تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/12/19 - 21:47
کد خبر: 348368

ردمی حسگر اسکنر اثرانگشت را با نمایشگر LCD ادغام کرد

با درنظرگرفتن موفقیت اخیر شیائومی، انتظار می‌رود به‌زودی محصولی از برند ردمی با اسکنر ادغام‌شده با نمایشگر LCD معرفی و روانه‌ی بازار شود.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پیش‌از‌این، شرکت‌های تولیدکننده تلفن‌های هوشمند توانسته بودند حسگر اسکنر اثرانگشت را در پنل‌های OLED ادغام کنند؛ اما به‌نظر می‌رسد برند ردمی شیائومی به‌تازگی موفق شده است حسگر اسکنر اثرانگشت را با پنل LCD ادغام کند. لو وی‌بینگ، مدیرکل برند ردمی، در حساب ویبو خود پستی به‌همراه ویدئو منتشر کرد که دستاورد جدید ردمی را تأیید می‌کند.
در ویدئو منتشرشده، می‌توان گوشی هوشمندی از برند ردمی را مشاهده کرد که کاربری با استفاده از اسکنر ادغام‌شده با نمایشگر LCD قفل‌ گوشی هوشمند را بازمی‌کند. با این حساب، نه‌تنها گفته‌ی مسئول ردمی تأیید می‌شود؛ بلکه احتمال عرضه‌ی محصولاتی از ردمی با نمایشگر LCD ادغام‌شده با حسگر اسکنر اثرانگشت در آینده افزایش می‌یابد.
تاکنون، محصولی با پنل LCD عرضه نشده است که حسگر اثرانگشت آن با نمایشگر ادغام شده باشد. درواقع برای چنین محصولاتی، از جایگاه جداگانه‌ای برای حسگر اثرانگشت استفاده شده است. نکته‌ی جالب اینجا است که بخش توسعه و تحقیق برند ردمی گفته فناوری پنل LCD ادغام‌شده با اسکنر اثرانگشت نه‌تنها با موفقیت آزمایش شده است؛ بلکه اکنون در مسیر مرحله‌ی تولید انبوه این فناوری گام گذاشته است.
وی‌بینگ درباره‌ی تکنولوژی جدید توضیح داده است که مشکل اصلی بر سر راه محققان، نور پس‌زمینه بود که از عبور اشعه‌ی مادون‌قرمز از پنل LCD برای اسکن اثرانگشت کاربر مانع می‌شد. در تکنولوژی جدید، فرستنده‌ی مادون قرمز در انتهای نمایشگر قرار می‌گیرد و با ساطع‌شدن نور مادون‌قرمز، دستگاه می‌تواند اثرانگشت کاربر را اسکن کند.
در ویدئو منتشرشده نیز، می‌توان عملکرد اسکنر اثرانگشت را مشاهده کرد. هنوز مشخص نیست کدام‌یک از محصولات برند ردمی از این ویژگی برخوردار خواهند شد. شعبه‌ی هند برند ردمی شیائومی قصد دارد ۲۲ اسفند سری ردمی نوت ۹ را رونمایی کند. این سری محصولاتی ازجمله ردمی نوت ۹ و ردمی نوت ۹ پرو و ردمی نوت ۹ پرو مکس را شامل می‌شود؛ اما متاسفانه هیچ‌یک از این سه محصول نمایشگر ادغام‌شده با اسکنر اثرانگشت نخواهند داشت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top