تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/12/14 - 18:49
کد خبر: 347814

احتمال آسیب جدی به اقتصاد آمریکا از کرونا

کارشناس ارشد مؤسسه تحقیقات اقتصادی آمریکا می‌گوید، من فکر می‌کنم بازارها دروغ نمی‌گویند و ترس آنها واقعی است و تمام بخش‌های اقتصاد جهانی از شیوع کرونا تحت فشار قرار گرفته‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، جفری تاکر، کارشناس ارشد مؤسسه تحقیقات اقتصادی آمریکا، می‌گوید: من فکر نمی‌کنم بازارها دروغ بگویند. معتقدم که یک ترس واقعی وجود دارد و تمام بخش‌های اقتصاد جهانی از شیوع ویروس کرونا تحت فشار قرار گرفته است.

بنا به گفته این کارشناس اقتصادی، خانواده‌های سطح متوسط آمریکا بیش از آنکه از نظر سلامتی در خطر باشند، از منظر اقتصادی تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا قرار خواهند گرفت.

تاکر ادامه داد:‌ هم اکنون یک شوک واقعی به چرخه تامین و تقاضای کالا وارد شده و تمام صحبت‌ها نسبت به دخالت بانک مرکزی فدرال آمریکا و اجرای سیاست‌های محرک اقتصادی جدید بی‌پایه و اساس بوده و اجرای آنها غیرمنطقی است. چرا که گردش پول به شدت در اقتصاد به شدت تحت تاثیر است و بانک فدرال آمریکا نمی‌تواند در این زمینه کاری کند.

وی می‌گوید: به احتمال زیاد رشد اقتصادی آمریکا در سه ماه نخست سال جاری به شدت از محل شیوع ویروس کرونا آسیب خواهد دید و ممکن است شاهد تاثیرات بیشتر در حوزه اشتغال باشیم که به افزایش قابل توجه نرخ بیکاری در آمریکا منجر شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سوءمدیریت، دانشگاه را به سمت بی‌حجابی می‌برد / دانشگاه محیط علم است نه بی‌حجابی
عجله آمریکا برای بازگشایی تنگه هرمز تفاهم را از بین برد
فناوری هسته‌ای، فراتر از شعار
تهدید الکعبی به تحصن در فرودگاه‌های عراق
کالابرگ گروه سوم مشمولان، فردا شارژ می‌شود
تهران خنک تر می شود
۹ کشته و ۵ مصدوم در برخورد اتوبوس با تریلی در محور آرین‌شهر ـ بیرجند
بستن فرودگاه‌های عراق به روی پروازهای ایران اشتباه بزرگ است
اوپن ای آی عکس‌های کاربران را فاش کرد
نظام آموزشی، نوجوان ایرانی و چالش مهارت‌آموزی
علی مزیدی دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل شد ‌
اوج گرفتن قیمت انرژی تا زمین‌گیر شدن اقتصاد جهان
با تهدید ترامپ، سازمان ملل چگونه هنوز «خانه صلح» است؟
ژاپنی‌ها هم تسلیم فضای مجازی شدند
از توهم آزادی در صفحه شخصی تا تغییر مرجعیت
زلزله در نظم امنیتی غرب آسیا
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top