تاریخ انتشار: شنبه 1399/01/02 - 12:01
کد خبر: 349632

ریزر برای مبارزه با کروناویروس ماسک تولید می‌کند

شرکت ریزر برای کمک به مقابله با Covid-19 خط تولید ماسک راه‌اندازی کرد و آن‌ها به سراسر جهان ارسال و اهدا می‌کند.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ریزر (به انگلیسی: Razer) شرکتی فعال در حوزه‌ی ساخت تجهیزات و سخت‌افزار گیمینگ است. این شرکت نیز به جمع کمک‌کنندگان به کارمندان سازمان‌های بهداشتی پیوسته و با راه‌اندازی خط تولید ماسک‌های جراحی به مبارزه با کروناویروس خواهد پرداخت. با توجه به شیوع و همه‌گیری جهانی کروناویروس نیاز است منابع بیشتری در اختیار بخش بهداشتی و درمانی قرار گیرد. بسیاری از شرکت‌ها پیش‌ از این خط‌های تولیدی خود را به تولید منابع اختصاص داده‌اند و هر روز به این کمک‌ها افزوده می‌شود.

به‌گفته‌ی ریزر  این شرکت در نظر دارد تا یک میلیون ماسک به مقامات بهداشت و درمان در سراسر جهان تحویل دهد. مدیر عامل شرکت ریزر Min-Laing Tan گفت:

مهندسان و طراحان ریزر در طی چند روز گذشته به‌طور شبانه‌روزی کار کردند و برخی از تجهیزات خط تولید را تغییر دادند؛ تا کارگران بتوانند به‌جای لوازم جانبی بازی، به‌طور موقت ماسک‌های جراحی تولید کنند.

بهداشت کشور سنگاپور، مقر دفتر مرکزی آسیای جنوب‌شرقی ریزر، اولین محموله‌های ماسک را دریافت می‌کنند. این شرکت با دولت‌ها و آژانس‌های دیگر در ارتباط است تا حمایت و کمک‌های خود را اولویت‌بندی کند.

مدیر عامل شرکت ریزر در فیسبوک نوشت:

تبدیل اضطراری برخی از خطوط تولید و اهداء ماسک، اولین قدم برای کمک‌های بیشتر شرکت ریزر است. ما متعهد به کمک به موقع، ایجاد منابع و ارائه‌ی امکانات خود در زمینه‌ی مبارزه با COVID-19 هستیم.

 همچنین شرکت شارپ نیز به زودی در یکی از کارخانه‌های تولید تلویزیون، ساخت ماسک‌های جراحی را آغاز خواهد کرد. در همین حال، ایلان ماسک نیز متعهد شده که اگر کمبودی به وجود آید، دستگاه‌های تهویه هوا را تولید خواهد کرد. به نظر می‌رسد در اثر شیوع کروناویروس مقامات فدرال در حال مذاکره با سایر تولیدکنندگان خودرو هستند؛ تا در صورت لزوم اقدام به ساخت تهویه‌های پزشکی و سایر تجهیزات کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top