم در صحنه انتخابات لازم است اما این دلیلی بر عدم وجود وحدت در بین اصولگرایان نیست.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از اخراج استاد مدعو در دانشگاه تهران تا فوت مشکوک یک دانشجوی خوابگاهی
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
فرانسه پیش از نصیحت دیگران، مشکلات داخلی خود را حل کند
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره زمان پرداخت معوقات بازنشستگان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top