تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/11/27 - 01:17
کد خبر: 345649

رایزنی ظریف و هایکو ماس در مونیخ

وزرای خارجه ایران و آلمان در مونیخ اوضاع کنونی منطقه و آخرین تحولات مربوط به برجام را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران که برای شرکت در پنجاه و ششمین نشست کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان حضور دارد، امروز (شنبه) با «هایکو ماس» همتای آلمانی خود در حاشیه این نشست دیدار و گفتگو کرد.

در دیدار امروز ظریف و هایکو ماس اوضاع سیاسی و امنیتی منطقه، اشتباهات آمریکایی‌ها درباره منطقه غرب آسیا، تعهدات اروپا در قبال برجام، واقعیات رابطه اروپا و آمریکا و همچنین بررسی راه‌های تقویت اعتماد و همکاری بین ایران و اروپا مورد گفتگو و تبادل نظر دو وزیر خارجه قرار گرفت.

هایکو ماس ۱۶ دی ماه و پس از ترور سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی با محمدجواد ظریف تلفنی گفتگو کرده بود.وزیر خارجه ایران در تماس تلفنی هایکو ماس، ضمن اعلام ناخرسندی ایران از موضع اخیر آنها در خصوص برجام، دولت آمریکا را مسئول هرگونه تنش و ناامنی در منطقه به ویژه پس از ترور سردار سلیمانی خوانده بود.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران که پنجشنبه شب 25 بهمن ماه برای شرکت در این نشست وارد مونیخ شد، دیروز و امروز (جمعه و شنبه) در حاشیه این نشست با برخی مقامات حاضر دیدار و گفتگو کرد. نخست‌وزیر و وزیر خارجه کانادا، وزرای خارجه اوکراین، عمان، چین، ژاپن، اسپانیا، کرواسی، فنلاند، جمهوری چک و واتیکان، گروه الدرز، گروه اقدام بحران، اعضای شورای روابط خارجی پارلمان اروپا و رئیس گروه مردم در پارلمان اروپایی از جمله کسانی بودند که ظریف در مدت حضورش در مونیخ با آنها دیدار و گفتگو کرد.

وزیر خارجه ایران همچنین در نشست وزرای خارجه کشورهای مرتبط با سقوط هواپیمای اوکراینی حضور یافت و ضمن تأکید بر پرهیز از سیاسی شدن قضیه، آمادگی تهران را برای همکاری با اوکراین به منظور انجام تحقیقات و حل و فصل حقوقی مسئله مجددا اعلام کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بازگشت ابتکار عمل به تهران / معادله جنگ دوباره به نفع ایران
فشار کنگره به ترامپ / اعتراضات ضدجنگ نمایندگان آمریکا بالا گرفت
سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور متصل شد
دشمن از او هراس داشت
چرا تولیدکنندگان در نمایشگاه اسباب‌بازی امسال حضور ندارند؟
رویدادی مهم و سرنوشت ساز برای پویانمایی ایران
تلاش وزارت علوم برای برگزاری حضوری دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی
دلالی خریدهای استقلال زیر ذره‌بین نهادهای نظارتی
هوشمندسازی خدمات دستگاه‌ها به ۵۰ درصد هم نرسید
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top