تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/11/16 - 14:50
کد خبر: 344710

تشکیل شورای ورزش در ۳۹

مدیرکل تربیت‌بدنی سازمان دانشجویان از برگزاری پانزدهمین المپیاد ورزشی قهرمانی دانشجویان درتابستان سال آتی خبر داد و گفت: در ۳۹ دانشگاه کشور در سال ۱۳۹۸ شورای ورزش تشکیل شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، محمدحسین علیزاده صبح امروز در «شصت و پنجمین نشست معاونان دانشجویی کشور» که در دانشگاه پیام‌نور در حال برگزاری است، گزارشی از برنامه چندسال اخیر سازمان امور دانشجویان و اداره کل تربیت بدنی ارائه کرد و به احداث پروژهای ورزشی زودبازده شامل زمین چمن مصنوعی، زمین ورزشی کفپوش و فضای ورزشی روباز، اتاق تندرستی و مراکز مشاوره تندرستی اشاره کرد و گفت: این طرح ها با مشارکت و همکاری این سازمان، صندوق رفاه دانشجویان، دانشگاه ها و اداره کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم عملی شد و توانست سرانه فضای ورزشی دانشگاه‌ها را تا دو متر مربع افزایش دهد.

وی همچنین در این گزارشی به وضعیت نیروی متخصص تربیت بدنی در دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: میانگین نیروی متخصص تربیت بدنی در دانشگاه‌های کشور، سه نفر است که در ۳۷ دانشگاه کمتر از سه نفر و در ۶۵ دانشگاه بیشتر از سه نفر متخصص تربیت بدنی در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند البته ارتقای وضعیت نیروی انسانی و تغییر ساختار اداری ادارات تربیت بدنی در ساختار سازمانی دانشگاه‌ها یک ضرورت محسوب می‌شود.

مدیرکل تربیت‌بدنی سازمان امور دانشجویان با اشاره به ضرورت تصویب برنامه راهبردی تربیت‌بدنی دانشگاه‌ها در هیات‌های امنا گفت: در سال ۹۷ تعداد ۴۶ دانشگاه دارای برنامه راهبردی تربیت‌بدنی بوده که این تعداد در سال جاری به ۵۶ دانشگاه افزایش یافته است اما نیاز است کلیه دانشگاه ها برنامه راهبردی تربیت بدنی خود را ارائه کنند.

وی با اشاره اینکه اخیراً آیین‌نامه اصلاحی تشکیل شورای ورزش به دانشگاه‌ها ارسال شده است، اظهار داشت: در ۳۹ دانشگاه کشور در سال ۱۳۹۸ شورای ورزش تشکیل شده است.

علیزاده در خصوص وضعیت اختصاص و جذب بودجه تربیت‌بدنی به دانشگاه‌ها گفت: به ۲۰ دانشگاه بیش از میانگین کشوری بودجه تخصیص یافته است. همچنین میزان جذب بودجه نیز در ۲۵ دانشگاه از میانگین کشوری بیشتر بوده است. علیرغم تخصیص بودجه به ورزش دانشگاه‌ها بسیاری از دانشگاه ها موفق به دریافت منابع بودجه‌ای خود نمی شوند؛ علت عمده آن عدم تحقق تخصیص‌ها یا خرج بودجه ورزش در سایر بخش ها است.

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان ادامه داد: در سال ۹۷ تعداد ۴۸ زمین چمن مصنوعی و در سال ۹۸ نیز ۱۹ زمین چمن مصنوعی و ۲۶ پروژه کفپوش زمین روباز در دستور کار اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان بوده که از این تعداد ۴۹ چمن مصنوعی و ۵ پروژه کفپوش به بهره‌برداری رسیده است؛ این پروژه ها با همکاری صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاه های مجری احداث شده‌اند.

وی گفت: اداره کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم در سال ۹۷ با اختصاص اعتباری معادل ۸ میلیارد تومان برای احداث و تکمیل ۲۰ پروژه عمرانی ورزشی و در سال ۹۸ با اعتباری بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان در ۳۰ پروژه عمرانی ورزشی شامل استخر سرپوشیده، سالن‌های چند منظوره و زمین های روباز ورزشی کمک کرده است.

علیزاده در خصوص تجهیز اتاق‌های تندرستی در خوابگاه های دانشجویی بیان کرد: تاکنون ۱۰۷ اتاق در بیش از ۸۰ دانشگاه راه اندازی شده است. همچنین تعداد ۷۰ مرکز مشاوره و تندرستی به منظور پایش وضعیت جسمانی دانشجویان در دانشگاه های کشور ایجاد شده است.

وی به برگزاری پانزدهمین المپیاد ورزشی قهرمانی دانشجویان در تابستان سال آتی در دانشگاه گیلان اشاره کرد و گفت: این برنامه یکی از مهم ترین برنامه های ورزشی سازمان امور دانشجویان است و در ۱۸ رشته ورزشی در گروه پسران و ۱۴ رشته ورزشی گروه دختران برگزار می شود.

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: مقدمات برگزاری پانزدهمین المپیاد ورزشی فراهم شده و هم اکنون مسابقات منطقه ای کسب سهمیه ورودی برای حضور در این المپیاد در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در حال انجام است.

وی ضمن مقایسه تعداد شرکت‌کنندگان دو المپیاد چهارم و سوم ورزش همگانی دانشجویان گفت: در سومین المپیاد تعداد شرکت‌کنندگان ۱۱ هزار و ۳۰ نفر  شامل ۵۶۹ دانشجوی پسر و ۵۶۱ دانشجوی دختر بودند. تعداد شرکت‌کنندگان در المپیاد چهارم به ۴۰۰۰ نفر افزایش یافت که شامل ۲۲۰۰ دانشجوی پسر و ۱۸۰۰ دانشجوی دختر بود.

علیزاده با تاکید بر اینکه رویکرد سازمان امور دانشجویان، استفاده از ظرفیت داوطلبان برای برگزاری رقابت های ورزشی است، گفت: در المپیاد سوم ورزش همگانی ۳۵۰ داوطلب در برگزاری این رویداد مشارکت داشتند که در المپیاد چهارم در تابستان سال ۹۸ این مشارکت به ۳۹۰ داوطلب افزایش یافت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
امر بر زمین مانده
امروز آخرین فرصت ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد
عصبانیت ترامپ از منتقدان جنگ علیه ایران
۴ سناریوی احتمالی برای آینده نرخ طلای ۱۸ عیار
حکم قصاص قاتل «ایلیا» کودک ۹ ساله رشتی اجرا شد
راز خواب رفتن دست‌ها در بارداری
ترامپ سی‌ان‌ان را به «جعل اخبار» درباره توافق با ایران متهم کرد
حمله پلیس هلند به همسر باردار مرد فلسطینی، نقض فاحش حقوق بشر است
شکاف بر سر جنگ علیه ایران / ونس حذف می‌شود؟
از هیچ خط قرمزی عقب‌نشینی نمی‌کنیم
حکم اعدام دو لیدر کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴ در تهران اجرا شد
شلیک سپاه به مبدأ تجاوز به دکل مخابراتی سیریک
پاداش ویژه پزشکیان برای صعود تیم ملی از مرحله گروهی جام جهانی
پرفروش‌های نمایشگاه مجازی کتاب هفتم مشخص شدند
دستیار پوتین: اوکراین مانع اجرای تفاهم‌های حاصل شده در «انکوریج» است
عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است
علیرضا دبیر: کشتی برای تک تک مردم ایران است
صندوق‌های بازسازی صنایع در آستانه راه‌اندازی
تا اطمینان پیدا نکنیم که حقوق ملت ایران را گرفته‌ایم، هیچ توافقی را تأیید نخواهیم کرد
هادی ساعی: نعمت زاده باید برود و از اول کارش را شروع کند
جنبش دانشجویی پلی تکنیک تهران
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
احتمال تغییر در تقویم آموزشی دانشگاه‌ها برای مدیریت بحران انرژی
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تکلیف امتحانات دانشگاه شهید بهشتی مشخص شد
امتحانات پایان ترم دانشگاه شهیدبهشتی حضوری شد
ایران در میان ۲۰ قدرت علمی جهان، صدرنشین بهره وری پژوهشی
آمار ثبت نام در کنکور ۱۴۰۵ به حدود یک میلیون نفر رسید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top