تاریخ انتشار: پنجشنبه 1398/12/01 - 10:44
کد خبر: 346133

ابوترابی: به مجلس قوی نیاز داریم

امام جمعه موقت تهران گفت: نماینده ای که زندگی اشرافی دارد و دنیاطلب است، نمی‌تواند مشکلات مردم را رفع کند؛ مردم انتظار دارند نمایندگانی وارد مجلس شوند که برای حل مشکلاتشان تلاش وافری کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، حجت الاسلام محمدحسن ابوترابی‌فرد امام جمعه موقت تهران  با اشاره به ویژگی‌های نماینده انقلابی گفت: تبعیت از رهبری، وابسته نبودن به گروه‌های قدرت و ثروت، انقلابی بودن و بصیرت از جمله خصایص یک نماینده در تراز انقلاب اسلامی است.

وی افزود: مردم نمایندگانی انتخاب کنند که سوابق درخشانی در انقلاب دارند و در کنار داشتن تقوا و تعهد، از توان بالایی برای ایفای وظایف نمایندگی بهره‌مند باشند، بررسی سوابق کاندیداها از جمله راه‌هایی است که می‌توان کاندیدای اصلح را شناخت.

امام جمعه موقت تهران اظهار داشت: مجلس نقش مهمی در تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی دارد، مجلس نماد مردم سالاری دینی است و مردم با انتخاب آگاهانه خود، نمایندگانی شایسته به مجلس می‌فرستند.

ابوترابی‌فرد با اشاره به لزوم تعامل خوب مجلس و دولت با یکدیگر ادامه داد: مجلس باید در تعامل با دولت باشد، اما اگر تخلف یا خطایی از دولت سر زد، مجلس بر عملکرد دولت نظارت داشته باشد تا دولت بهتر بتواند از ظرفیت‌های خود برای حل مشکلات کشور استفاده کند.

وی با بیان اینکه نمایندگان مجلس باید ساده زیست باشند، عنوان کرد: نماینده ای که زندگی اشرافی دارد و دنیا طلب است، نمی‌تواند مشکلات مردم را رفع کند؛ مردم انتظار دارند نمایندگانی وارد مجلس شوند که برای حل مشکلاتشان تلاش وافری کنند، در این رابطه تعهد و ساده‌زیستی از جمله خصایصی است که نمایندگان را با مردم پیوند می‌دهد.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به لزوم تبعیت دولت و مجلس از رهنمودهای مقام معظم رهبری گفت: مجلس و دولت از رهنمودهای ایشان برای حل مشکلات و اقتدار انقلاب استفاده کنند، خصوصاً در زمینه عملی کردن اقتصاد مقاومتی تلاش ویژه‌ای داشته باشند.

ابوترابی فرد خاطرنشان کرد: مجلس باید قوانین کارآمد تصویب کند. در گره گشایی از مشکلات نیازمند مجلسی قوی، فعال و انقلابی هستیم، امیدواریم مجلس آینده در مقابله با فساد و تحقق عدالت که از مهمترین مؤلفه‌های انقلاب اسلامی است، موفق باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عباسی: هیات رئیسه طرح دو فوریتی خروج از ان پی تی را اعلام وصول کند!
فیلم |  آیت‌الله اراکی: مردم آذربایجان دیر یا زود علی اف را سرنگون خواهند کرد 
یکصدمین شماره نشریه دانشجویی فلق منتشر شد+دانلود
از اخراج استاد مدعو در دانشگاه تهران تا فوت مشکوک یک دانشجوی خوابگاهی
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top