تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/11/20 - 18:08
کد خبر: 345070

محمدامین سلیمی

ما به چه کسی رای می‌دهیم؟

ما به چه کسی رای می‌دهیم؟

اولا تعریف فوق العاده سخیف و مبتذلی از پیروزی دارید، که به زعم غالب جریان رسانه ای راست اکثریت مجلس در سال نودو چهار در دستان انقلابی‌ها ماند ولی امروز هیچکدام مسئولیتش را نمیپذیرند.

خبرنامه دانشجویان ایران: محمدامین سلیمی// به لیست اصولگرایان در انتخابات مجلس چهار سال قبل دقت کنید، می‌خواهم سوال کنم اگر به این لیست رای داده‌اید دقیقا به چه تفکری رای داده‌اید؟

مثلا به نبویان که منتقد اصلی fatfبوده است رای داده اید یا به احمد توکلی که تا قبل از نامه سال پیش اروپایی‌ها موافق لوایح مربوطه بود؟

به زاکانی و بذرپاش به عنوان یکی از منقدین پرشور برجام رای داده‌اید یا مثلا به ابوترابی که تقریبا حامی برجام بود یا برادر حداد عادل که ساکت قضیه بودند؟

به مبانی اقتصاد مقاومتی حجتعبدالملکی رای داده‌اید یا مثلا مبانی موتلفه و آقای حبیبی یا اقتصاد مد نظر پرویز داودی؟

این وحدتی که میگویند دقیقا حول کدام معنا و مفهوم است؟ ما داریم به چه مکتبی رای میدهیم؟

ساده تر بگویم لیست اصلاح طلبان در نهایت ابتذال هم که بسته شود باز خیال مخاطب راحت است که سرتاپای لیست مثلا موافق مذاکره با آمریکاست، طرفدار برجام است، نسبت به کنسرت و استادیوم و اینجور مسائل موضع واحد دارد، نظرش درباره نهادهای انتصابی هم حتی چارچوب مشخص دارد، اما طیف مقابل نه یک تعارض هویتی که عملا دچار خلا هویتی است.

از تلاش برخی عزیزان در شورای ائتلاف خبر دارم که تلاش در حذف گزینه های دارای این تعارضات دارند و ان‌شالله هم که موفق میشوند اما این عدم مبنای هویتی،وحدت حول محور ارتباطات و منافع و برخی نسبت‌های سنتی و حزبی تبدیل به بخشی از روحیه برخی آقایان شده و تا در بر این پاشنه بچرخد انتظار اصلاح جدی کمی دور از واقعیت است.

خطاب به عزیزانی که کامنت خواهند گذاشت که باز شما وحدت شکنان آمدید و همین شماها اجازه رسیدن به لیست واحد و پیروزی را نمیدهید هم عرض بکنم:

اولا تعریف فوق العاده سخیف و مبتذلی از پیروزی دارید، که به زعم غالب جریان رسانه ای راست اکثریت مجلس در سال نودو چهار در دستان انقلابی‌ها ماند ولی امروز هیچکدام مسئولیتش را نمیپذیرند.

دوما این روحیه حضرات که حاضرند هر خط قرمزی را بالا و پایین کنند و هرکسی را به شرکت سهامی خودشان راه بدهند تا صرفا به لیست واحد برسند احیانا همان روحیه دیپلمات های ما نیست که حاضر شدند هر چیزی را بالا و پایین کنند که صرفا به توافق برسند؟ از منظر دوستان رسیدن به لیست واحدِ بد بهتر از نرسیدن به لیست واحد است؟

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
1398/11/21 - 23:24

بله
و متاسفانه کسی نیست که به این پرسش ها جواب دقیق بدهد
معرفی کسب و کارها
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی تیرماه ۱۴۰۵
احراز شهادت و جانبازی حوادث اخیر در کمتر از ۴۸ ساعت انجام می‌شود
۱۶ شهید و ۱۲ زخمی بر اثر حملات رژیم صهیونیستی به نبطیه
صدور احکام اخراج ۶ نفر از هتاکان به پرچم ایران از دانشگاه شریف
محور مقاومت در برابر حملات علیه لبنان ساکت نخواهد ماند
اقدام آمریکا و قطر درباره اموال بلوکه شده ایران
فیفا باز هم مقابل آمریکا عقب نشست
برگزاری آخرین تمرین تیم ملی ایران قبل از بازی با بلژیک
هزینه‌های سرسام‌آور جنگ علیه ایران روی دست آمریکا
بیانیه قدردانی و تبعیت وزارت دفاع از پیام مقام معظم رهبری
پایان همکاری اوسمار و پرسپولیس قطعی است
آیا ایران، آمریکا را در میز مذاکره شکست داد؟
شرط های نقض شده / ادامه حملات به لبنان و لغو سفر مذاکراتی تهران به سوئیس
افزایش قیمت‌ها در سرتاسر جهان
ایران ترامپ را تحقیر کرد / توافقی که حتی آمریکایی‌ها آن را تسلیم تمام‌عیار می‌نامند
چهارده قرن سوگ و حماسه / چطور واقعه کربلا به هزار زبان جهان به شعر درآمد
کویری‌فر: رویکرد رهبری، هم‌زمان انسجام ملی را حفظ کرد و پاسخگویی دولت را با جدیت بیشتری همراه ساخت
پیام مقام معظم رهبری نشان دهنده باور ایشان به مردم سالاری دینی بود
 تأملی بر پیام رهبر معظم انقلاب و ضرورت ثبت دقیق آن در تاریخ
بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی در مورد تفاهم‌نامه و تبعات آن 
نحوه از بین بردن چربی روی فرش
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top