تاریخ انتشار: شنبه 1398/12/10 - 09:32
کد خبر: 347238

تبعات «خود هراسی» از کرونا چیست؟

کرونا باعث شده حجم مراجعات مردم به بیمارستان ها به شدت افزایش یابد و این در حالی است که بررسی ها نشان داده بیش از ۹۰ درصد مراجعات غیر ضروری است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، در رفت و آمدهای مردم به مراکز درمانی شلوغ و پر تردد همچون بیمارستان‌ها، آنچه که ما را بیشتر از هر چیزی تهدید می‌کند، انتقال بیماری است. زیرا، همگان خوب می‌دانیم که بیمارستان بهترین محل انتقال عفونت است. از همین رو، اگر فردی سالم هم باشد و تنها به دلیل ترس از کرونا به بیمارستان برود، شاید در همان مکان گرفتار این ویروس شود.

ناصر عمادی استاد دانشکده پزشکی تهران، در ارتباط با مراجعات مردم به بیمارستان‌ها در روزهای کرونایی، گفت: از صبح جمعه (نهم اسفند ۹۸) در بخش اورژانس بیمارستان یاس مستقر شدم.

وی افزود: از ساعت ۸ صبح تا ۱۶، بیش از ۱۹۰ نفر مراجعه کننده به اورژانس بیمارستان داشتیم که ۹۰ درصد این افراد علائم خفیف سرماخوردگی داشتند که دستور دارویی مرخص شدند.

عمادی ادامه داد: فقط ۴ نفر از این تعداد مراجعه کننده با علائم شدید ریوی با تشخیص احتمالی کرونا، بستری شدند.

وی گفت: بر اساس مشاهدات خودم، بسیاری از مراجعان، مضطرب و نگران بودند که البته حق داشتند. اما باید بدانیم که همین نگرانی و اضطراب، بر تشدید علائم می‌افزاید. بنابراین، حفظ آرامش هموطنان، اولیه توصیه بنده است.

عمادی با اشاره به تقاضای مراجعان برای تست کرونا، افزود: تست کرونا هیچ کمکی به مردم نمی‌کند و علائم بالینی مهم‌تر از تست است. زیرا، منشأ تصمیم پزشکان، علائم بیماری است.

در همین حال، مسعود مردانی عضو کمیته کشوری کنترل کرونا، درباره بیماران مشکوک به کرونای خفیف که به بستری نیاز ندارند و فقط علائم خفیف بیماری در خود احساس می‌کنند، گفت: توصیه می‌شود این افراد با مصرف مایعات، کنترل درجه حرارت بدن و استفاده از تب بر استامینافون در منزل در بستر خود استراحت کنند.

وی یادآور شد: اگر تب فرد قطع نشود، یا دچار تنگی نفس و سرفه خلط دار شوند باید مجدد به پزشک مراجعه کنند.

این فوق تخصص عفونی با تاکید بر ضرورت رعایت بهداشت توسط فرد بیمار و اطرافیان وی، افزود: شست و شوی مداوم دست و رعایت بهداشت فردی مهمترین نکته برای جلوگیری از انتقال بیماری تلقی می‌شود.

وی با بیان اینکه تغییر دمای هوا در جلوگیری از انتشار ویروس مؤثر است، توضیح داد: از آنجایی که با گرم شدن هوا تجمعات در محیط‌های سرپوشیده کمتر می‌شود انتقال بیماری از افراد به یکدیگر کاهش می‌یابد.

مردانی با اشاره به نگرانی افراد نسبت به ابتلاء به بیماری کرونا، تصریح کرد: در حال حاضر بیشتر با اپیدمی ترس و وحشت رو به رو هستیم نه اپیدمی بیماری، بسیاری از افراد یک عطسه و علامت خفیف را دلیل ابتلاء به کرونا تلقی می‌کنند، در حالی که باید سعه صدر داشته باشند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
بقایی: بی‌تفاوتی کنگره آمریکا در قبال ابعاد انسانی جنگ شرم آور است
سفارت انگلیس در تهران دورکار شد
ادعای سنتکام: تنگه هرمز همچنان باز است
ادعای ترامپ: درگیری با ایران «محدود» است
آمریکا و عربستان توافق همکاری هسته‌ای امضا کردند
عضو کمیسیون امنیت ملی: نیروهای مسلح مقتدرانه در میدان ایستاده‌اند
حمله به دو نفتکش سعودی/ یحیی سریع: در عمق خاک عربستان پاسخ خواهیم داد
هشدار قرارگاه خاتم: اجازه نمی‌دهیم یک قطره نفت صادر شود
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
طرح یارانه مستقیم غذای دانشجویی از مهرماه در دانشگاه تهران اجرا می شود
بازار فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری
ثبت نام چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران آغاز شد
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top